Bereidingswijze
- Meng de ketjap met de sambal, knoflook, ui, water, gembersiroop en peper en zout in een pan goed door elkaar.
- Voeg de ribbetjes toe en verhit tot het kookpunt.
- Laat dit vervolgens ± 30 minuten op laag vuur sudderen.
- Laat het vlees in het vocht afkoelen, hierna uit de pan halen en droog deppen.
- Smeer de ribben in met de chilli sauce.
- Bak ze vervolgens op de barbecue mooi bruin en gaar.
Tip
Serveer ook wat Inproba Chilli Sauce als dipsaus erbij.
Aantal personen
4 personen
Bereidingstijd
45 minuten
Benodigdheden
250 ml Inproba Ketjap Manis of Ketjap Manis 30% minder suiker
2 tl Inproba Sambal Oelek
2 tl Inproba Gehakte Knoflook
1 ui, gesnipperd
700 ml water
2 tl gembersiroop
peper en zout
12 spare ribs (per 2 ribben)
1 a 2 el Inproba Chilli Sauce 50% minder suiker of Inproba Sweet Chilli Sauce