Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu


Kantonese Wokschotel


Bereidingswijze

  1. Bak de kipstukjes goudbruin aan; voeg de groenten toe, en bak de appel even mee.
  2. Voeg de Sweet & Sour Sauce, het water, de rozijnen, peper en amandelen toe en laat 1 minuut mee sudderen
  3. Voeg als laatste de koriander toe en serveer de schotel met rijst.

Tip

Serveertip:
Om een extra Chinese touch te geven: voeg shiitake toe en een scheutje soja saus.

Variatie tip: Vervang de kip door varkensvlees

Deel dit recept via:

Print dit recept

Recepten overzicht

Aantal personen

4 personen

Bereidingstijd

? 20 minuten

Benodigdheden

500 g kipfiletstukjes
400 g Thaise wokgroenten
100 g appel (stukjes) 1 stuk
250 ml Inproba Sweet & Sour Sauce
100 ml water
100 g rozijnen
20 g vierseizoenen peperkorrels (ong. 2 el)
10 g amandel schaafsel
5 g verse koriander (6 takjes, fijn gesneden)

Eet smakelijk namens Inproba!

Benodigde Inproba producten:

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram