Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Bekleed de bakplaat met bakpapier.
- Snijd de zoete aardappel, wortel en bietjes in stukjes van ongeveer 1 cm.
- Snijd de rode uien in zes stukken.
- Doe de gesneden groente bij elkaar in een kom en meng dit met de gehakte knoflook en olijfolie.
- Verdeel de groente over de bakplaat.
- Bestrooi de groente met rozemarijn, peper en zout.
- Laat de groente in ongeveer 30 tot 40 minuten gaar en zacht worden in de oven. Schep halverwege de tijd de groente om.
- Meng ondertussen alle ingrediënten voor de saus door elkaar.
- Doe de groente en de saus bij elkaar in een kom en roer het voorzichtig door.
Aantal personen
4
Bereidingstijd
ca. 45 minuten
Benodigdheden
Benodigdheden
300 gr zoete aardappel (ongeschild)
300 gr wortel
300 gr verse rode biet geschild
3 rode uien
1 el Inproba Gehakte Knoflook
4 eetlepels olijfolie
15 g rozemarijn
1 tl peper
1 tl zout
Benodigdheden voor de dressing
150 ml kokosmelk
1,5 el Inproba Vis Saus
4 el limoensap
1,5 el Inproba Soja Sauce
? rode peper (in ringetjes gesneden)
2,5 tl bruine suiker
3 el Inproba Sweet Chilli Sauce