Bereidingswijze
- Bak de spekjes, knoflook, ui en de groenten licht aan in de olijfolie.
- Roer de chilisaus erdoor.
- Haal de steel uit de champignons, duw de randen van de champignons met het groentenmengsel en garneer met de kaas.
- Bak de champignons in ± 12 minuten af in een voorverwarmde oven op 200 °C
Tip
Serveer de champignons op een mooi bord bij de borreltafel of als voorgerecht tijdens de feestdagen.
Aantal personen
15 stuks
Bereidingstijd
30 minuten
Benodigdheden
3 el olijfolie
125 g (vega)spekjes
1 tl Inproba Gehakte Knoflook
1 kleine ui gesnipperd
1 rode paprika in kleine blokjes gesneden
1/3 courgette in kleine blokjes gesneden
5 el Inproba Chilli Sauce 50% minder suiker
Ca. 15 middelgrote champignons
50 g geraspte kaas