Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Wie zijn wij?

Inproba is een zelfstandig familiebedrijf, opgericht in 1956*. Wij zijn producent, importeur en exporteur van oosterse producten en smaakmakers. Bekend van onze eigen ketjap- en sojasauzen, chilisauzen, sambal en nasi en bami kruidenmixen. Maar we produceren ook een groot aantal huismerken. Daarnaast is de voedingsindustrie (ingrediënten voor de vis-, vlees-, en maaltijdverwerkende industrie) en de export hiervan, een belangrijke pijler binnen ons bedrijf.

Wij zijn gevestigd in een moderne productielocatie in Baarn op bedrijventerrein Noordschil, naast de A1.

Inproba is BRC en IFS gecertificeerd; dit is de basis voor onze productie.

 

Inproba wil niet alleen maar de beste en voordeligste oosterse producten maken. We willen ook dat deze op een verantwoorde wijze worden geproduceerd. Met de beste grondstoffen en met hart voor het milieu. Op een veilige manier en duurzaam. Met aandacht voor mens en omgeving, hier én in de landen waar onze grondstoffen vandaan komen. Dat vinden wij Eerlijk Oosters. Eerlijk voor consument, milieu en maatschappij.

Vragen?

Heeft u vragen, neem gerust contact met ons op. 

*Meer weten over de geschiedenis van Inproba? Lees hier het hele artikel over de geschiedenis van Inproba. Dit artikel is geschreven toen wij ons 60-jarig jubileum vierden in 2016.

Inproba in Scoupy BBQ Boost Box

01-07-2020

BBQ liefhebbers opgelet! Scoupy heeft nu een stoere BBQ Boost Box waarin je o.a. onze Chilli Sauce Sweet 50% minder suiker aantreft. Krijg jij ook zo'n boost van dat knisperende vuurtje onder j...

Lees verder

Satťsaustest Consumentenbond

01-07-2020

De Consumentenbond publiceerde onlangs de uitslagen van een kant-en-klare satésaustest. Hoe gezond of ongezond zijn deze nu eigenlijk? 17 satésauzen werden beoordeeld op o.a. hoeveelheid...

Lees verder
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
Pittige makreel op toast
15 minuten, 4-6 personen
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Curry Tilapia
40 minuten, 4 personen
Thaise viskoekjes
20 minuten, recept voor 25 viskoekjes
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
OriŽntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Gegrilde OriŽntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Vietnamese visreepjes
20 minuten, 4 personen
Kantonese Wokschotel
Ī 20 minuten, 4 personen
Pittige kippendijen uit de oven
40 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Tokio Style Teriyaki
Ī 40 minuten, 4 personen
Kip Siam
25 minuten, 3-4 personen
Eendeborstfilet
25 minuten, 4 personen
Kip Semarang
30 minuten, 4 personen
Sticky BBQ chicken
Ī 20 minuten, 4 personen
Roergebakken Thaise Kipfilet
20 minuten, 4 personen
Kip Bangkok
35 minuten, 4 personen
Satť Ajam
105 minuten (incl. 1 uur wachttijd), 4 personen
Roulleaux van kip ŗ la Bogor
120 minuten (incl. 60 minuten afkoelen), 4 personen
Balinese Satť Wokschotel
30 minuten, 4 personen
Pikante Biefstuk (Nua Pad Prik)
20 minuten, 4 personen
Groene asperges met rundvlees stew
ca. 30 minuten, 3-4 personen
OriŽntaalse Biefstukreepjes met Groente
30 minuten (+ 90 tot 120 minuten marineertijd), 4 personen
Balinese Rundersmoor
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Japanse Teriyaki
15 minuten, 2 - 3 personen
Indische Nasi Burger
30 minuten, 4 personen
Oosterse Quiche
20 minuten voorbereiding en 35 minuten baktijd, 4 personen
Rundvlees met Oestersaus
25 minuten, 4 personen
Chinese Sweet & Sour
15 minuten, 2 - 3 personen
Babi Ketjap
30 minuten, 4 personen
Rijsttafel
60 minuten, 4 personen
Winterse stoofpot met zomerse twist
30 minuten + 2 uur stoven, 4 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Sajoer Groente
15 minuten, 3 - 4 personen
Vegetarische wok pannetje
15 minuten, 2 - 3 personen
Prei met Romige Kokosmelk
25 minuten, 4 personen
Oosterse stamppot andijvie
Ī 35 minuten, 4 personen
Gevulde champignons
30 minuten, 15 stuks
Tahoe Sajoer
45 minuten, 4 personen
Winterse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Spicy Bloemkool
35 minuten, 2 personen
Stamppot Snijbonen Java
40 minuten, 4 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Indische maiskoekjes
25 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Stoompasteitjes
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Loempia's
40 minuten, 10 stuks
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Satť Gehakt Balletjes
40 minuten, 4 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Choco-kokos Fondue
15 minuten, 4 personen
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen
Sabayon Frappť de Coco
30 minuten, 6 personen
Kokos - Limoenijsje
5 minuten (invriezen ca. 4 uur), 4 stuks
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Facebook YouTube