Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Wie zijn wij?

Inproba, opgericht in 1956, was van oorsprong een zelfstandig familiebedrijf* en gaat, na de overname door VE Partners in februari 2025, als zelfstandig bedrijf verder onder dezelfde naam. Wij zijn producent, importeur en exporteur van oosterse producten en smaakmakers. Bekend van onze eigen ketjap- en sojasauzen, chilisauzen, sambal en nasi en bami kruidenmixen. Maar we produceren ook een groot aantal huismerken. Daarnaast is de voedingsindustrie (ingrediënten voor de vis-, vlees-, en maaltijdverwerkende industrie) en de export hiervan, een belangrijke pijler binnen ons bedrijf.

Wij zijn gevestigd in een moderne productielocatie in Baarn op bedrijventerrein Noordschil, naast de A1.

Inproba is BRCGS en IFS gecertificeerd; dit is de basis voor onze productie.

 

Inproba wil niet alleen maar de beste en voordeligste oosterse producten maken. We willen ook dat deze op een verantwoorde wijze worden geproduceerd. Met de beste grondstoffen en met hart voor het milieu. Op een veilige manier en duurzaam. Met aandacht voor mens en omgeving, hier én in de landen waar onze grondstoffen vandaan komen. Dat vinden wij Eerlijk Oosters. Eerlijk voor consument, milieu en maatschappij.

Vragen?

Heeft u vragen, neem gerust contact met ons op. 

*Meer weten over de geschiedenis van Inproba? Lees hier het hele artikel over de geschiedenis van Inproba. Dit artikel is geschreven toen wij ons 60-jarig jubileum vierden in 2016.

Inproba expands

14-05-2025

INPROBA EXPANDS SAUCE PRODUCTION CAPACITY BY 20% Inproba B.V. commences a significant upgrade of two of its primary manufacturing lines, enabling the company to increase sauce production by 20%. Th...

Lees verder

Overname Inproba

07-01-2025

NEDERLANDSE INVESTERINGSMAATSCHAPPIJ VE PARTNERS NEEMT INPROBA OVER Het sinds de oprichting in Baarn gevestigde familiebedrijf Inproba heeft met investeringsmaatschappij VE Partners overeenstemming...

Lees verder
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Oosterse venkelsoep
30 minuten, 2 a 3 personen
Thaise kokossoep
20 minuten, 4 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Tom Ka Kai
35 minuten, 4 personen
Pittige Chinese tomatensoep
25 minuten, 4 personen
Pittige aardappelsoep
20 minuten, 2 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Gegrilde ananas met vanille ijs
20 minuten, 2 personen
Retro Romanoff dessert met pit
55 minuten (waarvan 30 minuten marineren), 4 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Broodje Sticky Chicken
20 minuten, 1 personen
Broodje Oriental
15 minuten, 2 personen
Oosterse omelet
20 minuten, 1 personen
Oosterse stamppot andijvie
35 minuten, 4 personen
Winterse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Oranje Tompouce met pit
1,5 uur, 6 personen
Zomerse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Cassave Nacho snack
10 minuten, 3-4 personen
Balinese Rundersmoor
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Saté Gehakt Balletjes
40 minuten, 4 personen
Indiase gehaktballetjes
40 minuten, 4 personen
Groene asperges met rundvlees stew
ca. 30 minuten, 3-4 personen
Stamppot Snijbonen Java
40 minuten, 4 personen
Gehaktrolletjes in pikante tomatensaus
60 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Gevulde champignons
30 minuten, 15 stuks
Vietnamese spareribs
40 minuten, 4 personen
Oriëntaalse Stoompasteitjes
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Rundvlees met Oestersaus
25 minuten, 4 personen
Japanse Teriyaki
15 minuten, 2 - 3 personen
Bami Goreng
40 minuten, 4 personen
Gegrilde Oriëntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Thaise viskoekjes
20 minuten, recept voor 25 viskoekjes
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Oriëntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Pittige makreel op toast
15 minuten, 4-6 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Oosters pitabroodje
20 minuten, 2 personen
Kantonese Wokschotel
? 20 minuten, 4 personen
Eendeborstfilet
25 minuten, 4 personen
Poke Bowl Kip
30 minuten, 2 personen
Saté Ajam
105 minuten (incl. 1 uur wachttijd), 4 personen
Nasi Goreng
15 minuten, 3-4 personen
Kip Siam
25 minuten, 3-4 personen
Tokio Style Teriyaki
ca. 40 minuten, 4 personen
Balinese sandwich
20 minuten, 2 personen
Kip Bangkok
35 minuten, 4 personen
Roergebakken Thaise Kipfilet
20 minuten, 4 personen
Indische maiskoekjes
25 minuten, 4 personen
Vega Yakitori met groenten loempia's
35 minuten, 2-3 personen
Gevulde Ananas
25 minuten, 2 personen
Vegetarische wok pannetje
15 minuten, 2 - 3 personen

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram