Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Wie zijn wij?

Inproba is een zelfstandig familiebedrijf, opgericht in 1956*. Wij zijn producent, importeur en exporteur van oosterse producten en smaakmakers. Bekend van onze eigen ketjap- en sojasauzen, chilisauzen, sambal en nasi en bami kruidenmixen. Maar we produceren ook een groot aantal huismerken. Daarnaast is de voedingsindustrie (ingrediënten voor de vis-, vlees-, en maaltijdverwerkende industrie) en de export hiervan, een belangrijke pijler binnen ons bedrijf.

Wij zijn gevestigd in een moderne productielocatie in Baarn op bedrijventerrein Noordschil, naast de A1.

Inproba wil niet alleen maar de beste en voordeligste oosterse producten maken. We willen ook dat deze op een verantwoorde wijze worden geproduceerd. Met de beste grondstoffen en met hart voor het milieu. Op een veilige manier en duurzaam. Met aandacht voor mens en omgeving, hier én in de landen waar onze grondstoffen vandaan komen. Dat vinden wij Eerlijk Oosters. Eerlijk voor consument, milieu en maatschappij.

*Meer weten over de geschiedenis van Inproba? Lees hier het hele artikel over de geschiedenis van Inproba. Dit artikel is geschreven toen wij ons 60-jarig jubileum vierden in 2016.

Vragen?

Heeft u vragen, neem gerust contact met ons op. 

Prijsuitreiking Gekozen Product van het Jaar

27-02-2019

Afgelopen week was het dan zover en hebben wij de award voor 'Gekozen Product van het Jaar 2019' in ontvangst mogen nemen voor onze Chilli Sauce Sweet 50% minder suiker. Wij zijn enorm trots o...

Lees verder

Recept Winterse borreltafel

13-02-2019

Het is tijd voor het vierde  recept van onze 'Winterse borreltafel'. De nachten zijn nog koud, dus nog altijd tijd voor een goede stoofpot. Hier een recept voor een lekkere stoofpot met e...

Lees verder
OriŽntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Curry Tilapia
40 minuten, 4 personen
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Gegrilde OriŽntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Thaise viskoekjes
20 minuten, recept voor 25 viskoekjes
Vietnamese visreepjes
20 minuten, 4 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Balinese Satť Wokschotel
30 minuten, 4 personen
Roergebakken Thaise Kipfilet
20 minuten, 4 personen
Eendeborstfilet
25 minuten, 4 personen
Tokio Style Teriyaki
Ī 40 minuten, 4 personen
Sticky BBQ chicken
Ī 20 minuten, 4 personen
Roulleaux van kip ŗ la Bogor
120 minuten (incl. 60 minuten afkoelen), 4 personen
Paksoi Thai Curry
15 minuten, 4 personen
Pittige kippendijen uit de oven
40 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Kip Bangkok
35 minuten, 4 personen
Satť Ajam
105 minuten (incl. 1 uur wachttijd), 4 personen
Rode Kip Curry
20 minuten, 4 personen
Oriental Pilaf
20 minuten (+ 60 minuten kooktijd), 4 personen
Pittige gehaktballetjes
Ī 20 minuten, 4 personen
Rundvlees met Oestersaus
25 minuten, 4 personen
Indische Nasi Burger
30 minuten, 4 personen
Babi Ketjap
30 minuten, 4 personen
Indiase gehaktballetjes
40 minuten, 4 personen
Japanse Teriyaki
15 minuten, 2 - 3 personen
Babi Pangang
45 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Biefstukreepjes met Groente
30 minuten (+ 90 tot 120 minuten marineertijd), 4 personen
Javaanse varkensreepjes
45 minuten, 4 personen
Stamppot Paksoi
35 minuten, 4 personen
Winterse stoofpot met zomerse twist
30 minuten + 2 uur stoven, 4 personen
Varkenshaas in Sauce Aigre Doux
30 minuten, 4 personen
Licht Pikante Chili Salade
60 minuten, 4 personen
Rudjak
45 minuten, 4 personen
Gevulde champignons
30 minuten, 15 stuks
Gado Gado
60 minuten, 4 personen
Oosterse spruitjes
Ī 25 minuten, 4 personen
Ovenschotel zuurkool
65 minuten (incl. 30 minuten oven), 4 personen
Tahoe Sajoer
45 minuten, 4 personen
Winterse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Sajoer Groente
15 minuten, 3 - 4 personen
Vegetarische wok pannetje
15 minuten, 2 - 3 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
OriŽntaalse Stoompasteitjes
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Satť Gehakt Balletjes
40 minuten, 4 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Loempia's
40 minuten, 10 stuks
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Sabayon Frappť de Coco
30 minuten, 6 personen
Kokos - Limoenijsje
5 minuten (invriezen ca. 4 uur), 4 stuks
Choco-kokos Fondue
15 minuten, 4 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Facebook YouTube