Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Wie zijn wij?

Inproba is een zelfstandig familiebedrijf, opgericht in 1956*. Wij zijn producent, importeur en exporteur van oosterse producten en smaakmakers. Bekend van onze eigen ketjap- en sojasauzen, chilisauzen, sambal en nasi en bami kruidenmixen. Maar we produceren ook een groot aantal huismerken. Daarnaast is de voedingsindustrie (ingrediënten voor de vis-, vlees-, en maaltijdverwerkende industrie) en de export hiervan, een belangrijke pijler binnen ons bedrijf.

Wij zijn gevestigd in een moderne productielocatie in Baarn op bedrijventerrein Noordschil, naast de A1.

Inproba is BRC en IFS gecertificeerd; dit is de basis voor onze productie.

 

Inproba wil niet alleen maar de beste en voordeligste oosterse producten maken. We willen ook dat deze op een verantwoorde wijze worden geproduceerd. Met de beste grondstoffen en met hart voor het milieu. Op een veilige manier en duurzaam. Met aandacht voor mens en omgeving, hier én in de landen waar onze grondstoffen vandaan komen. Dat vinden wij Eerlijk Oosters. Eerlijk voor consument, milieu en maatschappij.

Vragen?

Heeft u vragen, neem gerust contact met ons op. 

*Meer weten over de geschiedenis van Inproba? Lees hier het hele artikel over de geschiedenis van Inproba. Dit artikel is geschreven toen wij ons 60-jarig jubileum vierden in 2016.

Het is tijd om de kikker te volgen

23-09-2022

We kijken steeds bewuster naar de producten die we consumeren, we willen meer weten over waar ons voedsel vandaan komt en dat het op een verantwoorde manier geproduceerd wordt. Maar hoe weet je of dat...

Lees verder

Veggi Kroepoek genomineerd voor de V-Label Awards

01-09-2022

Onze Veggie Kroepoek Naturel is genomineerd voor een V-Label Award! Het V-Label is een internationaal erkend, geregistreerd symbool voor de labeling van vegan en vegetarische producten en diensten....

Lees verder
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Pittige aardappelsoep
20 minuten, 2 personen
Oosterse venkelsoep
30 minuten, 2 a 3 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Sabayon Frappť de Coco
30 minuten, 6 personen
Gegrilde ananas met vanille ijs
20 minuten, 2 personen
Kokos - Limoenijsje
5 minuten (invriezen ca. 4 uur), 4 stuks
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen
Choco-kokos Fondue
15 minuten, 4 personen
Romanoff dessert
55 minuten (waarvan 30 minuten marineren), 4 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Broodje Oriental
15 minuten, 2 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Oosterse omelet
20 minuten, 1 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Broodje Sticky Chicken
20 minuten, 1 personen
Oosterse stamppot andijvie
35 minuten, 4 personen
Winterse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Oranje Tompouce met pit
1,5 uur, 6 personen
Zomerse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Japanse Teriyaki
15 minuten, 2 - 3 personen
Stamppot Paksoi
35 minuten, 4 personen
Pittige gehaktballetjes
20 minuten, 4 personen
Balinese Rundersmoor
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Islamitische Curry
15 minuten (+1,5 u kooktijd), 4 personen
Babi Pangang
45 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Stoompasteitjes
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Varkenshaas in Sauce Aigre Doux
30 minuten, 4 personen
Javaanse varkensreepjes
45 minuten, 4 personen
Winterse stoofpot met zomerse twist
30 minuten + 2 uur stoven, 4 personen
Ovenschotel zuurkool
65 minuten (incl. 30 minuten oven), 4 personen
Rundvlees met Oestersaus
25 minuten, 4 personen
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Pittige makreel op toast
15 minuten, 4-6 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Vietnamese visreepjes
20 minuten, 4 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Thaise viskoekjes
20 minuten, recept voor 25 viskoekjes
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Kip Bangkok
35 minuten, 4 personen
Eendeborstfilet
25 minuten, 4 personen
Honey Pops
20 minuten (+30 minuten marineren), 4 personen
Kip Teriyaki Wraps
25 minuten, 2 - 3 personen
Oriental Pilaf
20 minuten (+ 60 minuten kooktijd), 4 personen
Nasi Goreng
15 minuten, 3-4 personen
Pittige Thaise Kippensoep
25 minuten, 4 personen
Pittige kippendijen uit de oven
40 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Sticky BBQ chicken
? 20 minuten, 4 personen
Kantonese Wokschotel
? 20 minuten, 4 personen
Satť Ajam
105 minuten (incl. 1 uur wachttijd), 4 personen
Oosterse gepofte aardappel
+30 minuten, 2 personen
Vegetarische wok pannetje
15 minuten, 2 - 3 personen
Prei met Romige Kokosmelk
25 minuten, 4 personen
Gevulde Ananas
25 minuten, 2 personen
Indische maiskoekjes
25 minuten, 4 personen
Pittig Gepofte Aardappels
30 minuten, 4 personen
Quinoa salade
20 minuten, 2 personen
Oosterse tapas
10 minuten, 2 personen
Rudjak
45 minuten, 4 personen
Gegrilde courgette en aubergine
15 minuten, 2 personen
Gado Gado
60 minuten, 4 personen

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram