Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Wie zijn wij?

Inproba is een zelfstandig familiebedrijf, opgericht in 1956*. Wij zijn producent, importeur en exporteur van oosterse producten en smaakmakers. Bekend van onze eigen ketjap- en sojasauzen, chilisauzen, sambal en nasi en bami kruidenmixen. Maar we produceren ook een groot aantal huismerken. Daarnaast is de voedingsindustrie (ingrediënten voor de vis-, vlees-, en maaltijdverwerkende industrie) en de export hiervan, een belangrijke pijler binnen ons bedrijf.

Wij zijn gevestigd in een moderne productielocatie in Baarn op bedrijventerrein Noordschil, naast de A1.

Inproba is BRCGS en IFS gecertificeerd; dit is de basis voor onze productie.

 

Inproba wil niet alleen maar de beste en voordeligste oosterse producten maken. We willen ook dat deze op een verantwoorde wijze worden geproduceerd. Met de beste grondstoffen en met hart voor het milieu. Op een veilige manier en duurzaam. Met aandacht voor mens en omgeving, hier én in de landen waar onze grondstoffen vandaan komen. Dat vinden wij Eerlijk Oosters. Eerlijk voor consument, milieu en maatschappij.

Vragen?

Heeft u vragen, neem gerust contact met ons op. 

*Meer weten over de geschiedenis van Inproba? Lees hier het hele artikel over de geschiedenis van Inproba. Dit artikel is geschreven toen wij ons 60-jarig jubileum vierden in 2016.

Gebakken uitjes in duurzame mono verpakking

12-01-2023

De gebakken uitjes van Inproba zitten vanaf nu in een duurzame mono verpakking. Het gebruikte folie bestaat uit één laag in plaats van meerdere lagen. Hierdoor is het zakje 100 recycleba...

Lees verder

V-label satésaus

05-01-2023

De satésaus kant & klaar van Inproba heeft voortaan het V-label logo! V-label is het grootste vegan en vegetarische keurmerk in de wereld. Het opvallende logo op verpakkingen is een betr...

Lees verder
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Thaise kokossoep
20 minuten, 4 personen
Pittige aardappelsoep
20 minuten, 2 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Oosterse venkelsoep
30 minuten, 2 a 3 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Pittige Chinese tomatensoep
25 minuten, 4 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Gegrilde ananas met vanille ijs
20 minuten, 2 personen
Romanoff dessert
55 minuten (waarvan 30 minuten marineren), 4 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Broodje Oriental
15 minuten, 2 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Broodje Sticky Chicken
20 minuten, 1 personen
Oosterse omelet
20 minuten, 1 personen
Oranje Tompouce met pit
1,5 uur, 6 personen
Winterse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Oosterse stamppot andijvie
35 minuten, 4 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Zomerse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Sweet Chili Spare Ribs
45 minuten, 4 personen
Ovenschotel zuurkool
65 minuten (incl. 30 minuten oven), 4 personen
Groene asperges met rundvlees stew
ca. 30 minuten, 3-4 personen
Babi Ketjap
30 minuten, 4 personen
Rundvlees met Oestersaus
25 minuten, 4 personen
Pittige gehaktballetjes
20 minuten, 4 personen
Oosterse Quiche
20 minuten voorbereiding en 35 minuten baktijd, 4 personen
Oriëntaalse Stoompasteitjes
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Stamppot Paksoi
35 minuten, 4 personen
Babi Pangang
45 minuten, 4 personen
Islamitische Curry
15 minuten (+1,5 u kooktijd), 4 personen
Varkenshaas in Sauce Aigre Doux
30 minuten, 4 personen
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Oriëntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
Poke Bowl Zalm
35 minuten, 2 personen
Thaise viskoekjes
20 minuten, recept voor 25 viskoekjes
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Gegrilde Oriëntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Oosterse Kip Wraps
25 minuten, 2 - 3 personen
Eendeborstfilet
25 minuten, 4 personen
Roergebakken Thaise Kipfilet
20 minuten, 4 personen
Honey Pops
20 minuten (+30 minuten marineren), 4 personen
Tokio Style Teriyaki
ca. 40 minuten, 4 personen
Balinese Saté Wokschotel
30 minuten, 4 personen
Paksoi Thai Curry
15 minuten, 4 personen
Kip Siam
25 minuten, 3-4 personen
Nasi Goreng
15 minuten, 3-4 personen
Pittige kippendijen uit de oven
40 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Poke Bowl Kip
30 minuten, 2 personen
Pittig Gepofte Aardappels
30 minuten, 4 personen
Oosterse tapas
10 minuten, 2 personen
Indische maiskoekjes
25 minuten, 4 personen
Gado Gado
60 minuten, 4 personen
Gevulde Ananas
25 minuten, 2 personen
Vega Yakitori met groenten loempia's
35 minuten, 2-3 personen
Spicy Bloemkool
35 minuten, 2 personen
Vegetarische wok pannetje
15 minuten, 2 - 3 personen
Gegrilde courgette en aubergine
15 minuten, 2 personen
Quinoa salade
20 minuten, 2 personen
Oosterse gepofte aardappel
+30 minuten, 2 personen

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram