Bereidingswijze
- Marineer de kiphaasjes in de wokolie, knoflook en ketjap marinade voor 20 minuten.
- Klop ondertussen het ei los.
- Haal de haasjes door de bloem en dan door het ei en als laatste door de Panko.
- Verhit de frituurpan tot 180 graden en bak de kiptenders mooi gaar en knapperig. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
- Serveer op een mooie schaal met de chilisaus en lekker dippen maar.
Tip
Kan in plaats van kip ook met drumsticks of vleugeltjes of met garnalen.
Aantal personen
4 personen
Bereidingstijd
30 minuten
Benodigdheden
10 stuks kiphaasjes
3 el Inproba Wokolie
4 el Inproba Ketjap Marinade
2 tl Inproba Gehakt Knoflook
1 ei
75 gr patentbloem
100 gr Panko (Japans paneermeel)
100 ml Inproba Sweet Chilli saus
Voor het bakken
2 ? 3 liter zonnebloemolie of arachideolie
Ook nodig: een frituur- of braadpan en een frituurthermometer