Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu


CRISPY CHICKEN MET SWEET CHILLI SAUS


Bereidingswijze

  1. Marineer de kiphaasjes in de wokolie, knoflook en ketjap marinade voor 20 minuten.
  2. Klop ondertussen het ei los.
  3. Haal de haasjes door de bloem en dan door het ei en als laatste door de Panko.
  4. Verhit de frituurpan tot 180 graden en bak de kiptenders mooi gaar en knapperig. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
  5. Serveer op een mooie schaal met de chilisaus en lekker dippen maar.

Tip

Kan in plaats van kip ook met drumsticks of vleugeltjes of met garnalen.

Deel dit recept via:

Print dit recept

Recepten overzicht

Aantal personen

4 personen

Bereidingstijd

30 minuten

Benodigdheden

10 stuks kiphaasjes
3 el Inproba Wokolie
4 el Inproba Ketjap Marinade
2 tl Inproba Gehakt Knoflook
1 ei
75 gr patentbloem
100 gr Panko (Japans paneermeel)
100 ml Inproba Sweet Chilli saus

Voor het bakken
2 ? 3 liter zonnebloemolie of arachideolie
Ook nodig: een frituur- of braadpan en een frituurthermometer

Eet smakelijk namens Inproba!

Benodigde Inproba producten:

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram