Bereidingswijze
- Maak de marinade door alle ingrediënten met elkaar te mengen in een ruime pan. Voeg de kippendijen toe aan de marinade. Breng het geheel aan de kook en laat het 10 minuten zachtjes sudderen.
- Laat de kippendijen afkoelen.
- Haal de kippendijen uit de marinade en dep ze droog.
- Bak de kippendijen 10 minuten in de koekenpan, op de grill of barbecue bruin en krokant.
Tip
Lekker met Inproba Sweet Chilli Sauce en een frisse salade.
Bereidingstijd
25 minuten
Benodigdheden
2 el Inproba Gehakte Knoflook
250 ml Romige Kokosmelk
1 tl kerriepoeder
3 el Inproba Wok Oil
100 ml Inproba Ketjap Manis
3 el limoensap
3 tl Inproba Sambal Oelek
74 g Inproba Thaise Groene Curry
3 dl water
8 stuks (? 75 g) kippendijen