Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Eerlijk Oosters

Inproba maakt de lekkerste en voordeligste oosterse producten. Daarnaast vinden wij het heel belangrijk dat deze op een verantwoorde wijze worden geproduceerd. Met de beste grondstoffen, op een veilige manier en duurzamer. Met aandacht voor mens en milieu, hier én in de landen waar onze grondstoffen vandaan komen. Dat vinden we eerlijk oosters. Eerlijk voor consument, milieu en maatschappij.
 
Wat is Eerlijk Oosters?

Al onze sambals en chilisauzen dragen per 1-10-2020* 
het Rainforest Alliance Certified™ keurmerk.

100% van de door ons gebruikte chilipepers wordt dan ingekocht van Rainforest Alliance  gecertificeerde boerderijen. Hier worden gewassen geteeld en verwerkt met respect voor mens, plant, dier en hun natuurlijke omgeving. Ook dat vinden we Eerlijk Oosters. Lees meer. 

* Twee van onze producten, de Inproba Sambal Oelek 2,2 kg en de Inproba Chilli Sauce Sweet 2 liter dragen vanaf 01-08-2020 al het Rainforest Alliance Certified keurmerk!

ICFON update

18-03-2021

Ook benieuwd hoe het de Nepalese boeren is vergaan in het afgelopen jaar, tijdens Corona? Eerst de belangrijkste resultaten op een rijtje: Inmiddels kunnen 1100 boerengezinnen steeds beter in...

Lees verder

Oosters Kerst Gehaktbrood

17-12-2020

Een heerlijk gerecht om met de kerst te serveren. Een echt fusion gerecht, met zowel Amerikaanse als Oosterse invloeden. Bovendien is dit gehaktbrood heel goed van te voren te bereiden, ideaal voor de...

Lees verder
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Curry Tilapia
40 minuten, 4 personen
Thaise viskoekjes
20 minuten, recept voor 25 viskoekjes
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Vietnamese visreepjes
20 minuten, 4 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Pittige makreel op toast
15 minuten, 4-6 personen
Eendeborstfilet
25 minuten, 4 personen
Kantonese Wokschotel
Ī 20 minuten, 4 personen
Kip Semarang
30 minuten, 4 personen
Tokio Style Teriyaki
Ī 40 minuten, 4 personen
Roulleaux van kip ŗ la Bogor
120 minuten (incl. 60 minuten afkoelen), 4 personen
Pittige kippendijen uit de oven
40 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Rode Kip Curry
20 minuten, 4 personen
Roergebakken Thaise Kipfilet
20 minuten, 4 personen
Kip Bangkok
35 minuten, 4 personen
Nasi Goreng
15 minuten, 3-4 personen
Honey Pops
20 minuten (+30 minuten marineren), 4 personen
Balinese Satť Wokschotel
30 minuten, 4 personen
Japanse Teriyaki
15 minuten, 2 - 3 personen
Rundvlees met Oestersaus
25 minuten, 4 personen
Islamitische Curry
15 minuten (+1,5 u kooktijd), 4 personen
Bami Goreng
40 minuten, 4 personen
Babi Ketjap
30 minuten, 4 personen
Indiase gehaktballetjes
40 minuten, 4 personen
Javaanse varkensreepjes
45 minuten, 4 personen
Oosterse Quiche
20 minuten voorbereiding en 35 minuten baktijd, 4 personen
Sweet Chili Spare Ribs
45 minuten, 4 personen
Bami Goreng (met boemboe)
15 minuten, 3 - 4 personen
Chinese Sweet & Sour
15 minuten, 2 - 3 personen
Rijsttafel
60 minuten, 4 personen
Gevulde Ananas
25 minuten, 4 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Vegetarische wok pannetje
15 minuten, 2 - 3 personen
Pittig Gepofte Aardappels
30 minuten, 4 personen
Licht Pikante Chili Salade
60 minuten, 4 personen
Gado Gado
60 minuten, 4 personen
Oosterse spruitjes
Ī 25 minuten, 4 personen
Gevulde champignons
30 minuten, 15 stuks
Stamppot Snijbonen Java
40 minuten, 4 personen
Winterse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Indische maiskoekjes
25 minuten, 4 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Stoompasteitjes
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Loempia's
40 minuten, 10 stuks
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Satť Gehakt Balletjes
40 minuten, 4 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Choco-kokos Fondue
15 minuten, 4 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Kokos - Limoenijsje
5 minuten (invriezen ca. 4 uur), 4 stuks
Sabayon Frappť de Coco
30 minuten, 6 personen
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram