Bereidingswijze
- Kook de aardappelblokjes gaar en giet deze af.
- Voeg het water, de crème fraîche, de kokosmelk en de bouillonblokje toe en breng het geheel aan de kook.
- Laat dit nog ± 10 minuten zachtjes koken, pureer daarna met de staafmixer.
- Bak ondertussen de meergranenbroodjes af in de oven.
- Bak intussen de ui en spekjes goudbruin aan, voeg de knoflook toe en bak deze 1 minuut mee.
- Voeg na het pureren van de soep, de uitjes, spekjes en de chilisaus en prei toe.
- Roer goed door en serveer met de meergranenbroodjes.
Aantal personen
2 personen
Bereidingstijd
20 minuten
Benodigdheden
500 g aardappels (geschild en in kleine blokjes gesneden)
700 ml water
125 ml cr?me fra?che
100 ml romige kokosmelk
1 blokje groentebouillon
2 meergranenbroodjes
1 ui (gesnipperd)
100 g vega spekjes (of varkensspekblokjes/reepjes)
1 el Inproba Gehakte Knoflook
5 el Inproba Chilli Sauce extra hot
100 g prei (in ringen)
