Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu


Pittige aardappelsoep


Bereidingswijze

  1. Kook de aardappelblokjes gaar en giet deze af.
  2. Voeg het water, de crème fraîche, de kokosmelk en de bouillonblokje toe en breng het geheel aan de kook.
  3. Laat dit nog ± 10 minuten zachtjes koken, pureer daarna met de staafmixer.
  4. Bak ondertussen de meergranenbroodjes af in de oven.
  5. Bak intussen de ui en spekjes goudbruin aan, voeg de knoflook toe en bak deze 1 minuut mee.
  6. Voeg na het pureren van de soep, de uitjes, spekjes en de chilisaus en prei toe.
  7. Roer goed door en serveer met de meergranenbroodjes.

Deel dit recept via:

Print dit recept

Recepten overzicht

Aantal personen

2 personen

Bereidingstijd

20 minuten

Benodigdheden

500 g aardappels (geschild en in kleine blokjes gesneden)
700 ml water
125 ml crŤme fraÓche
100 ml Inproba Romige Kokosmelk
1 blokje groentebouillon
2 meergranenbroodjes
1 ui (gesnipperd)
100 g vega spekjes (of varkensspekblokjes/reepjes)
1 el Inproba Gehakte Knoflook
5 el Inproba Chilli Sauce extra hot (Ďímeer naar smaakíí)
100 g prei (in ringen)

Eet smakelijk namens Inproba!

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram