Bereidingswijze
- Wrijf de plakjes vlees in met zout, peper en knoflook en laat 5 minuten trekken.
- Roerbak het vlees in de hete olie goudbruin.
- Voeg de chilipepers, vissaus en de suiker toe en laat op matig vuur onder voortdurend omscheppen gaar worden.
- Roer de koriander erdoor, schep over op een warme schaal en serveer direct.
Tip
Lekker met mie of mihoen.
Aantal personen
4 personen
Bereidingstijd
20 minuten
Benodigdheden
500 g biefstuk, bij voorkeur van de haas (in dunne plakjes van 1cm dik )
1 tl zout
0,5 tl zwarte peper
1,5 tl Inproba Gehakte Knoflook
2 verse (groene) chilipepers (zeer fijn gehakt)
1 verse rode chilipeper (zeer fijn gehakt)
4 el Inproba Wok Oil
1,5 el Inproba Vis Saus
2 tl suiker
1,5 el verse koriander (fijngehakt)
