Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu


Pikante Biefstuk (Nua Pad Prik)


Bereidingswijze

  1. Wrijf de plakjes vlees in met zout, peper en knoflook en laat 5 minuten trekken.
  2. Roerbak het vlees in de hete olie goudbruin.
  3. Voeg de chilipepers, vissaus en de suiker toe en laat op matig vuur onder voortdurend omscheppen gaar worden.
  4. Roer de koriander erdoor, schep over op een warme schaal en serveer direct.

Tip

Lekker met mie of mihoen.

Deel dit recept via:

Print dit recept

Recepten overzicht

Aantal personen

4 personen

Bereidingstijd

20 minuten

Benodigdheden

500 g biefstuk, bij voorkeur van de haas (in dunne plakjes van 1cm dik )
1 tl zout
0,5 tl zwarte peper
1,5 tl Inproba Gehakte Knoflook
2 verse (groene) chilipepers (zeer fijn gehakt)
1 verse rode chilipeper (zeer fijn gehakt)
4 el Inproba Wok Oil
1,5 el Inproba Vis Saus
2 tl suiker
1,5 el verse koriander (fijngehakt)

Eet smakelijk namens Inproba!

Benodigde Inproba producten:

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram