Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Sojabeleid

Binnen Inproba wordt jaarlijks soja ingekocht bij een beperkt aantal bronnen, deels afkomstig uit Zuid-Amerika en deels afkomstig uit Azië, Noord-Amerika en Europa. Alle soja die Inproba inkoopt is non-GMO gecertificeerd en bedoeld voor humane consumptie. Voor het deel afkomstig uit Zuid-Amerika geldt dat alle soja die Inproba inkoopt ProTerra gecertificeerd is. Dit is voor ons de garantie dat de bouw van deze soja duurzaam is en niet bijdraagt aan de problematiek in Zuid-Amerika*. Voor het deel afkomstig uit Azië, Noord-Amerika en Europa: hier spelen de problemen rondom soja niet/nauwelijks, de teelt van soja is hier veel kleinschaliger, ProTerra soja is hier dan ook niet / nauwelijks verkrijgbaar. 

Download hier ons volledige sojabeleid.

 

Snelle & makkelijke maaltijdsalde

05-10-2021

Een maaltijdsalade is altijd handig en snel te bereiden. Zowel voor de lunch als voor de avond. Graag delen we dit recept voor een lekkere, vegetarische maaltijdsalade met een pittige bite. Be...

Lees verder

Zomers dessert: gegrilde ananas met vanille ijs

06-09-2021

Geniet nog van de laatste zomerse dagen en bereid dit overheerlijk dessert van gegrilde ananas en serveer met vanille ijs! Grill de ananas op de barbecue of in een grillpan. Bekijk het recept vo...

Lees verder
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Vietnamese visreepjes
20 minuten, 4 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Gegrilde OriŽntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Thaise viskoekjes
20 minuten, recept voor 25 viskoekjes
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Eendeborstfilet
25 minuten, 4 personen
Balinese Satť Wokschotel
30 minuten, 4 personen
Honey Pops
20 minuten (+30 minuten marineren), 4 personen
Nasi Goreng
15 minuten, 3-4 personen
Satť Ajam
105 minuten (incl. 1 uur wachttijd), 4 personen
Kantonese Wokschotel
Ī 20 minuten, 4 personen
Roergebakken Thaise Kipfilet
20 minuten, 4 personen
Kip Semarang
30 minuten, 4 personen
Pittige kippendijen uit de oven
40 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Paksoi Thai Curry
15 minuten, 4 personen
Oriental Pilaf
20 minuten (+ 60 minuten kooktijd), 4 personen
Rode Kip Curry
20 minuten, 4 personen
Japanse Teriyaki
15 minuten, 2 - 3 personen
Oosterse Quiche
20 minuten voorbereiding en 35 minuten baktijd, 4 personen
Broodje OriŽntaals
10 minuten, 4 personen
Oosters Kerst Gehaktbrood (Meatloaf)
20 minuten (+40 minuten oventijd), 4 personen
Groene asperges met rundvlees stew
ca. 30 minuten, 3-4 personen
Sweet Chili Spare Ribs
45 minuten, 4 personen
Pittige gehaktballetjes
Ī 20 minuten, 4 personen
Bami Goreng
40 minuten, 4 personen
Bami Goreng (met boemboe)
15 minuten, 3 - 4 personen
Babi Ketjap
30 minuten, 4 personen
Balinese Rundersmoor
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Babi Pangang
45 minuten, 4 personen
Chicken Wings met dipsaus
75 minuten, 4 personen
Hele forel in bananenblad
75 minuten, 4 personen
Buikspek
Ī 3 uur, 4
Spare ribs 3-2-1
Ī 3 uur, 3 a 4 personen
Kapsalon op de bbq
50 minuten, 3-4 personen
Fingerfood van de BBQ
1 uur, 4 personen
Sticky Rib Fingers
2,5 - 3 uur, 4 personen
OriŽntaalse Stoompasteitjes
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Loempia's
40 minuten, 10 stuks
Satť Gehakt Balletjes
40 minuten, 4 personen
Indische maiskoekjes
25 minuten, 4 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Pittige aardappelsoep
20 minuten, 2 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Oosterse venkelsoep
30 minuten, 2 a 3 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Sabayon Frappť de Coco
30 minuten, 6 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen
Choco-kokos Fondue
15 minuten, 4 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Kokos - Limoenijsje
5 minuten (invriezen ca. 4 uur), 4 stuks
Gegrilde ananas met vanille ijs
20 minuten, 2 personen
Licht Pikante Chili Salade
60 minuten, 4 personen
Pikante maaltijdsalade
10 minuten, 2 personen
Broodje Oriental
15 minuten, 2 personen
Gevulde champignons
30 minuten, 15 stuks
Zomerse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Prei met Romige Kokosmelk
25 minuten, 4 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Stamppot Snijbonen Java
40 minuten, 4 personen
Thai Curry maaltijdsalade
20-25 minuten, 2 personen
Oosterse stamppot andijvie
Ī 35 minuten, 4 personen
Gado Gado
60 minuten, 4 personen

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram