Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Sojabeleid

Binnen Inproba wordt jaarlijks soja ingekocht bij een beperkt aantal bronnen, deels afkomstig uit Zuid-Amerika en deels afkomstig uit Azië, Noord-Amerika en Europa. Alle soja die Inproba inkoopt is non-GMO gecertificeerd en bedoeld voor humane consumptie. Voor het deel afkomstig uit Zuid-Amerika geldt dat alle soja die Inproba inkoopt ProTerra gecertificeerd is. Dit is voor ons de garantie dat de bouw van deze soja duurzaam is en niet bijdraagt aan de problematiek in Zuid-Amerika*. Voor het deel afkomstig uit Azië, Noord-Amerika en Europa: hier spelen de problemen rondom soja niet/nauwelijks, de teelt van soja is hier veel kleinschaliger, ProTerra soja is hier dan ook niet / nauwelijks verkrijgbaar. 

Download hier ons volledige sojabeleid.

 

Het is tijd om de kikker te volgen

23-09-2022

We kijken steeds bewuster naar de producten die we consumeren, we willen meer weten over waar ons voedsel vandaan komt en dat het op een verantwoorde manier geproduceerd wordt. Maar hoe weet je of dat...

Lees verder

Veggi Kroepoek genomineerd voor de V-Label Awards

01-09-2022

Onze Veggie Kroepoek Naturel is genomineerd voor een V-Label Award! Het V-Label is een internationaal erkend, geregistreerd symbool voor de labeling van vegan en vegetarische producten en diensten....

Lees verder
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Pittige aardappelsoep
20 minuten, 2 personen
Oosterse venkelsoep
30 minuten, 2 a 3 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Kokos - Limoenijsje
5 minuten (invriezen ca. 4 uur), 4 stuks
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Gegrilde ananas met vanille ijs
20 minuten, 2 personen
Sabayon Frappť de Coco
30 minuten, 6 personen
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen
Choco-kokos Fondue
15 minuten, 4 personen
Romanoff dessert
55 minuten (waarvan 30 minuten marineren), 4 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Oosterse omelet
20 minuten, 1 personen
Broodje Oriental
15 minuten, 2 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Broodje Sticky Chicken
20 minuten, 1 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Winterse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Oranje Tompouce met pit
1,5 uur, 6 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Zomerse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Oosterse stamppot andijvie
35 minuten, 4 personen
Babi Ketjap
30 minuten, 4 personen
Varkenshaas in Sauce Aigre Doux
30 minuten, 4 personen
Oosterse spruitjes
25 minuten, 4 personen
Pikante Biefstuk (Nua Pad Prik)
20 minuten, 4 personen
Stamppot Snijbonen Java
40 minuten, 4 personen
Pittige gehaktballetjes
20 minuten, 4 personen
Oosterse Quiche
20 minuten voorbereiding en 35 minuten baktijd, 4 personen
Oosters Kerst Gehaktbrood (Meatloaf)
20 minuten (+40 minuten oventijd), 4 personen
Ovenschotel zuurkool
65 minuten (incl. 30 minuten oven), 4 personen
Indiase gehaktballetjes
40 minuten, 4 personen
Indische Nasi Burger
30 minuten, 4 personen
Javaanse varkensreepjes
45 minuten, 4 personen
Thaise viskoekjes
20 minuten, recept voor 25 viskoekjes
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Poke Bowl Zalm
35 minuten, 2 personen
OriŽntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Curry Tilapia
40 minuten, 4 personen
Kip Teriyaki Wraps
25 minuten, 2 - 3 personen
Honey Pops
20 minuten (+30 minuten marineren), 4 personen
Rode Kip Curry
20 minuten, 4 personen
Nasi Goreng
15 minuten, 3-4 personen
Pittige kippendijen uit de oven
40 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Pittige Thaise Kippensoep
25 minuten, 4 personen
Kip Bangkok
35 minuten, 4 personen
Paksoi Thai Curry
15 minuten, 4 personen
Tokio Style Teriyaki
ca. 40 minuten, 4 personen
Balinese Satť Wokschotel
30 minuten, 4 personen
Sticky BBQ chicken
? 20 minuten, 4 personen
Oosterse tapas
10 minuten, 2 personen
Vegetarische wok pannetje
15 minuten, 2 - 3 personen
Gado Gado
60 minuten, 4 personen
Oosterse gepofte aardappel
+30 minuten, 2 personen
Prei met Romige Kokosmelk
25 minuten, 4 personen
Spicy Bloemkool
35 minuten, 2 personen
Indische maiskoekjes
25 minuten, 4 personen
Quinoa salade
20 minuten, 2 personen
Gegrilde courgette en aubergine
15 minuten, 2 personen
Gevulde Ananas
25 minuten, 2 personen
Rudjak
45 minuten, 4 personen

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram