Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Sojabeleid

Binnen Inproba wordt jaarlijks soja ingekocht bij een beperkt aantal bronnen, deels afkomstig uit Zuid-Amerika en deels afkomstig uit Azië, Noord-Amerika en Europa. Alle soja die Inproba inkoopt is non-GMO gecertificeerd en bedoeld voor humane consumptie. Voor het deel afkomstig uit Zuid-Amerika geldt dat alle soja die Inproba inkoopt ProTerra gecertificeerd is. Dit is voor ons de garantie dat de bouw van deze soja duurzaam is en niet bijdraagt aan de problematiek in Zuid-Amerika*. Voor het deel afkomstig uit Azië, Noord-Amerika en Europa: hier spelen de problemen rondom soja niet/nauwelijks, de teelt van soja is hier veel kleinschaliger, ProTerra soja is hier dan ook niet / nauwelijks verkrijgbaar. 

Download hier ons volledige sojabeleid.

 

Zomers dessert: gegrilde ananas met vanille ijs

06-09-2021

Geniet nog van de laatste zomerse dagen en bereid dit overheerlijk dessert van gegrilde ananas en serveer met vanille ijs! Grill de ananas op de barbecue of in een grillpan. Bekijk het recept vo...

Lees verder

BBQ-recept: Oosterse gepofte aardappel

14-07-2021

Het barbecue-weer komt eraan! Probeer deze 'oosterse' gepofte aardappel eens; serveer in plaats van room met een mengsel van crème fraîche en onze Thaise groene currypasta! Dat...

Lees verder
Thaise viskoekjes
20 minuten, recept voor 25 viskoekjes
Curry Tilapia
40 minuten, 4 personen
Pittige makreel op toast
15 minuten, 4-6 personen
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Gegrilde OriŽntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Vietnamese visreepjes
20 minuten, 4 personen
Nasi Goreng
15 minuten, 3-4 personen
Paksoi Thai Curry
15 minuten, 4 personen
Sticky BBQ chicken
Ī 20 minuten, 4 personen
Pittige kippendijen uit de oven
40 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Pittige Thaise Kippensoep
25 minuten, 4 personen
Oriental Pilaf
20 minuten (+ 60 minuten kooktijd), 4 personen
Kip Bangkok
35 minuten, 4 personen
Tokio Style Teriyaki
Ī 40 minuten, 4 personen
Kip Siam
25 minuten, 3-4 personen
Satť Ajam
105 minuten (incl. 1 uur wachttijd), 4 personen
Kip Semarang
30 minuten, 4 personen
Honey Pops
20 minuten (+30 minuten marineren), 4 personen
Bami Goreng
40 minuten, 4 personen
Winterse stoofpot met zomerse twist
30 minuten + 2 uur stoven, 4 personen
Rundvlees met Oestersaus
25 minuten, 4 personen
Islamitische Curry
15 minuten (+1,5 u kooktijd), 4 personen
Vietnamese spareribs
Ī 40 minuten, 4 personen
Indiase gehaktballetjes
40 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Biefstukreepjes met Groente
30 minuten (+ 90 tot 120 minuten marineertijd), 4 personen
Oosterse Quiche
20 minuten voorbereiding en 35 minuten baktijd, 4 personen
Pittige gehaktballetjes
Ī 20 minuten, 4 personen
Balinese Rundersmoor
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Varkenshaas in Sauce Aigre Doux
30 minuten, 4 personen
Gehaktrolletjes in pikante tomatensaus
60 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Spare ribs 3-2-1
Ī 3 uur, 3 a 4 personen
Hele forel in bananenblad
75 minuten, 4 personen
Kapsalon op de bbq
50 minuten, 3-4 personen
Chicken Wings met dipsaus
75 minuten, 4 personen
Sticky Rib Fingers
2,5 - 3 uur, 4 personen
Fingerfood van de BBQ
1 uur, 4 personen
Buikspek
Ī 3 uur, 4
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Satť Gehakt Balletjes
40 minuten, 4 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Stoompasteitjes
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Indische maiskoekjes
25 minuten, 4 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Loempia's
40 minuten, 10 stuks
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Oosterse venkelsoep
30 minuten, 2 a 3 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Sabayon Frappť de Coco
30 minuten, 6 personen
Choco-kokos Fondue
15 minuten, 4 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Kokos - Limoenijsje
5 minuten (invriezen ca. 4 uur), 4 stuks
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen
Gegrilde ananas met vanille ijs
20 minuten, 2 personen
Vegetarische wok pannetje
15 minuten, 2 - 3 personen
Oosterse gepofte aardappel (BBQ)
+30 minuten, 2 personen
Stamppot Snijbonen Java
40 minuten, 4 personen
Oosterse stamppot andijvie
Ī 35 minuten, 4 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Oosterse spruitjes
Ī 25 minuten, 4 personen
Licht Pikante Chili Salade
60 minuten, 4 personen
Rudjak
45 minuten, 4 personen
Ovenschotel zuurkool
65 minuten (incl. 30 minuten oven), 4 personen
Broodje Oriental
15 minuten, 2 personen
Gevulde Ananas
25 minuten, 4 personen

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram