Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Sojabeleid

Binnen Inproba wordt jaarlijks soja ingekocht bij een beperkt aantal bronnen, deels afkomstig uit Zuid-Amerika en deels afkomstig uit Azië, Noord-Amerika en Europa. Alle soja die Inproba inkoopt is non-GMO gecertificeerd en bedoeld voor humane consumptie. Voor het deel afkomstig uit Zuid-Amerika geldt dat alle soja die Inproba inkoopt ProTerra gecertificeerd is. Dit is voor ons de garantie dat de bouw van deze soja duurzaam is en niet bijdraagt aan de problematiek in Zuid-Amerika*. Voor het deel afkomstig uit Azië, Noord-Amerika en Europa: hier spelen de problemen rondom soja niet/nauwelijks, de teelt van soja is hier veel kleinschaliger, ProTerra soja is hier dan ook niet / nauwelijks verkrijgbaar. 

Download hier ons volledige sojabeleid.

 

Oosters Kerst Gehaktbrood

17-12-2020

Een heerlijk gerecht om met de kerst te serveren. Een echt fusion gerecht, met zowel Amerikaanse als Oosterse invloeden. Bovendien is dit gehaktbrood heel goed van te voren te bereiden, ideaal voor de...

Lees verder

Ook duurzame verpakkingen

12-11-2020

Niet alleen de grondstof voor onze sambals en chilisauzen is duurzamer geworden, maar ook de verpakking! Per 1 oktober zijn wij namelijk overgestapt naar 100% gerecyclede PET verpakkingen (r-PET)....

Lees verder
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Vietnamese visreepjes
20 minuten, 4 personen
Pittige makreel op toast
15 minuten, 4-6 personen
Gegrilde OriŽntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
Curry Tilapia
40 minuten, 4 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Thaise viskoekjes
20 minuten, recept voor 25 viskoekjes
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Oriental Pilaf
20 minuten (+ 60 minuten kooktijd), 4 personen
Pittige kippendijen uit de oven
40 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Paksoi Thai Curry
15 minuten, 4 personen
Satť Ajam
105 minuten (incl. 1 uur wachttijd), 4 personen
Roulleaux van kip ŗ la Bogor
120 minuten (incl. 60 minuten afkoelen), 4 personen
Honey Pops
20 minuten (+30 minuten marineren), 4 personen
Kip Semarang
30 minuten, 4 personen
Eendeborstfilet
25 minuten, 4 personen
Kip Siam
25 minuten, 3-4 personen
Tokio Style Teriyaki
Ī 40 minuten, 4 personen
Kip Bangkok
35 minuten, 4 personen
Rode Kip Curry
20 minuten, 4 personen
Rijsttafel
60 minuten, 4 personen
Babi Pangang
45 minuten, 4 personen
Japanse Teriyaki
15 minuten, 2 - 3 personen
Babi Ketjap
30 minuten, 4 personen
Oosterse Quiche
20 minuten voorbereiding en 35 minuten baktijd, 4 personen
Balinese Rundersmoor
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Islamitische Curry
15 minuten (+1,5 u kooktijd), 4 personen
Pittige gehaktballetjes
Ī 20 minuten, 4 personen
Winterse stoofpot met zomerse twist
30 minuten + 2 uur stoven, 4 personen
Oosters Kerst Gehaktbrood (Meatloaf)
20 minuten (+40 minuten oventijd), 4 personen
Indische Nasi Burger
30 minuten, 4 personen
Indiase gehaktballetjes
40 minuten, 4 personen
Tahoe Sajoer
45 minuten, 4 personen
Gado Gado
60 minuten, 4 personen
Prei met Romige Kokosmelk
25 minuten, 4 personen
Ovenschotel zuurkool
65 minuten (incl. 30 minuten oven), 4 personen
Gevulde Ananas
25 minuten, 4 personen
Pittig Gepofte Aardappels
30 minuten, 4 personen
Rudjak
45 minuten, 4 personen
Vegetarische wok pannetje
15 minuten, 2 - 3 personen
Oosterse spruitjes
Ī 25 minuten, 4 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Winterse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Indische maiskoekjes
25 minuten, 4 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Stoompasteitjes
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Satť Gehakt Balletjes
40 minuten, 4 personen
Loempia's
40 minuten, 10 stuks
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Choco-kokos Fondue
15 minuten, 4 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Sabayon Frappť de Coco
30 minuten, 6 personen
Kokos - Limoenijsje
5 minuten (invriezen ca. 4 uur), 4 stuks
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram