Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Sojabeleid

Binnen Inproba wordt jaarlijks soja ingekocht bij een beperkt aantal bronnen, deels afkomstig uit Zuid-Amerika en deels afkomstig uit Azië, Noord-Amerika en Europa. Alle soja die Inproba inkoopt is non-GMO gecertificeerd en bedoeld voor humane consumptie. Voor het deel afkomstig uit Zuid-Amerika geldt dat alle soja die Inproba inkoopt ProTerra gecertificeerd is. Dit is voor ons de garantie dat de bouw van deze soja duurzaam is en niet bijdraagt aan de problematiek in Zuid-Amerika*. Voor het deel afkomstig uit Azië, Noord-Amerika en Europa: hier spelen de problemen rondom soja niet/nauwelijks, de teelt van soja is hier veel kleinschaliger, ProTerra soja is hier dan ook niet / nauwelijks verkrijgbaar. 

Download hier ons volledige sojabeleid.

 

Inproba in Scoupy BBQ Boost Box

01-07-2020

BBQ liefhebbers opgelet! Scoupy heeft nu een stoere BBQ Boost Box waarin je o.a. onze Chilli Sauce Sweet 50% minder suiker aantreft. Krijg jij ook zo'n boost van dat knisperende vuurtje onder j...

Lees verder

Satťsaustest Consumentenbond

01-07-2020

De Consumentenbond publiceerde onlangs de uitslagen van een kant-en-klare satésaustest. Hoe gezond of ongezond zijn deze nu eigenlijk? 17 satésauzen werden beoordeeld op o.a. hoeveelheid...

Lees verder
Thaise viskoekjes
20 minuten, recept voor 25 viskoekjes
Curry Tilapia
40 minuten, 4 personen
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Gegrilde OriŽntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
Vietnamese visreepjes
20 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Tokio Style Teriyaki
Ī 40 minuten, 4 personen
Roergebakken Thaise Kipfilet
20 minuten, 4 personen
Kip Siam
25 minuten, 3-4 personen
Kantonese Wokschotel
Ī 20 minuten, 4 personen
Kip Bangkok
35 minuten, 4 personen
Roulleaux van kip ŗ la Bogor
120 minuten (incl. 60 minuten afkoelen), 4 personen
Pittige kippendijen uit de oven
40 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Balinese Satť Wokschotel
30 minuten, 4 personen
Honey Pops
20 minuten (+30 minuten marineren), 4 personen
Sticky BBQ chicken
Ī 20 minuten, 4 personen
Kip Semarang
30 minuten, 4 personen
Eendeborstfilet
25 minuten, 4 personen
Vietnamese spareribs
Ī 40 minuten, 4 personen
Gehaktrolletjes in pikante tomatensaus
60 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Babi Ketjap
30 minuten, 4 personen
Stamppot Paksoi
35 minuten, 4 personen
Japanse Teriyaki
15 minuten, 2 - 3 personen
Groene asperges met rundvlees stew
ca. 30 minuten, 3-4 personen
Indische Nasi Burger
30 minuten, 4 personen
Oosterse Quiche
20 minuten voorbereiding en 35 minuten baktijd, 4 personen
Varkenshaas in Sauce Aigre Doux
30 minuten, 4 personen
Pittige gehaktballetjes
Ī 20 minuten, 4 personen
Winterse stoofpot met zomerse twist
30 minuten + 2 uur stoven, 4 personen
Babi Pangang
45 minuten, 4 personen
Sajoer Groente
15 minuten, 3 - 4 personen
Gevulde Ananas
25 minuten, 4 personen
Prei met Romige Kokosmelk
25 minuten, 4 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Winterse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Licht Pikante Chili Salade
60 minuten, 4 personen
Rudjak
45 minuten, 4 personen
Gevulde champignons
30 minuten, 15 stuks
Spicy Bloemkool
35 minuten, 2 personen
Pittig Gepofte Aardappels
30 minuten, 4 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Indische maiskoekjes
25 minuten, 4 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
OriŽntaalse Stoompasteitjes
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Satť Gehakt Balletjes
40 minuten, 4 personen
Loempia's
40 minuten, 10 stuks
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Sabayon Frappť de Coco
30 minuten, 6 personen
Choco-kokos Fondue
15 minuten, 4 personen
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen
Kokos - Limoenijsje
5 minuten (invriezen ca. 4 uur), 4 stuks
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Facebook YouTube