Bereidingswijze
- Meng de olie en de groene curry pasta in een kom en meng deze goed door met een garde.
- Snij de courgette en aubergine in lange plakken van 1 cm dik over de lengte en plaats deze op een schaal.
- Neem een kwast en kwast beide zijde in van de plakken courgette en aubergine in met het mengsel.
- Plaats de plakken op de grill en grill beide zijden bruin, ca 5 minuten per kant.
- Stapel de plakken aubergines en courgette om en om op elkaar en snij deze van de bovenzijde in vier gelijke stukken.
U kunt ook de topping gebruiken van de gepofte aardappel.
Serveer naast de gepofte aardappel als groente bij de barbecue.
Tip
Tip: Een extra lepel chilisaus over de courgette en aubergine geeft een wat zoetere smaak aan de groente. Evt. aftoppen met verse koriander
Aantal personen
2 personen
Bereidingstijd
15 minuten
Benodigdheden
1 courgette
1 aubergine
2 el Inproba Thaise Groene Curry (restant van oosterse gepofte aardappel)
150 ml olijfolie
Peper en zout naar smaak
