Bereidingswijze
- Bak de kip samen met de ui licht aan.
- Voeg de prei, taugé, knoflook en kerriepoeder toe en bak dit even mee.
- Voeg de ananas, de ananassap, water en kokosmelk toe en roer dit goed door.
- Voeg de zakjes saté saus toe en roer het geheel door tot een gladde massa. Laat dit ± 4 minuten sudderen op laag vuur.
Tip
Serveer bij dit gerecht kokos rijst en sajoer boontjes.
Aantal personen
4 personen
Bereidingstijd
30 minuten
Benodigdheden
300 g kipfilet, in blokjes gesneden
1 kleine ui, gesnipperd
1 kleine prei, in ringen gesneden
100 g taug?
2 tl kerriepoeder
1 tl Inproba Gehakte Knoflook
3 ananasschijven (blik) tot ca. 75 g, in stukjes gesneden
50 ml ananassap
200 ml water
100 ml Inproba Romige Kokosmelk
2 zakjes Inproba Pinda Sat?saus Mix
1 el Inproba Wok Oil
