Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu


Oosterse stamppot andijvie


Bereidingswijze

  1. Schil de aardappelen, en kook deze in ± 30 min gaar. Giet ze af.
  2. Bak ondertussen de spek en uitjes mooi goud bruin, voeg de rode peper toe (hoeveelheid naar pittigheid die u wenst.
  3. Stamp de aardappels en voeg de boter, ketjap, azijn, mosterd en nootmuskaat toe.
  4. Meng de puree met de andijvie en het ui/spek mengsel. Afmaken met peper en zout.

Tip

Serveertip: Serveer bij dit gerecht de Vietnamese spareribs.

Deel dit recept via:

Print dit recept

Recepten overzicht

Aantal personen

4 personen

Bereidingstijd

35 minuten

Benodigdheden

800g aardappelen ( geschild)
100g ontbijtspek
1 ui (gesnipperd)
1 kleine rode peper (gesneden)
50 g roomboter
1 el Inproba Ketjap Manis
1 el Natuurazijn
1 el Inproba Sambal Oelek
2 tl mosterd ( niet te scherp)
nootmuskaat (snufje)
300 g andijvie (dungesneden)
peper en zout ( naar smaak)

Eet smakelijk namens Inproba!

Benodigde Inproba producten:

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram