Bereidingswijze
- Schil de aardappelen, en kook deze in ± 30 min gaar. Giet ze af.
- Bak ondertussen de spek en uitjes mooi goud bruin, voeg de rode peper toe (hoeveelheid naar pittigheid die u wenst.
- Stamp de aardappels en voeg de boter, ketjap, azijn, mosterd en nootmuskaat toe.
- Meng de puree met de andijvie en het ui/spek mengsel. Afmaken met peper en zout.
Tip
Serveertip: Serveer bij dit gerecht de Vietnamese spareribs.
Aantal personen
4 personen
Bereidingstijd
35 minuten
Benodigdheden
800g aardappelen ( geschild)
100g ontbijtspek
1 ui (gesnipperd)
1 kleine rode peper (gesneden)
50 g roomboter
1 el Inproba Ketjap Manis
1 el Natuurazijn
1 el Inproba Sambal Oelek
2 tl mosterd ( niet te scherp)
nootmuskaat (snufje)
300 g andijvie (dungesneden)
peper en zout ( naar smaak)