Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Inproba expands

Nieuws overzicht

Publicatiedatum 14-05-2025

INPROBA EXPANDS SAUCE PRODUCTION CAPACITY BY 20%

Inproba B.V. commences a significant upgrade of two of its primary manufacturing lines, enabling the company to increase sauce production by 20%. The upgrade will be completed by the end of June. The production expansion mainly benefits the soy and (sweet) chili sauces that Inproba produces. 

Jeroen van Dongen, Commercial Director of Inproba explains: “This expansion is  the first stage in the ambitious investment roadmap that we worked out with our new investors at the beginning of 2025. Our private label clients have requested more production capacity for their Asian sauce category for quite some time. Until now we weren’t able to support these requests, but with this new investment we can move forward again. We are looking forward to discuss new opportunities with our clients at the upcoming PLMA.”

Inproba is the leading European private label manufacturer of high-quality Asian sauces. The company is based in Baarn, Netherlands, and employs 200 people. Inproba was acquired by Amsterdam-based private equity firm Value Enhancement Partners in February 2025.

Persbericht - Inproba breidt uit
Press Release - Inproba expands
Pressemitteilung - Inproba erhoht kapazitat

Blijf op de hoogte, meld je aan voor onze nieuwsbrief.


Inproba expands

14-05-2025

INPROBA EXPANDS SAUCE PRODUCTION CAPACITY BY 20% Inproba B.V. commences a significant upgrade of two of its primary manufacturing lines, enabling the company to increase sauce production by 20%. Th...

Lees verder

Overname Inproba

07-01-2025

NEDERLANDSE INVESTERINGSMAATSCHAPPIJ VE PARTNERS NEEMT INPROBA OVER Het sinds de oprichting in Baarn gevestigde familiebedrijf Inproba heeft met investeringsmaatschappij VE Partners overeenstemming...

Lees verder
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Oosterse venkelsoep
30 minuten, 2 a 3 personen
Thaise kokossoep
20 minuten, 4 personen
Tom Ka Kai
35 minuten, 4 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Pittige Chinese tomatensoep
25 minuten, 4 personen
Pittige aardappelsoep
20 minuten, 2 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen
Gegrilde ananas met vanille ijs
20 minuten, 2 personen
Retro Romanoff dessert met pit
55 minuten (waarvan 30 minuten marineren), 4 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Broodje Oriental
15 minuten, 2 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Oosterse omelet
20 minuten, 1 personen
Broodje Sticky Chicken
20 minuten, 1 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Winterse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Oosterse stamppot andijvie
35 minuten, 4 personen
Cassave Nacho snack
10 minuten, 3-4 personen
Oranje Tompouce met pit
1,5 uur, 6 personen
Zomerse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Islamitische Curry
15 minuten (+1,5 u kooktijd), 4 personen
Babi Ketjap
30 minuten, 4 personen
Chinese Sweet & Sour
15 minuten, 2 - 3 personen
Oosters Kerst Gehaktbrood (Meatloaf)
20 minuten (+40 minuten oventijd), 4 personen
Pikante Biefstuk (Nua Pad Prik)
20 minuten, 4 personen
Winterse stoofpot met zomerse twist
30 minuten + 2 uur stoven, 4 personen
Ovenschotel zuurkool
65 minuten (incl. 30 minuten oven), 4 personen
Oosterse spruitjes
25 minuten, 4 personen
Balinese Rundersmoor
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Gevulde courgette uit de oven
30 minuten, 2 personen
Gehaktrolletjes in pikante tomatensaus
60 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Vietnamese visreepjes
20 minuten, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Oriëntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Pittige makreel op toast
15 minuten, 4-6 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Poke Bowl Zalm
35 minuten, 2 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Gegrilde Oriëntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Thaise viskoekjes
20 minuten, recept voor 25 viskoekjes
Kip Teriyaki Wraps
25 minuten, 2 - 3 personen
Rode Kip Curry
20 minuten, 4 personen
Pittige kippendijen uit de oven
40 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Nasi Goreng
15 minuten, 3-4 personen
Tokio Style Teriyaki
ca. 40 minuten, 4 personen
Pittige Thaise Kippensoep
25 minuten, 4 personen
Oosterse Kip Wraps
25 minuten, 2 - 3 personen
THAISE TOASTY SANDWICH
15 minuten, 2 personen
Honey Pops
20 minuten (+30 minuten marineren), 4 personen
Oriental Pilaf
20 minuten (+ 60 minuten kooktijd), 4 personen
Kip Siam
25 minuten, 3-4 personen
Vega Yakitori met groenten loempia's
35 minuten, 2-3 personen
Oosterse gepofte aardappel
+30 minuten, 2 personen
Spicy Bloemkool
35 minuten, 2 personen
Rudjak
45 minuten, 4 personen
Indische maiskoekjes
25 minuten, 4 personen
Vegetarische wok pannetje
15 minuten, 2 - 3 personen
Gegrilde courgette en aubergine
15 minuten, 2 personen

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram