Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

ICFON update

Nieuws overzicht

Publicatiedatum 18-03-2021

Ook benieuwd hoe het de Nepalese boeren is vergaan in het afgelopen jaar, tijdens Corona?

Eerst de belangrijkste resultaten op een rijtje:

  • Inmiddels kunnen 1100 boerengezinnen steeds beter in hun eigen levensonderhoud voorzien door middel van o.a. landbouwtrainingen
  • Het inkomen is het afgelopen jaar met gemiddeld 75% gestegen t.o.v. 2019
  • Er is 60% meer bodem beschikbaar gemaakt voor groente- en veeteelt.

Lees hier het verhaal van een medewerker van Isard die ons meeneemt in het wel en wee van de Nepalese boeren tijdens het afgelopen jaar:

Blijf op de hoogte, meld je aan voor onze nieuwsbrief.


ICFON update

18-03-2021

Ook benieuwd hoe het de Nepalese boeren is vergaan in het afgelopen jaar, tijdens Corona? Eerst de belangrijkste resultaten op een rijtje: Inmiddels kunnen 1100 boerengezinnen steeds beter in...

Lees verder

Oosters Kerst Gehaktbrood

17-12-2020

Een heerlijk gerecht om met de kerst te serveren. Een echt fusion gerecht, met zowel Amerikaanse als Oosterse invloeden. Bovendien is dit gehaktbrood heel goed van te voren te bereiden, ideaal voor de...

Lees verder
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Vietnamese visreepjes
20 minuten, 4 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Gegrilde OriŽntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Thaise viskoekjes
20 minuten, recept voor 25 viskoekjes
Pittige makreel op toast
15 minuten, 4-6 personen
Curry Tilapia
40 minuten, 4 personen
Pittige kippendijen uit de oven
40 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Paksoi Thai Curry
15 minuten, 4 personen
Tokio Style Teriyaki
Ī 40 minuten, 4 personen
Eendeborstfilet
25 minuten, 4 personen
Oriental Pilaf
20 minuten (+ 60 minuten kooktijd), 4 personen
Kip Siam
25 minuten, 3-4 personen
Roergebakken Thaise Kipfilet
20 minuten, 4 personen
Balinese Satť Wokschotel
30 minuten, 4 personen
Kip Semarang
30 minuten, 4 personen
Nasi Goreng
15 minuten, 3-4 personen
Rode Kip Curry
20 minuten, 4 personen
Roulleaux van kip ŗ la Bogor
120 minuten (incl. 60 minuten afkoelen), 4 personen
Stamppot Paksoi
35 minuten, 4 personen
Japanse Teriyaki
15 minuten, 2 - 3 personen
Broodje OriŽntaals
10 minuten, 4 personen
Gehaktrolletjes in pikante tomatensaus
60 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Bami Goreng
40 minuten, 4 personen
Bami Goreng (met boemboe)
15 minuten, 3 - 4 personen
Groene asperges met rundvlees stew
ca. 30 minuten, 3-4 personen
Winterse stoofpot met zomerse twist
30 minuten + 2 uur stoven, 4 personen
Varkenshaas in Sauce Aigre Doux
30 minuten, 4 personen
Rijsttafel
60 minuten, 4 personen
Chinese Sweet & Sour
15 minuten, 2 - 3 personen
Babi Ketjap
30 minuten, 4 personen
Gevulde Ananas
25 minuten, 4 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Ovenschotel zuurkool
65 minuten (incl. 30 minuten oven), 4 personen
Gado Gado
60 minuten, 4 personen
Stamppot Snijbonen Java
40 minuten, 4 personen
Prei met Romige Kokosmelk
25 minuten, 4 personen
Vegetarische wok pannetje
15 minuten, 2 - 3 personen
Spicy Bloemkool
35 minuten, 2 personen
Gevulde champignons
30 minuten, 15 stuks
Broodje Oriental
15 minuten, 2 personen
Rudjak
45 minuten, 4 personen
Satť Gehakt Balletjes
40 minuten, 4 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Loempia's
40 minuten, 10 stuks
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Indische maiskoekjes
25 minuten, 4 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
OriŽntaalse Stoompasteitjes
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Choco-kokos Fondue
15 minuten, 4 personen
Kokos - Limoenijsje
5 minuten (invriezen ca. 4 uur), 4 stuks
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen
Sabayon Frappť de Coco
30 minuten, 6 personen

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram