Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

ICFON update

Nieuws overzicht

Publicatiedatum 18-03-2021

Ook benieuwd hoe het de Nepalese boeren is vergaan in het afgelopen jaar, tijdens Corona?

Eerst de belangrijkste resultaten op een rijtje:

  • Inmiddels kunnen 1100 boerengezinnen steeds beter in hun eigen levensonderhoud voorzien door middel van o.a. landbouwtrainingen
  • Het inkomen is het afgelopen jaar met gemiddeld 75% gestegen t.o.v. 2019
  • Er is 60% meer bodem beschikbaar gemaakt voor groente- en veeteelt.

Lees hier het verhaal van een medewerker van Isard die ons meeneemt in het wel en wee van de Nepalese boeren tijdens het afgelopen jaar:

Blijf op de hoogte, meld je aan voor onze nieuwsbrief.


Duurzaamheid in een Nieuw Jasje: Onze Ketjap Manis en Ketjap Marinade in transparante r-PET Flessen

01-07-2024

Onze geliefde Ketjap Manis en Ketjap Marinade zal voortaan verkrijgbaar zijn in een transparante r-PET fles. Het iconische groene flesje heeft plaatsgemaakt voor deze nieuwe, duurzame verpakking. T...

Lees verder

Ontdek Onze Nieuwe MVO-brochure

18-06-2024

Onze nieuwe MVO Brochure staat online. Hierin presenteren we onze inspanningen, initiatieven en prestaties op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. De brochure biedt een overzicht van...

Lees verder
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Thaise kokossoep
20 minuten, 4 personen
Oosterse venkelsoep
30 minuten, 2 a 3 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Pittige Chinese tomatensoep
25 minuten, 4 personen
Tom Ka Kai
35 minuten, 4 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Pittige aardappelsoep
20 minuten, 2 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Retro Romanoff dessert met pit
55 minuten (waarvan 30 minuten marineren), 4 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen
Gegrilde ananas met vanille ijs
20 minuten, 2 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Oosterse omelet
20 minuten, 1 personen
Broodje Oriental
15 minuten, 2 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Broodje Sticky Chicken
20 minuten, 1 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Oranje Tompouce met pit
1,5 uur, 6 personen
Oosterse stamppot andijvie
35 minuten, 4 personen
Zomerse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Winterse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Gevulde courgette uit de oven
30 minuten, 2 personen
Ovenschotel zuurkool
65 minuten (incl. 30 minuten oven), 4 personen
Vietnamese spareribs
40 minuten, 4 personen
Gevulde champignons
30 minuten, 15 stuks
Varkenshaas in Sauce Aigre Doux
30 minuten, 4 personen
Babi Ketjap
30 minuten, 4 personen
Rundvlees met Oestersaus
25 minuten, 4 personen
Loempia's
40 minuten, 10 stuks
Oosterse spruitjes
25 minuten, 4 personen
Stamppot Paksoi
35 minuten, 4 personen
Islamitische Curry
15 minuten (+1,5 u kooktijd), 4 personen
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Poke Bowl Zalm
35 minuten, 2 personen
Vietnamese visreepjes
20 minuten, 4 personen
Thaise viskoekjes
20 minuten, recept voor 25 viskoekjes
Curry Tilapia
40 minuten, 4 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Saté Ajam
105 minuten (incl. 1 uur wachttijd), 4 personen
Sticky BBQ chicken
? 20 minuten, 4 personen
Roergebakken Thaise Kipfilet
20 minuten, 4 personen
Honey Pops
20 minuten (+30 minuten marineren), 4 personen
Kip Siam
25 minuten, 3-4 personen
Balinese Saté Wokschotel
30 minuten, 4 personen
Balinese sandwich
20 minuten, 2 personen
Pittige kippendijen uit de oven
40 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Kip Bangkok
35 minuten, 4 personen
Rode Kip Curry
20 minuten, 4 personen
Tokio Style Teriyaki
ca. 40 minuten, 4 personen
Vegetarische wok pannetje
15 minuten, 2 - 3 personen
Vega Yakitori met groenten loempia's
35 minuten, 2-3 personen
Gegrilde courgette en aubergine
15 minuten, 2 personen
Spicy Bloemkool
35 minuten, 2 personen
Rudjak
45 minuten, 4 personen
Gevulde Ananas
25 minuten, 2 personen

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram