Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Inproba en duurzaamheid

DOWNLOAD hier onze MVO brochure

De corona-crisis heeft ons in laten zien dat mens, milieu en economie op een mondiale schaal nauw met elkaar verweven zijn. Dit besef heeft ons jaren geleden al gemotiveerd bij te willen dragen aan deze mooie planeet, waar we met z’n allen mogen wonen en werken. Wij zijn dan ook enorm trots dat wij kunnen zeggen dat wij sinds 2020 klimaatneutraal opereren* (op scope 1 & 2).

IInproba B.V. wil niet alleen de beste oosterse ‘value for money’ producten maken. We willen ook dat deze op een verantwoorde wijze worden geproduceerd. Met natuurlijke, duurzame grondstoffen en op een veilige manier. Met aandacht voor mens en omgeving. Hier én in de landen waar onze grondstoffen vandaan komen. Dat vinden we Eerlijk Oosters: eerlijk voor de consument, vriendelijk voor het milieu en met zorg voor de maatschappij.

MVO integreren in onze organisatie

Inproba richt zich op vier pijlers: milieu, grondstoffen, maatschappelijke betrokkenheid en veiligheid. Samen hebben we MVO-doelen gesteld die betrekking hebben op deze pijlers en daarbij hebben we de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (Sustainable Development Goals (SDG's)) van de VN mede als leidraad genomen.

DOWNLOAD hier onze MVO brochure

Snelle & makkelijke maaltijdsalde

05-10-2021

Een maaltijdsalade is altijd handig en snel te bereiden. Zowel voor de lunch als voor de avond. Graag delen we dit recept voor een lekkere, vegetarische maaltijdsalade met een pittige bite. Be...

Lees verder

Zomers dessert: gegrilde ananas met vanille ijs

06-09-2021

Geniet nog van de laatste zomerse dagen en bereid dit overheerlijk dessert van gegrilde ananas en serveer met vanille ijs! Grill de ananas op de barbecue of in een grillpan. Bekijk het recept vo...

Lees verder
Thaise viskoekjes
20 minuten, recept voor 25 viskoekjes
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Curry Tilapia
40 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Gegrilde OriŽntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Pittige makreel op toast
15 minuten, 4-6 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Kip Bangkok
35 minuten, 4 personen
Nasi Goreng
15 minuten, 3-4 personen
Roulleaux van kip ŗ la Bogor
120 minuten (incl. 60 minuten afkoelen), 4 personen
Kantonese Wokschotel
Ī 20 minuten, 4 personen
Sticky BBQ chicken
Ī 20 minuten, 4 personen
Eendeborstfilet
25 minuten, 4 personen
Kip Semarang
30 minuten, 4 personen
Oriental Pilaf
20 minuten (+ 60 minuten kooktijd), 4 personen
Roergebakken Thaise Kipfilet
20 minuten, 4 personen
Honey Pops
20 minuten (+30 minuten marineren), 4 personen
Balinese Satť Wokschotel
30 minuten, 4 personen
Rode Kip Curry
20 minuten, 4 personen
Vietnamese spareribs
Ī 40 minuten, 4 personen
Stamppot Paksoi
35 minuten, 4 personen
Gehaktrolletjes in pikante tomatensaus
60 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Babi Ketjap
30 minuten, 4 personen
Oosterse Quiche
20 minuten voorbereiding en 35 minuten baktijd, 4 personen
Rijsttafel
60 minuten, 4 personen
Sweet Chili Spare Ribs
45 minuten, 4 personen
Indische Nasi Burger
30 minuten, 4 personen
Groene asperges met rundvlees stew
ca. 30 minuten, 3-4 personen
OriŽntaalse Biefstukreepjes met Groente
30 minuten (+ 90 tot 120 minuten marineertijd), 4 personen
Winterse stoofpot met zomerse twist
30 minuten + 2 uur stoven, 4 personen
Bami Goreng (met boemboe)
15 minuten, 3 - 4 personen
Hele forel in bananenblad
75 minuten, 4 personen
Sticky Rib Fingers
2,5 - 3 uur, 4 personen
Kapsalon op de bbq
50 minuten, 3-4 personen
Chicken Wings met dipsaus
75 minuten, 4 personen
Fingerfood van de BBQ
1 uur, 4 personen
Buikspek
Ī 3 uur, 4
Spare ribs 3-2-1
Ī 3 uur, 3 a 4 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Satť Gehakt Balletjes
40 minuten, 4 personen
Indische maiskoekjes
25 minuten, 4 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Loempia's
40 minuten, 10 stuks
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
OriŽntaalse Stoompasteitjes
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Pittige aardappelsoep
20 minuten, 2 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Oosterse venkelsoep
30 minuten, 2 a 3 personen
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen
Sabayon Frappť de Coco
30 minuten, 6 personen
Kokos - Limoenijsje
5 minuten (invriezen ca. 4 uur), 4 stuks
Gegrilde ananas met vanille ijs
20 minuten, 2 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Choco-kokos Fondue
15 minuten, 4 personen
Gevulde Ananas
25 minuten, 4 personen
Gado Gado
60 minuten, 4 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Vegetarische wok pannetje
15 minuten, 2 - 3 personen
Broodje Oriental
15 minuten, 2 personen
Oosterse tapas
10 minuten, 2 personen
Gevulde champignons
30 minuten, 15 stuks
Ovenschotel zuurkool
65 minuten (incl. 30 minuten oven), 4 personen
Thai Curry maaltijdsalade
20-25 minuten, 2 personen
Pikante maaltijdsalade
10 minuten, 2 personen
Oosterse spruitjes
Ī 25 minuten, 4 personen

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram