Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Inproba en duurzaamheid

DOWNLOAD hier onze MVO brochure

De corona-crisis heeft ons in laten zien dat mens, milieu en economie op een mondiale schaal nauw met elkaar verweven zijn. Dit besef heeft ons jaren geleden al gemotiveerd bij te willen dragen aan deze mooie planeet, waar we met z’n allen mogen wonen en werken. Wij zijn dan ook enorm trots dat wij kunnen zeggen dat wij sinds 2020 klimaatneutraal opereren* (op scope 1 & 2).

IInproba B.V. wil niet alleen de beste oosterse ‘value for money’ producten maken. We willen ook dat deze op een verantwoorde wijze worden geproduceerd. Met natuurlijke, duurzame grondstoffen en op een veilige manier. Met aandacht voor mens en omgeving. Hier én in de landen waar onze grondstoffen vandaan komen. Dat vinden we Eerlijk Oosters: eerlijk voor de consument, vriendelijk voor het milieu en met zorg voor de maatschappij.

MVO integreren in onze organisatie

Inproba richt zich op vier pijlers: milieu, grondstoffen, maatschappelijke betrokkenheid en veiligheid. Samen hebben we MVO-doelen gesteld die betrekking hebben op deze pijlers en daarbij hebben we de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (Sustainable Development Goals (SDG's)) van de VN mede als leidraad genomen.

DOWNLOAD hier onze MVO brochure

Inproba deelt geheimen van glutenvrije ketjap in boeiende podcast met NCV

05-12-2023

De Nederlandse Coeliaki Vereniging (NCV) heeft onlangs contact met ons opgenomen om deel te nemen aan een boeiende podcast, en natuurlijk hebben we met plezier ingestemd. In de afgelopen week brachten...

Lees verder

Wij zijn genomineerd voor de Gezonde Innovatie Award

09-10-2023

Onze Sweet Chilli saus 50% minder suiker is genomineerd voor de Gezonde Innovatie Award 2023-2024! Deze prijs erkent producten en initiatieven die de bevordering van een gezonder eetpatroon onder...

Lees verder
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Pittige aardappelsoep
20 minuten, 2 personen
Oosterse venkelsoep
30 minuten, 2 a 3 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Thaise kokossoep
20 minuten, 4 personen
Tom Ka Kai
35 minuten, 4 personen
Pittige Chinese tomatensoep
25 minuten, 4 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Gegrilde ananas met vanille ijs
20 minuten, 2 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen
Retro Romanoff dessert met pit
55 minuten (waarvan 30 minuten marineren), 4 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Oosterse omelet
20 minuten, 1 personen
Broodje Sticky Chicken
20 minuten, 1 personen
Broodje Oriental
15 minuten, 2 personen
Oosterse stamppot andijvie
35 minuten, 4 personen
Oranje Tompouce met pit
1,5 uur, 6 personen
Winterse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Zomerse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Varkenshaas in Sauce Aigre Doux
30 minuten, 4 personen
Japanse Teriyaki
15 minuten, 2 - 3 personen
Ovenschotel zuurkool
65 minuten (incl. 30 minuten oven), 4 personen
Orëntaalse Biefstukreepjes met Groente
30 minuten (+ 90 tot 120 minuten marineertijd), 4 personen
Rundvlees met Oestersaus
25 minuten, 4 personen
Oosterse spruitjes
25 minuten, 4 personen
Indische Nasi Burger
30 minuten, 4 personen
Sweet Chili Spare Ribs
45 minuten, 4 personen
Chinese Sweet & Sour
15 minuten, 2 - 3 personen
Pittige gehaktballetjes
20 minuten, 4 personen
Groene asperges met rundvlees stew
ca. 30 minuten, 3-4 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Pittige makreel op toast
15 minuten, 4-6 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Vietnamese visreepjes
20 minuten, 4 personen
Gegrilde Oriëntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Oriëntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
Poke Bowl Zalm
35 minuten, 2 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Kip Semarang
30 minuten, 4 personen
Kip Teriyaki Wraps
25 minuten, 2 - 3 personen
Kantonese Wokschotel
? 20 minuten, 4 personen
Nasi Goreng
15 minuten, 3-4 personen
Rode Kip Curry
20 minuten, 4 personen
Balinese Saté Wokschotel
30 minuten, 4 personen
Kip Bangkok
35 minuten, 4 personen
Sticky BBQ chicken
? 20 minuten, 4 personen
Roergebakken Thaise Kipfilet
20 minuten, 4 personen
Balinese sandwich
20 minuten, 2 personen
Tokio Style Teriyaki
ca. 40 minuten, 4 personen
Oriental Pilaf
20 minuten (+ 60 minuten kooktijd), 4 personen
Spicy Bloemkool
35 minuten, 2 personen
Indische maiskoekjes
25 minuten, 4 personen
Rudjak
45 minuten, 4 personen
Oosterse tapas
10 minuten, 2 personen
Vegetarische wok pannetje
15 minuten, 2 - 3 personen
Oosterse gepofte aardappel
+30 minuten, 2 personen

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram