Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Inproba en duurzaamheid

DOWNLOAD hier onze MVO brochure

Inproba BV wil niet alleen de beste en voordeligste oosterse producten maken. We willen ook dat deze op een verantwoorde wijze worden geproduceerd. Met natuurlijke, duurzame grondstoffen en op een veilige manier. Met aandacht voor mens en omgeving. Hier én in de landen waar onze grondstoffen vandaan komen. Dat vinden we Eerlijk Oosters: eerlijk voor de consument, vriendelijk voor het milieu en met zorg voor de maatschappij. 

MVO integreren in onze organisatie

Inproba richt zich op vier pijlers: milieu, grondstoffen, maatschappelijke betrokkenheid en veiligheid. Samen hebben we MVO-doelen gesteld die betrekking hebben op deze pijlers en daarbij hebben we de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (Sustainable Development Goals (SDG's)) van de VN mede als leidraad genomen.

Wij streven naar een volledige integratie van MVO in de gehele bedrijfsvoering. Kijkend naar de klimaatverandering en het feit dat wij een schonere en rechtvaardige aarde aan de volgende generaties willen nalaten, hebben wij onze focus op het bereiken van een klimaatneutrale* organisatie in 2020 gelegd.

DOWNLOAD hier onze MVO brochure

Inproba in Scoupy BBQ-Picnick Box

25-06-2021

Wees er snel bij en bestel de Scoupy BBQ - Picnick Box met daarin onze Chilli Sauce 50% minder suiker. Deze chilisaus is net zo lekker als de gewone chilisaus maar dan met de helft minder suiker! D...

Lees verder

Aflevering 6 van 'Ik BBQ voor jou'

07-06-2021

In aflevering 6 van 'Ik BBQ voor jou' bereidde Ralph een lekker stuk buikspek op de barbecue met een lak saus. Voor die lak saus gebruikte hij onze Chilli Lemongrass woksaus voor een extra ste...

Lees verder
Vietnamese visreepjes
20 minuten, 4 personen
Gegrilde OriŽntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Pittige makreel op toast
15 minuten, 4-6 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Curry Tilapia
40 minuten, 4 personen
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Thaise viskoekjes
20 minuten, recept voor 25 viskoekjes
Paksoi Thai Curry
15 minuten, 4 personen
Balinese Satť Wokschotel
30 minuten, 4 personen
Pittige Thaise Kippensoep
25 minuten, 4 personen
Roulleaux van kip ŗ la Bogor
120 minuten (incl. 60 minuten afkoelen), 4 personen
Eendeborstfilet
25 minuten, 4 personen
Honey Pops
20 minuten (+30 minuten marineren), 4 personen
Tokio Style Teriyaki
Ī 40 minuten, 4 personen
Kip Bangkok
35 minuten, 4 personen
Nasi Goreng
15 minuten, 3-4 personen
Kip Semarang
30 minuten, 4 personen
Kantonese Wokschotel
Ī 20 minuten, 4 personen
Pittige kippendijen uit de oven
40 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Indiase gehaktballetjes
40 minuten, 4 personen
Chinese Sweet & Sour
15 minuten, 2 - 3 personen
Indische Nasi Burger
30 minuten, 4 personen
Varkenshaas in Sauce Aigre Doux
30 minuten, 4 personen
Bami Goreng (met boemboe)
15 minuten, 3 - 4 personen
Pikante Biefstuk (Nua Pad Prik)
20 minuten, 4 personen
Sweet Chili Spare Ribs
45 minuten, 4 personen
Balinese Rundersmoor
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Islamitische Curry
15 minuten (+1,5 u kooktijd), 4 personen
Javaanse varkensreepjes
45 minuten, 4 personen
Oosters Kerst Gehaktbrood (Meatloaf)
20 minuten (+40 minuten oventijd), 4 personen
Babi Pangang
45 minuten, 4 personen
Spare ribs 3-2-1
Ī 3 uur, 3 a 4 personen
Fingerfood van de BBQ
1 uur, 4 personen
Hele forel in bananenblad
75 minuten, 4 personen
Chicken Wings met dipsaus
75 minuten, 4 personen
Sticky Rib Fingers
2,5 - 3 uur, 4 personen
Buikspek
Ī 3 uur, 4
Kapsalon op de bbq
50 minuten, 3-4 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Indische maiskoekjes
25 minuten, 4 personen
Loempia's
40 minuten, 10 stuks
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
OriŽntaalse Stoompasteitjes
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Satť Gehakt Balletjes
40 minuten, 4 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Oosterse venkelsoep
30 minuten, 2 a 3 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Choco-kokos Fondue
15 minuten, 4 personen
Kokos - Limoenijsje
5 minuten (invriezen ca. 4 uur), 4 stuks
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen
Sabayon Frappť de Coco
30 minuten, 6 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Stamppot Snijbonen Java
40 minuten, 4 personen
Ovenschotel zuurkool
65 minuten (incl. 30 minuten oven), 4 personen
Pittig Gepofte Aardappels
30 minuten, 4 personen
Zomerse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Spicy Bloemkool
35 minuten, 2 personen
Tahoe Sajoer
45 minuten, 4 personen
Gevulde Ananas
25 minuten, 4 personen
Prei met Romige Kokosmelk
25 minuten, 4 personen
Gado Gado
60 minuten, 4 personen
Gevulde champignons
30 minuten, 15 stuks
Broodje Oriental
15 minuten, 2 personen

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram