Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Inproba en duurzaamheid

DOWNLOAD hier onze MVO brochure

Inproba BV wil niet alleen de beste en voordeligste oosterse producten maken. We willen ook dat deze op een verantwoorde wijze worden geproduceerd. Met natuurlijke, duurzame grondstoffen en op een veilige manier. Met aandacht voor mens en omgeving. Hier én in de landen waar onze grondstoffen vandaan komen. Dat vinden we Eerlijk Oosters: eerlijk voor de consument, vriendelijk voor het milieu en met zorg voor de maatschappij. 

MVO integreren in onze organisatie

Inproba richt zich op vier pijlers: milieu, grondstoffen, maatschappelijke betrokkenheid en veiligheid. Samen hebben we MVO-doelen gesteld die betrekking hebben op deze pijlers en daarbij hebben we de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (Sustainable Development Goals (SDG's)) van de VN mede als leidraad genomen.

Wij streven naar een volledige integratie van MVO in de gehele bedrijfsvoering. Kijkend naar de klimaatverandering en het feit dat wij een schonere en rechtvaardige aarde aan de volgende generaties willen nalaten, hebben wij onze focus op het bereiken van een klimaatneutrale* organisatie in 2020 gelegd.

DOWNLOAD hier onze MVO brochure

Oosters Kerst Gehaktbrood

17-12-2020

Een heerlijk gerecht om met de kerst te serveren. Een echt fusion gerecht, met zowel Amerikaanse als Oosterse invloeden. Bovendien is dit gehaktbrood heel goed van te voren te bereiden, ideaal voor de...

Lees verder

Ook duurzame verpakkingen

12-11-2020

Niet alleen de grondstof voor onze sambals en chilisauzen is duurzamer geworden, maar ook de verpakking! Per 1 oktober zijn wij namelijk overgestapt naar 100% gerecyclede PET verpakkingen (r-PET)....

Lees verder
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Gegrilde OriŽntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Vietnamese visreepjes
20 minuten, 4 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Curry Tilapia
40 minuten, 4 personen
Pittige Thaise Kippensoep
25 minuten, 4 personen
Sticky BBQ chicken
Ī 20 minuten, 4 personen
Pittige kippendijen uit de oven
40 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Nasi Goreng
15 minuten, 3-4 personen
Balinese Satť Wokschotel
30 minuten, 4 personen
Roulleaux van kip ŗ la Bogor
120 minuten (incl. 60 minuten afkoelen), 4 personen
Honey Pops
20 minuten (+30 minuten marineren), 4 personen
Tokio Style Teriyaki
Ī 40 minuten, 4 personen
Eendeborstfilet
25 minuten, 4 personen
Paksoi Thai Curry
15 minuten, 4 personen
Roergebakken Thaise Kipfilet
20 minuten, 4 personen
Rode Kip Curry
20 minuten, 4 personen
Rundvlees met Oestersaus
25 minuten, 4 personen
Pikante Biefstuk (Nua Pad Prik)
20 minuten, 4 personen
Rijsttafel
60 minuten, 4 personen
Bami Goreng
40 minuten, 4 personen
Javaanse varkensreepjes
45 minuten, 4 personen
Babi Ketjap
30 minuten, 4 personen
Pittige gehaktballetjes
Ī 20 minuten, 4 personen
Oosterse Quiche
20 minuten voorbereiding en 35 minuten baktijd, 4 personen
Sweet Chili Spare Ribs
45 minuten, 4 personen
Groene asperges met rundvlees stew
ca. 30 minuten, 3-4 personen
Vietnamese spareribs
Ī 40 minuten, 4 personen
Oosters Kerst Gehaktbrood (Meatloaf)
20 minuten (+40 minuten oventijd), 4 personen
Ovenschotel zuurkool
65 minuten (incl. 30 minuten oven), 4 personen
Spicy Bloemkool
35 minuten, 2 personen
Prei met Romige Kokosmelk
25 minuten, 4 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Vegetarische wok pannetje
15 minuten, 2 - 3 personen
Gevulde Ananas
25 minuten, 4 personen
Stamppot Snijbonen Java
40 minuten, 4 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Tahoe Sajoer
45 minuten, 4 personen
Rudjak
45 minuten, 4 personen
Oosterse stamppot andijvie
Ī 35 minuten, 4 personen
Indische maiskoekjes
25 minuten, 4 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Loempia's
40 minuten, 10 stuks
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Satť Gehakt Balletjes
40 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Stoompasteitjes
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Choco-kokos Fondue
15 minuten, 4 personen
Kokos - Limoenijsje
5 minuten (invriezen ca. 4 uur), 4 stuks
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Sabayon Frappť de Coco
30 minuten, 6 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram