Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Inproba en duurzaamheid

DOWNLOAD hier onze MVO brochure

De corona-crisis heeft ons in laten zien dat mens, milieu en economie op een mondiale schaal nauw met elkaar verweven zijn. Dit besef heeft ons jaren geleden al gemotiveerd bij te willen dragen aan deze mooie planeet, waar we met z’n allen mogen wonen en werken. Wij zijn dan ook enorm trots dat wij kunnen zeggen dat wij sinds 2020 klimaatneutraal opereren* (op scope 1 & 2).

IInproba B.V. wil niet alleen de beste oosterse ‘value for money’ producten maken. We willen ook dat deze op een verantwoorde wijze worden geproduceerd. Met natuurlijke, duurzame grondstoffen en op een veilige manier. Met aandacht voor mens en omgeving. Hier én in de landen waar onze grondstoffen vandaan komen. Dat vinden we Eerlijk Oosters: eerlijk voor de consument, vriendelijk voor het milieu en met zorg voor de maatschappij.

MVO integreren in onze organisatie

Inproba richt zich op vier pijlers: milieu, grondstoffen, maatschappelijke betrokkenheid en veiligheid. Samen hebben we MVO-doelen gesteld die betrekking hebben op deze pijlers en daarbij hebben we de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (Sustainable Development Goals (SDG's)) van de VN mede als leidraad genomen.

DOWNLOAD hier onze MVO brochure

Gebakken uitjes in duurzame mono verpakking

12-01-2023

De gebakken uitjes van Inproba zitten vanaf nu in een duurzame mono verpakking. Het gebruikte folie bestaat uit één laag in plaats van meerdere lagen. Hierdoor is het zakje 100 recycleba...

Lees verder

V-label satésaus

05-01-2023

De satésaus kant & klaar van Inproba heeft voortaan het V-label logo! V-label is het grootste vegan en vegetarische keurmerk in de wereld. Het opvallende logo op verpakkingen is een betr...

Lees verder
Thaise kokossoep
20 minuten, 4 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Pittige Chinese tomatensoep
25 minuten, 4 personen
Pittige aardappelsoep
20 minuten, 2 personen
Oosterse venkelsoep
30 minuten, 2 a 3 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Gegrilde ananas met vanille ijs
20 minuten, 2 personen
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen
Romanoff dessert
55 minuten (waarvan 30 minuten marineren), 4 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Broodje Sticky Chicken
20 minuten, 1 personen
Oosterse omelet
20 minuten, 1 personen
Broodje Oriental
15 minuten, 2 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Oranje Tompouce met pit
1,5 uur, 6 personen
Winterse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Oosterse stamppot andijvie
35 minuten, 4 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Zomerse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Sweet Chili Spare Ribs
45 minuten, 4 personen
Gehaktrolletjes in pikante tomatensaus
60 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Oriëntaalse Stoompasteitjes
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Chinese Sweet & Sour
15 minuten, 2 - 3 personen
Japanse Teriyaki
15 minuten, 2 - 3 personen
Islamitische Curry
15 minuten (+1,5 u kooktijd), 4 personen
Orëntaalse Biefstukreepjes met Groente
30 minuten (+ 90 tot 120 minuten marineertijd), 4 personen
Vietnamese spareribs
40 minuten, 4 personen
Pikante Biefstuk (Nua Pad Prik)
20 minuten, 4 personen
Gevulde champignons
30 minuten, 15 stuks
Stamppot Snijbonen Java
40 minuten, 4 personen
Loempia's
40 minuten, 10 stuks
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Poke Bowl Zalm
35 minuten, 2 personen
Oriëntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Thaise viskoekjes
20 minuten, recept voor 25 viskoekjes
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Pittige makreel op toast
15 minuten, 4-6 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Curry Tilapia
40 minuten, 4 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Poke Bowl Kip
30 minuten, 2 personen
Roergebakken Thaise Kipfilet
20 minuten, 4 personen
Balinese Saté Wokschotel
30 minuten, 4 personen
Oriental Pilaf
20 minuten (+ 60 minuten kooktijd), 4 personen
Tokio Style Teriyaki
ca. 40 minuten, 4 personen
Kip Teriyaki Wraps
25 minuten, 2 - 3 personen
Kip Siam
25 minuten, 3-4 personen
Pittige kippendijen uit de oven
40 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Honey Pops
20 minuten (+30 minuten marineren), 4 personen
Rode Kip Curry
20 minuten, 4 personen
Kantonese Wokschotel
? 20 minuten, 4 personen
Gado Gado
60 minuten, 4 personen
Vega Yakitori met groenten loempia's
35 minuten, 2-3 personen
Indische maiskoekjes
25 minuten, 4 personen
Vegetarische wok pannetje
15 minuten, 2 - 3 personen
Spicy Bloemkool
35 minuten, 2 personen
Oosterse gepofte aardappel
+30 minuten, 2 personen
Oosterse tapas
10 minuten, 2 personen
Gevulde Ananas
25 minuten, 2 personen
Quinoa salade
20 minuten, 2 personen
Pittig Gepofte Aardappels
30 minuten, 4 personen

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram