Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Inproba en duurzaamheid

Inproba BV wil niet alleen de beste en voordeligste oosterse producten maken. We willen ook dat deze op een verantwoorde wijze worden geproduceerd. Met natuurlijke, duurzame grondstoffen en op een veilige manier. Met aandacht voor mens en omgeving. Hier én in de landen waar onze grondstoffen vandaan komen. Dat vinden we Eerlijk Oosters: eerlijk voor de consument, vriendelijk voor het milieu en met zorg voor de maatschappij. 

Download hier onze MVO brochure

100% smaak nu ook 100% bio

11-06-2019

Vol trots introduceren wij ons biologische assortiment, nu te koop bij Jumbo! Inproba start met vier biologische producten, een Chilli Sauce Sweet in een 250 ml fles, Sojasaus en Ketjap Manis in ee...

Lees verder

Nieuws over ons goede doel ICFON

11-04-2019

Het is de hoogste tijd voor nieuws over het goede doel dat wij steunen: hulpverleningsorganisatie ICFON in Nepal! Inproba treedt in de voetsporen van de hulpverleners in Nepal. Wat doet ICFON no...

Lees verder
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Gegrilde OriŽntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Curry Tilapia
40 minuten, 4 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Pittige makreel op toast
15 minuten, 4-6 personen
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Thaise viskoekjes
20 minuten, recept voor 25 viskoekjes
Kip Siam
25 minuten, 3-4 personen
Oriental Pilaf
20 minuten (+ 60 minuten kooktijd), 4 personen
Tokio Style Teriyaki
Ī 40 minuten, 4 personen
Roulleaux van kip ŗ la Bogor
120 minuten (incl. 60 minuten afkoelen), 4 personen
Kantonese Wokschotel
Ī 20 minuten, 4 personen
Eendeborstfilet
25 minuten, 4 personen
Honey Pops
20 minuten (+30 minuten marineren), 4 personen
Pittige Thaise Kippensoep
25 minuten, 4 personen
Nasi Goreng
15 minuten, 3-4 personen
Satť Ajam
105 minuten (incl. 1 uur wachttijd), 4 personen
Roergebakken Thaise Kipfilet
20 minuten, 4 personen
Paksoi Thai Curry
15 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Biefstukreepjes met Groente
30 minuten (+ 90 tot 120 minuten marineertijd), 4 personen
Broodje OriŽntaals
10 minuten, 4 personen
Vietnamese spareribs
Ī 40 minuten, 4 personen
Pittige gehaktballetjes
Ī 20 minuten, 4 personen
Islamitische Curry
15 minuten (+1,5 u kooktijd), 4 personen
Chinese Sweet & Sour
15 minuten, 2 - 3 personen
Indische Nasi Burger
30 minuten, 4 personen
Balinese Rundersmoor
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Oosterse Quiche
20 minuten voorbereiding en 35 minuten baktijd, 4 personen
Pikante Biefstuk (Nua Pad Prik)
20 minuten, 4 personen
Rijsttafel
60 minuten, 4 personen
Bami Goreng (met boemboe)
15 minuten, 3 - 4 personen
Stamppot Snijbonen Java
40 minuten, 4 personen
Sajoer Groente
15 minuten, 3 - 4 personen
Prei met Romige Kokosmelk
25 minuten, 4 personen
Oosterse spruitjes
Ī 25 minuten, 4 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Pittig Gepofte Aardappels
30 minuten, 4 personen
Tahoe Sajoer
45 minuten, 4 personen
Oosterse stamppot andijvie
Ī 35 minuten, 4 personen
Gevulde champignons
30 minuten, 15 stuks
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Zomerse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Satť Gehakt Balletjes
40 minuten, 4 personen
Loempia's
40 minuten, 10 stuks
Indische maiskoekjes
25 minuten, 4 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Stoompasteitjes
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Sabayon Frappť de Coco
30 minuten, 6 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Kokos - Limoenijsje
5 minuten (invriezen ca. 4 uur), 4 stuks
Choco-kokos Fondue
15 minuten, 4 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen
Facebook YouTube