Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Recept Winterse borreltafel

Nieuws overzicht

Publicatiedatum 13-02-2019

Het is tijd voor het vierde  recept van onze 'Winterse borreltafel'. De nachten zijn nog koud, dus nog altijd tijd voor een goede stoofpot. Hier een recept voor een lekkere stoofpot met een klein zomers tintje.....Nieuwsgierig?

Ga snel naar de receptenpagina voor deze stoofpot of naar alle recepten van de Winterse borreltafel.

Blijf op de hoogte, meld je aan voor onze nieuwsbrief.


Inproba deelt geheimen van glutenvrije ketjap in boeiende podcast met NCV

05-12-2023

De Nederlandse Coeliaki Vereniging (NCV) heeft onlangs contact met ons opgenomen om deel te nemen aan een boeiende podcast, en natuurlijk hebben we met plezier ingestemd. In de afgelopen week brachten...

Lees verder

Wij zijn genomineerd voor de Gezonde Innovatie Award

09-10-2023

Onze Sweet Chilli saus 50% minder suiker is genomineerd voor de Gezonde Innovatie Award 2023-2024! Deze prijs erkent producten en initiatieven die de bevordering van een gezonder eetpatroon onder...

Lees verder
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Pittige Chinese tomatensoep
25 minuten, 4 personen
Thaise kokossoep
20 minuten, 4 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Pittige aardappelsoep
20 minuten, 2 personen
Oosterse venkelsoep
30 minuten, 2 a 3 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Retro Romanoff dessert met pit
55 minuten (waarvan 30 minuten marineren), 4 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Gegrilde ananas met vanille ijs
20 minuten, 2 personen
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Oosterse omelet
20 minuten, 1 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Broodje Sticky Chicken
20 minuten, 1 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Broodje Oriental
15 minuten, 2 personen
Oranje Tompouce met pit
1,5 uur, 6 personen
Oosterse stamppot andijvie
35 minuten, 4 personen
Zomerse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Winterse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Pittige gehaktballetjes
20 minuten, 4 personen
Indische Nasi Burger
30 minuten, 4 personen
Oosterse Quiche
20 minuten voorbereiding en 35 minuten baktijd, 4 personen
Javaanse varkensreepjes
45 minuten, 4 personen
Rundvlees met Oestersaus
25 minuten, 4 personen
Vietnamese spareribs
40 minuten, 4 personen
Islamitische Curry
15 minuten (+1,5 u kooktijd), 4 personen
Groene asperges met rundvlees stew
ca. 30 minuten, 3-4 personen
Babi Pangang
45 minuten, 4 personen
Japanse Teriyaki
15 minuten, 2 - 3 personen
OriŽntaalse Stoompasteitjes
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Gegrilde OriŽntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Thaise viskoekjes
20 minuten, recept voor 25 viskoekjes
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Poke Bowl Zalm
35 minuten, 2 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Roergebakken Thaise Kipfilet
20 minuten, 4 personen
Sticky BBQ chicken
? 20 minuten, 4 personen
Kip Teriyaki Wraps
25 minuten, 2 - 3 personen
Kantonese Wokschotel
? 20 minuten, 4 personen
Tokio Style Teriyaki
ca. 40 minuten, 4 personen
Nasi Goreng
15 minuten, 3-4 personen
Poke Bowl Kip
30 minuten, 2 personen
Balinese sandwich
20 minuten, 2 personen
Kip Bangkok
35 minuten, 4 personen
Honey Pops
20 minuten (+30 minuten marineren), 4 personen
Oriental Pilaf
20 minuten (+ 60 minuten kooktijd), 4 personen
Pittig Gepofte Aardappels
30 minuten, 4 personen
Spicy Bloemkool
35 minuten, 2 personen
Vega Yakitori met groenten loempia's
35 minuten, 2-3 personen
Rudjak
45 minuten, 4 personen
Gevulde Ananas
25 minuten, 2 personen
Oosterse tapas
10 minuten, 2 personen
Gegrilde courgette en aubergine
15 minuten, 2 personen
Indische maiskoekjes
25 minuten, 4 personen

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram