Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Inproba introduceert nieuwe mixen.

Nieuws overzicht

Publicatiedatum 19-03-2009

Inproba introduceert twee nieuwe mixen; Pinda Satésaus en Saté Marinade Mix. Beide producten zijn zeer gemakkelijk te bereiden; de marinade is zeer geschikt voor het marineren van varkensvlees en kip, maar ook voor vis zoals zalm of gamba's en geeft deze een heerlijke Oosterse smaak. In combinatie met de Pinda Satésaus zet u in een handomdraai een echte Indonesische saté op tafel. De pindastukjes in de sausmix geven die echte authentieke smaak die zo eigen is aan de Indonesische keuken, ook heerlijk bij de nasi en bami goreng, frites, barbecue en snacks. De mixen zijn inmiddels door een groot aantal retailers opgenomen in het assortiment en stromen vanaf week 13 (vanaf 23 maart) de winkels in.

BijlageDownload bijlageBlijf op de hoogte, meld je aan voor onze nieuwsbrief.


Duurzaamheid in een Nieuw Jasje: Onze Ketjap Manis en Ketjap Marinade in transparante r-PET Flessen

01-07-2024

Onze geliefde Ketjap Manis en Ketjap Marinade zal voortaan verkrijgbaar zijn in een transparante r-PET fles. Het iconische groene flesje heeft plaatsgemaakt voor deze nieuwe, duurzame verpakking. T...

Lees verder

Ontdek Onze Nieuwe MVO-brochure

18-06-2024

Onze nieuwe MVO Brochure staat online. Hierin presenteren we onze inspanningen, initiatieven en prestaties op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. De brochure biedt een overzicht van...

Lees verder
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Pittige Chinese tomatensoep
25 minuten, 4 personen
Thaise kokossoep
20 minuten, 4 personen
Tom Ka Kai
35 minuten, 4 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Pittige aardappelsoep
20 minuten, 2 personen
Oosterse venkelsoep
30 minuten, 2 a 3 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Retro Romanoff dessert met pit
55 minuten (waarvan 30 minuten marineren), 4 personen
Gegrilde ananas met vanille ijs
20 minuten, 2 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Broodje Sticky Chicken
20 minuten, 1 personen
Oosterse omelet
20 minuten, 1 personen
Broodje Oriental
15 minuten, 2 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Oranje Tompouce met pit
1,5 uur, 6 personen
Zomerse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Winterse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Oosterse stamppot andijvie
35 minuten, 4 personen
Sweet Chili Spare Ribs
45 minuten, 4 personen
Gevulde courgette uit de oven
30 minuten, 2 personen
Oosterse spruitjes
25 minuten, 4 personen
Oosters Kerst Gehaktbrood (Meatloaf)
20 minuten (+40 minuten oventijd), 4 personen
Groene asperges met rundvlees stew
ca. 30 minuten, 3-4 personen
Winterse stoofpot met zomerse twist
30 minuten + 2 uur stoven, 4 personen
Oosterse Quiche
20 minuten voorbereiding en 35 minuten baktijd, 4 personen
Ovenschotel zuurkool
65 minuten (incl. 30 minuten oven), 4 personen
Oriëntaalse Stoompasteitjes
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Pittige gehaktballetjes
20 minuten, 4 personen
Saté Gehakt Balletjes
40 minuten, 4 personen
Oriëntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Poke Bowl Zalm
35 minuten, 2 personen
Gegrilde Oriëntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
Vietnamese visreepjes
20 minuten, 4 personen
Honey Pops
20 minuten (+30 minuten marineren), 4 personen
Balinese Saté Wokschotel
30 minuten, 4 personen
Eendeborstfilet
25 minuten, 4 personen
Loaded fries met Thaise Curry
15 minuten, 2 personen
Saté Ajam
105 minuten (incl. 1 uur wachttijd), 4 personen
Pittige kippendijen uit de oven
40 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Tokio Style Teriyaki
ca. 40 minuten, 4 personen
Oosterse Kip Wraps
25 minuten, 2 - 3 personen
Paksoi Thai Curry
15 minuten, 4 personen
Nasi Goreng
15 minuten, 3-4 personen
Kip Bangkok
35 minuten, 4 personen
Poke Bowl Kip
30 minuten, 2 personen
Spicy Bloemkool
35 minuten, 2 personen
Indische maiskoekjes
25 minuten, 4 personen
Pittig Gepofte Aardappels
30 minuten, 4 personen
Oosterse gepofte aardappel
+30 minuten, 2 personen
Vegetarische wok pannetje
15 minuten, 2 - 3 personen
Rudjak
45 minuten, 4 personen

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram