Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Inproba introduceert nieuwe mixen.

Nieuws overzicht

Publicatiedatum 19-03-2009

Inproba introduceert twee nieuwe mixen; Pinda Satésaus en Saté Marinade Mix. Beide producten zijn zeer gemakkelijk te bereiden; de marinade is zeer geschikt voor het marineren van varkensvlees en kip, maar ook voor vis zoals zalm of gamba's en geeft deze een heerlijke Oosterse smaak. In combinatie met de Pinda Satésaus zet u in een handomdraai een echte Indonesische saté op tafel. De pindastukjes in de sausmix geven die echte authentieke smaak die zo eigen is aan de Indonesische keuken, ook heerlijk bij de nasi en bami goreng, frites, barbecue en snacks. De mixen zijn inmiddels door een groot aantal retailers opgenomen in het assortiment en stromen vanaf week 13 (vanaf 23 maart) de winkels in.

BijlageDownload bijlageBlijf op de hoogte, meld je aan voor onze nieuwsbrief.


Gebakken uitjes in duurzame mono verpakking

12-01-2023

De gebakken uitjes van Inproba zitten vanaf nu in een duurzame mono verpakking. Het gebruikte folie bestaat uit één laag in plaats van meerdere lagen. Hierdoor is het zakje 100 recycleba...

Lees verder

V-label satťsaus

05-01-2023

De satésaus kant & klaar van Inproba heeft voortaan het V-label logo! V-label is het grootste vegan en vegetarische keurmerk in de wereld. Het opvallende logo op verpakkingen is een betr...

Lees verder
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Thaise kokossoep
20 minuten, 4 personen
Pittige Chinese tomatensoep
25 minuten, 4 personen
Oosterse venkelsoep
30 minuten, 2 a 3 personen
Pittige aardappelsoep
20 minuten, 2 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Gegrilde ananas met vanille ijs
20 minuten, 2 personen
Romanoff dessert
55 minuten (waarvan 30 minuten marineren), 4 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Broodje Sticky Chicken
20 minuten, 1 personen
Broodje Oriental
15 minuten, 2 personen
Oosterse omelet
20 minuten, 1 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Oosterse stamppot andijvie
35 minuten, 4 personen
Zomerse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Oranje Tompouce met pit
1,5 uur, 6 personen
Winterse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Stamppot Paksoi
35 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Stoompasteitjes
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Islamitische Curry
15 minuten (+1,5 u kooktijd), 4 personen
Oosterse Quiche
20 minuten voorbereiding en 35 minuten baktijd, 4 personen
Loempia's
40 minuten, 10 stuks
Sweet Chili Spare Ribs
45 minuten, 4 personen
Indiase gehaktballetjes
40 minuten, 4 personen
Ovenschotel zuurkool
65 minuten (incl. 30 minuten oven), 4 personen
Chinese Sweet & Sour
15 minuten, 2 - 3 personen
Indische Nasi Burger
30 minuten, 4 personen
Babi Pangang
45 minuten, 4 personen
Japanse Teriyaki
15 minuten, 2 - 3 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Vietnamese visreepjes
20 minuten, 4 personen
Poke Bowl Zalm
35 minuten, 2 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Gegrilde OriŽntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Thaise viskoekjes
20 minuten, recept voor 25 viskoekjes
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Sticky BBQ chicken
? 20 minuten, 4 personen
Roergebakken Thaise Kipfilet
20 minuten, 4 personen
Pittige Thaise Kippensoep
25 minuten, 4 personen
Kip Siam
25 minuten, 3-4 personen
Eendeborstfilet
25 minuten, 4 personen
Tokio Style Teriyaki
ca. 40 minuten, 4 personen
Satť Ajam
105 minuten (incl. 1 uur wachttijd), 4 personen
Paksoi Thai Curry
15 minuten, 4 personen
Honey Pops
20 minuten (+30 minuten marineren), 4 personen
Pittige kippendijen uit de oven
40 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Oriental Pilaf
20 minuten (+ 60 minuten kooktijd), 4 personen
Nasi Goreng
15 minuten, 3-4 personen
Quinoa salade
20 minuten, 2 personen
Indische maiskoekjes
25 minuten, 4 personen
Rudjak
45 minuten, 4 personen
Oosterse tapas
10 minuten, 2 personen
Vega Yakitori met groenten loempia's
35 minuten, 2-3 personen
Pittig Gepofte Aardappels
30 minuten, 4 personen
Oosterse gepofte aardappel
+30 minuten, 2 personen
Vegetarische wok pannetje
15 minuten, 2 - 3 personen
Gevulde Ananas
25 minuten, 2 personen
Spicy Bloemkool
35 minuten, 2 personen
Gado Gado
60 minuten, 4 personen

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram