Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Runner-up V-label Awards

Nieuws overzicht

Publicatiedatum 10-11-2022

Onze Veggie Kroepoek Naturel is runner-up geworden in de categorie Zoetwaren en Snack van de V-Label Award! Een mooie prestatie waar we erg trots op zijn.

Het V-Label is een internationaal erkend, geregistreerd symbool voor de labeling van vegan en vegetarische producten en diensten. Voor consumenten is het een eenvoudige en betrouwbare hulp bij het winkelen. Door het V-Label te gebruiken dragen bedrijven bij aan de transparantie en duidelijkheid.

In 2021 lanceerde V-Label de International V-Label Awards, om de bedrijven die plantaardige producten maken te vieren en om degenen te erkennen die een verschil maken op het gebied van wereldwijde duurzaamheid. 

Inproba ontwikkelde de eerste 100% plantaardige kroepoek naturel zónder garnalen die net zo lekker smaakt als kroepoek naturel met garnalen. Heerlijk krokant, vol en aromatisch met de authentieke smaak van kroepoek die je gewend bent. Door de introductie van onze Veggie Kroepoek zijn we weer een stapje dichter bij het voorkomen van overbevissing en beschadiging van het koraal in de Javazee

Daarnaast is onze Veggie Kroepoek in hoge mate circulair. De verpakking is gemaakt van een eenvoudig recyclebare PP mono-folie. Tevens worden de voedselrestanten en de bakolie van het productieproces verwerkt tot biogas, bio diesel en bio kerosine. 

De Veggie Kroepoek naturel van Inproba is 100% plantaardig, net zo lekker. Proef en overtuig jezelf!

Waarom Inproba gekozen heeft voor een vegan/vegetarische kroepoek lees je hier.

 

Blijf op de hoogte, meld je aan voor onze nieuwsbrief.


Inproba deelt geheimen van glutenvrije ketjap in boeiende podcast met NCV

05-12-2023

De Nederlandse Coeliaki Vereniging (NCV) heeft onlangs contact met ons opgenomen om deel te nemen aan een boeiende podcast, en natuurlijk hebben we met plezier ingestemd. In de afgelopen week brachten...

Lees verder

Wij zijn genomineerd voor de Gezonde Innovatie Award

09-10-2023

Onze Sweet Chilli saus 50% minder suiker is genomineerd voor de Gezonde Innovatie Award 2023-2024! Deze prijs erkent producten en initiatieven die de bevordering van een gezonder eetpatroon onder...

Lees verder
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Tom Ka Kai
35 minuten, 4 personen
Pittige Chinese tomatensoep
25 minuten, 4 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Pittige aardappelsoep
20 minuten, 2 personen
Oosterse venkelsoep
30 minuten, 2 a 3 personen
Thaise kokossoep
20 minuten, 4 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen
Retro Romanoff dessert met pit
55 minuten (waarvan 30 minuten marineren), 4 personen
Gegrilde ananas met vanille ijs
20 minuten, 2 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Broodje Oriental
15 minuten, 2 personen
Broodje Sticky Chicken
20 minuten, 1 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Oosterse omelet
20 minuten, 1 personen
Oranje Tompouce met pit
1,5 uur, 6 personen
Oosterse stamppot andijvie
35 minuten, 4 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Zomerse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Winterse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Rundvlees met Oestersaus
25 minuten, 4 personen
Ovenschotel zuurkool
65 minuten (incl. 30 minuten oven), 4 personen
Bami Goreng
40 minuten, 4 personen
Japanse Teriyaki
15 minuten, 2 - 3 personen
Pittige gehaktballetjes
20 minuten, 4 personen
Orëntaalse Biefstukreepjes met Groente
30 minuten (+ 90 tot 120 minuten marineertijd), 4 personen
Gevulde courgette uit de oven
30 minuten, 2 personen
Chinese Sweet & Sour
15 minuten, 2 - 3 personen
Babi Ketjap
30 minuten, 4 personen
Javaanse varkensreepjes
45 minuten, 4 personen
Babi Pangang
45 minuten, 4 personen
Varkenshaas in Sauce Aigre Doux
30 minuten, 4 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Thaise viskoekjes
20 minuten, recept voor 25 viskoekjes
Poke Bowl Zalm
35 minuten, 2 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Gegrilde Oriëntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Curry Tilapia
40 minuten, 4 personen
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Oriëntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Kip Siam
25 minuten, 3-4 personen
Poke Bowl Kip
30 minuten, 2 personen
Nasi Goreng
15 minuten, 3-4 personen
Sticky BBQ chicken
? 20 minuten, 4 personen
Honey Pops
20 minuten (+30 minuten marineren), 4 personen
Balinese Saté Wokschotel
30 minuten, 4 personen
Eendeborstfilet
25 minuten, 4 personen
Japanse Cone Wraps
30 minuten, 4 personen
Balinese sandwich
20 minuten, 2 personen
Roergebakken Thaise Kipfilet
20 minuten, 4 personen
Tokio Style Teriyaki
ca. 40 minuten, 4 personen
Paksoi Thai Curry
15 minuten, 4 personen
Oosterse gepofte aardappel
+30 minuten, 2 personen
Vegetarische wok pannetje
15 minuten, 2 - 3 personen
Gegrilde courgette en aubergine
15 minuten, 2 personen
Vega Yakitori met groenten loempia's
35 minuten, 2-3 personen
Rudjak
45 minuten, 4 personen

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram