Bereidingswijze
- Meng de Ketjap, Saté Saus, knoflook, sambal, water en de citroensap in een kom.
- Kook de witte kool in 4 minuten in weinig water beetgaar.
- Spoel de Atjar Tjampoer in een vergiet goed af en voeg deze op het laatst bij de kool.
- Verwarm het vervolgens nog kort en giet het vervolgens af.
- Verhit in 1 el van de olie het ketjapmengsel; bak het al roerende even op.
- Bak de tahoeblokjes in 2 el olie lichtbruin.
- Rangschik de Atjar Tjampoer, kool en komkommer op een schaal rondom de tahoe.
- Schenk de saus over het geheel heen.
U kunt de hoeveelheid Ketjap, knoflook, Saté Saus en Sambal Oelek naar eigen smaak variëren.
Tip
Serveer dit gerecht met rijst. Strooi wat Inproba Gebakken Uitjes over het geheel, voor een heerlijk knapperig accent.
Aantal personen
4 personen
Bereidingstijd
45 minuten
Benodigdheden
3 el Inproba Ketjap Manis of Inproba Ketjap Manis 30% minder suiker
8 el Inproba Sat? Saus (kant & klaar)
3 tl Inproba Gehakte Knoflook
3 tl Inproba Sambal Oelek
2 el water
3 el citroensap
250 g witte kool (klein gesneden)
1 pot Inproba Atjar Tjampoer
3 el Inproba Wok Oil
400 gram tahoe (in dobbelsteentjes)
? komkommer (in schijfjes)