Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Nu ook Inproba Gehakte Knoflook in een handige PET verpakking.

Nieuws overzicht

Publicatiedatum 27-06-2012

Na het succes van de omzetting van de 200 grams pot Sambal Oelek naar PET, zet Inproba nu ook de Gehakte Knoflook om van glas naar het gebruikersvriendelijke PET. Hierdoor is ook de Gehakte Knoflook, bereid uit verse knoflook, nu wel heel gemakkelijk én hygiënisch doseerbaar.  

Eén theelepel Gehakte Knoflook is gelijk aan één teentje verse knoflook.

Kijk snel op de productpagina van de Gehakte Knoflook waar u dit product kunt verkrijgen!

 

BijlageDownload bijlageBlijf op de hoogte, meld je aan voor onze nieuwsbrief.


Overname Inproba

07-01-2025

NEDERLANDSE INVESTERINGSMAATSCHAPPIJ VE PARTNERS NEEMT INPROBA OVER Het sinds de oprichting in Baarn gevestigde familiebedrijf Inproba heeft met investeringsmaatschappij VE Partners overeenstemming...

Lees verder

Natuurlijke smaak voorop: minder zout en suiker, meer innovatie

06-01-2025

Bij Inproba maken we verse producten die lang houdbaar zijn dankzij moderne technieken zoals pasteurisatie en sterilisatie. Hoewel deze processen soms toevoegingen zoals zout, suiker of voedingszuren...

Lees verder
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Tom Ka Kai
35 minuten, 4 personen
Pittige aardappelsoep
20 minuten, 2 personen
Thaise kokossoep
20 minuten, 4 personen
Pittige Chinese tomatensoep
25 minuten, 4 personen
Oosterse venkelsoep
30 minuten, 2 a 3 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Gegrilde ananas met vanille ijs
20 minuten, 2 personen
Retro Romanoff dessert met pit
55 minuten (waarvan 30 minuten marineren), 4 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Broodje Oriental
15 minuten, 2 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Oosterse omelet
20 minuten, 1 personen
Broodje Sticky Chicken
20 minuten, 1 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Cassave Nacho snack
10 minuten, 3-4 personen
Zomerse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Winterse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Oranje Tompouce met pit
1,5 uur, 6 personen
Oosterse stamppot andijvie
35 minuten, 4 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Gehaktrolletjes in pikante tomatensaus
60 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Javaanse varkensreepjes
45 minuten, 4 personen
Bami Goreng
40 minuten, 4 personen
Saté Gehakt Balletjes
40 minuten, 4 personen
Winterse stoofpot met zomerse twist
30 minuten + 2 uur stoven, 4 personen
Loempia's
40 minuten, 10 stuks
Vietnamese spareribs
40 minuten, 4 personen
Oosterse Quiche
20 minuten voorbereiding en 35 minuten baktijd, 4 personen
Varkenshaas in Sauce Aigre Doux
30 minuten, 4 personen
Orëntaalse Biefstukreepjes met Groente
30 minuten (+ 90 tot 120 minuten marineertijd), 4 personen
Gevulde courgette uit de oven
30 minuten, 2 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Vietnamese visreepjes
20 minuten, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Gegrilde Oriëntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Poke Bowl Zalm
35 minuten, 2 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Thaise viskoekjes
20 minuten, recept voor 25 viskoekjes
Pittige makreel op toast
15 minuten, 4-6 personen
Kip Teriyaki Wraps
25 minuten, 2 - 3 personen
Paksoi Thai Curry
15 minuten, 4 personen
Oosters pitabroodje
20 minuten, 2 personen
Pittige kippendijen uit de oven
40 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Honey Pops
20 minuten (+30 minuten marineren), 4 personen
Kip Semarang
30 minuten, 4 personen
Tokio Style Teriyaki
ca. 40 minuten, 4 personen
Rode Kip Curry
20 minuten, 4 personen
Nasi Goreng
15 minuten, 3-4 personen
Balinese Saté Wokschotel
30 minuten, 4 personen
Oosterse gepofte aardappel
+30 minuten, 2 personen
Oosterse tapas
10 minuten, 2 personen
Vegetarische wok pannetje
15 minuten, 2 - 3 personen
Spicy Bloemkool
35 minuten, 2 personen
Vega Yakitori met groenten loempia's
35 minuten, 2-3 personen
Indische maiskoekjes
25 minuten, 4 personen

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram