Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Het verhaal achter onze duurzame sambals en chilisauzen

Nieuws overzicht

Publicatiedatum 12-11-2020

Wilt u weten waar onze duurzame sambals en chilisauzen vandaan komen? Bekijk dan ons filmpje waarin wij u meenemen naar Thailand en laten zien wat de Rainforest Alliance certificering nu precies inhoudt.

U vindt het filmpje op onze Rainforest Alliance pagina.

100% van de door ons gebruikte chilipepers wordt ingekocht van Rainforest Alliance gecertificeerde boerderijen. Hier worden gewassen geteeld en verwerkt met respect voor mens, plant, dier en hun natuurlijke omgeving. Het Rainforest Alliance Certified™ keurmerk, oftewel het beeldmerk met de ‘kikker’, staat hiervoor symbool en is terug te vinden op al onze sambal- en chilisausverpakkingen (per 01-10-'20).

 

 

Blijf op de hoogte, meld je aan voor onze nieuwsbrief.


Inproba deelt geheimen van glutenvrije ketjap in boeiende podcast met NCV

05-12-2023

De Nederlandse Coeliaki Vereniging (NCV) heeft onlangs contact met ons opgenomen om deel te nemen aan een boeiende podcast, en natuurlijk hebben we met plezier ingestemd. In de afgelopen week brachten...

Lees verder

Wij zijn genomineerd voor de Gezonde Innovatie Award

09-10-2023

Onze Sweet Chilli saus 50% minder suiker is genomineerd voor de Gezonde Innovatie Award 2023-2024! Deze prijs erkent producten en initiatieven die de bevordering van een gezonder eetpatroon onder...

Lees verder
Pittige Chinese tomatensoep
25 minuten, 4 personen
Pittige aardappelsoep
20 minuten, 2 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Tom Ka Kai
35 minuten, 4 personen
Thaise kokossoep
20 minuten, 4 personen
Oosterse venkelsoep
30 minuten, 2 a 3 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Gegrilde ananas met vanille ijs
20 minuten, 2 personen
Retro Romanoff dessert met pit
55 minuten (waarvan 30 minuten marineren), 4 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Oosterse omelet
20 minuten, 1 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Broodje Oriental
15 minuten, 2 personen
Broodje Sticky Chicken
20 minuten, 1 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Winterse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Oosterse stamppot andijvie
35 minuten, 4 personen
Zomerse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Oranje Tompouce met pit
1,5 uur, 6 personen
Loempia's
40 minuten, 10 stuks
Bami Goreng
40 minuten, 4 personen
Stamppot Paksoi
35 minuten, 4 personen
Winterse stoofpot met zomerse twist
30 minuten + 2 uur stoven, 4 personen
Gevulde courgette uit de oven
30 minuten, 2 personen
Javaanse varkensreepjes
45 minuten, 4 personen
Orëntaalse Biefstukreepjes met Groente
30 minuten (+ 90 tot 120 minuten marineertijd), 4 personen
Pikante Biefstuk (Nua Pad Prik)
20 minuten, 4 personen
Saté Gehakt Balletjes
40 minuten, 4 personen
Gevulde champignons
30 minuten, 15 stuks
Oriëntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Thaise viskoekjes
20 minuten, recept voor 25 viskoekjes
Vietnamese visreepjes
20 minuten, 4 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Gegrilde Oriëntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Poke Bowl Zalm
35 minuten, 2 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Pittige makreel op toast
15 minuten, 4-6 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Poke Bowl Kip
30 minuten, 2 personen
Kip Bangkok
35 minuten, 4 personen
Oriental Pilaf
20 minuten (+ 60 minuten kooktijd), 4 personen
Roergebakken Thaise Kipfilet
20 minuten, 4 personen
Pittige Thaise Kippensoep
25 minuten, 4 personen
Kip Semarang
30 minuten, 4 personen
Balinese sandwich
20 minuten, 2 personen
Kantonese Wokschotel
? 20 minuten, 4 personen
Nasi Goreng
15 minuten, 3-4 personen
Eendeborstfilet
25 minuten, 4 personen
Japanse Cone Wraps
30 minuten, 4 personen
Honey Pops
20 minuten (+30 minuten marineren), 4 personen
Rudjak
45 minuten, 4 personen
Vega Yakitori met groenten loempia's
35 minuten, 2-3 personen
Spicy Bloemkool
35 minuten, 2 personen
Vegetarische wok pannetje
15 minuten, 2 - 3 personen
Oosterse tapas
10 minuten, 2 personen
Oosterse gepofte aardappel
+30 minuten, 2 personen

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram