Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Het verhaal achter onze duurzame sambals en chilisauzen

Nieuws overzicht

Publicatiedatum 12-11-2020

Wilt u weten waar onze duurzame sambals en chilisauzen vandaan komen? Bekijk dan ons filmpje waarin wij u meenemen naar Thailand en laten zien wat de Rainforest Alliance certificering nu precies inhoudt.

U vindt het filmpje op onze Rainforest Alliance pagina.

100% van de door ons gebruikte chilipepers wordt ingekocht van Rainforest Alliance gecertificeerde boerderijen. Hier worden gewassen geteeld en verwerkt met respect voor mens, plant, dier en hun natuurlijke omgeving. Het Rainforest Alliance Certified™ keurmerk, oftewel het beeldmerk met de ‘kikker’, staat hiervoor symbool en is terug te vinden op al onze sambal- en chilisausverpakkingen (per 01-10-'20).

 

 

Blijf op de hoogte, meld je aan voor onze nieuwsbrief.


Ook duurzame verpakkingen

12-11-2020

Niet alleen de grondstof voor onze sambals en chilisauzen is duurzamer geworden, maar ook de verpakking! Per 1 oktober zijn wij namelijk overgestapt naar 100% gerecyclede PET verpakkingen (r-PET)....

Lees verder

Het verhaal achter onze duurzame sambals en chilisauzen

12-11-2020

Wilt u weten waar onze duurzame sambals en chilisauzen vandaan komen? Bekijk dan ons filmpje waarin wij u meenemen naar Thailand en laten zien wat de Rainforest Alliance certificering nu precies inhou...

Lees verder
OriŽntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Gegrilde OriŽntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Vietnamese visreepjes
20 minuten, 4 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Thaise viskoekjes
20 minuten, recept voor 25 viskoekjes
Curry Tilapia
40 minuten, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Pittige makreel op toast
15 minuten, 4-6 personen
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Rode Kip Curry
20 minuten, 4 personen
Balinese Satť Wokschotel
30 minuten, 4 personen
Kip Semarang
30 minuten, 4 personen
Paksoi Thai Curry
15 minuten, 4 personen
Honey Pops
20 minuten (+30 minuten marineren), 4 personen
Pittige kippendijen uit de oven
40 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Satť Ajam
105 minuten (incl. 1 uur wachttijd), 4 personen
Roergebakken Thaise Kipfilet
20 minuten, 4 personen
Roulleaux van kip ŗ la Bogor
120 minuten (incl. 60 minuten afkoelen), 4 personen
Kip Bangkok
35 minuten, 4 personen
Kantonese Wokschotel
Ī 20 minuten, 4 personen
Eendeborstfilet
25 minuten, 4 personen
Chinese Sweet & Sour
15 minuten, 2 - 3 personen
Babi Pangang
45 minuten, 4 personen
Rijsttafel
60 minuten, 4 personen
Oosterse Quiche
20 minuten voorbereiding en 35 minuten baktijd, 4 personen
Vietnamese spareribs
Ī 40 minuten, 4 personen
Indiase gehaktballetjes
40 minuten, 4 personen
Javaanse varkensreepjes
45 minuten, 4 personen
Islamitische Curry
15 minuten (+1,5 u kooktijd), 4 personen
Groene asperges met rundvlees stew
ca. 30 minuten, 3-4 personen
Indische Nasi Burger
30 minuten, 4 personen
Bami Goreng (met boemboe)
15 minuten, 3 - 4 personen
OriŽntaalse Biefstukreepjes met Groente
30 minuten (+ 90 tot 120 minuten marineertijd), 4 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Pittig Gepofte Aardappels
30 minuten, 4 personen
Ovenschotel zuurkool
65 minuten (incl. 30 minuten oven), 4 personen
Stamppot Snijbonen Java
40 minuten, 4 personen
Winterse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Gevulde Ananas
25 minuten, 4 personen
Gevulde champignons
30 minuten, 15 stuks
Prei met Romige Kokosmelk
25 minuten, 4 personen
Tahoe Sajoer
45 minuten, 4 personen
Zomerse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Gado Gado
60 minuten, 4 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
OriŽntaalse Stoompasteitjes
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Satť Gehakt Balletjes
40 minuten, 4 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Indische maiskoekjes
25 minuten, 4 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Loempia's
40 minuten, 10 stuks
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Sabayon Frappť de Coco
30 minuten, 6 personen
Kokos - Limoenijsje
5 minuten (invriezen ca. 4 uur), 4 stuks
Choco-kokos Fondue
15 minuten, 4 personen
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91
Facebook YouTube