Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Inproba introduceert de 'kliekjes nasi'

Nieuws overzicht

Publicatiedatum 05-10-2017

Inproba introduceert de 'kliekjes nasi'.

Op 10 oktober is het de dag van de Duurzaamheid. Als voedselproducent roepen wij iedereen op deze dag op geen voedsel meer te verspillen. Dit kan heel eenvoudig door bijvoorbeeld iedere vrijdag een ‘kliekjes nasi’ te bereiden. Ideaal om restjes uit de koelkast op te maken! Met onderstaande lijst geven we je een aantal suggesties van ingrediënten die je allemaal in je ‘kliekjes nasi’ kunt gebruiken:

- restanten vleeswaren, bijvoorbeeld ham, kipfilet, gerookt spek, ham- of spekblokjes
- allerlei soorten vlees en gevogelte, zoals hamlappen, speklappen, kip- of kalkoenfilet
- tofu (voor een vegetarische nasi)
- vele soorten groenten, zoals prei, wortel, ui, kool, sperziebonen, bleekselderij, taugé, paprika
- ei (kun je meebakken of apart een gebakken of gekookt ei erbij serveren)
- komkommer (om erbij te serveren, bijvoorbeeld komkommer op zuur)

Voeg daar een zakje Mix voor Nasi Goreng van Inproba aan toe en je bent klaar om je ‘kliekjes nasi’ te bereiden. Hier vind je een algemene bereidingswijze van een Nasi Goreng. 

Blijf op de hoogte, meld je aan voor onze nieuwsbrief.


Gebakken uitjes in duurzame mono verpakking

12-01-2023

De gebakken uitjes van Inproba zitten vanaf nu in een duurzame mono verpakking. Het gebruikte folie bestaat uit één laag in plaats van meerdere lagen. Hierdoor is het zakje 100 recycleba...

Lees verder

V-label satésaus

05-01-2023

De satésaus kant & klaar van Inproba heeft voortaan het V-label logo! V-label is het grootste vegan en vegetarische keurmerk in de wereld. Het opvallende logo op verpakkingen is een betr...

Lees verder
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Pittige Chinese tomatensoep
25 minuten, 4 personen
Pittige aardappelsoep
20 minuten, 2 personen
Thaise kokossoep
20 minuten, 4 personen
Oosterse venkelsoep
30 minuten, 2 a 3 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Gegrilde ananas met vanille ijs
20 minuten, 2 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Romanoff dessert
55 minuten (waarvan 30 minuten marineren), 4 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Broodje Sticky Chicken
20 minuten, 1 personen
Oosterse omelet
20 minuten, 1 personen
Broodje Oriental
15 minuten, 2 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Oranje Tompouce met pit
1,5 uur, 6 personen
Zomerse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Winterse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Oosterse stamppot andijvie
35 minuten, 4 personen
Oriëntaalse Stoompasteitjes
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Balinese Rundersmoor
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Orëntaalse Biefstukreepjes met Groente
30 minuten (+ 90 tot 120 minuten marineertijd), 4 personen
Oosterse Quiche
20 minuten voorbereiding en 35 minuten baktijd, 4 personen
Saté Gehakt Balletjes
40 minuten, 4 personen
Groene asperges met rundvlees stew
ca. 30 minuten, 3-4 personen
Pikante Biefstuk (Nua Pad Prik)
20 minuten, 4 personen
Oosters Kerst Gehaktbrood (Meatloaf)
20 minuten (+40 minuten oventijd), 4 personen
Loempia's
40 minuten, 10 stuks
Babi Pangang
45 minuten, 4 personen
Vietnamese spareribs
40 minuten, 4 personen
Gevulde courgette uit de oven
30 minuten, 2 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Thaise viskoekjes
20 minuten, recept voor 25 viskoekjes
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Curry Tilapia
40 minuten, 4 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Vietnamese visreepjes
20 minuten, 4 personen
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Paksoi Thai Curry
15 minuten, 4 personen
Kip Teriyaki Wraps
25 minuten, 2 - 3 personen
Honey Pops
20 minuten (+30 minuten marineren), 4 personen
Oosterse Kip Wraps
25 minuten, 2 - 3 personen
Saté Ajam
105 minuten (incl. 1 uur wachttijd), 4 personen
Kip Siam
25 minuten, 3-4 personen
Eendeborstfilet
25 minuten, 4 personen
Nasi Goreng
15 minuten, 3-4 personen
Kantonese Wokschotel
? 20 minuten, 4 personen
Sticky BBQ chicken
? 20 minuten, 4 personen
Pittige kippendijen uit de oven
40 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Poke Bowl Kip
30 minuten, 2 personen
Quinoa salade
20 minuten, 2 personen
Indische maiskoekjes
25 minuten, 4 personen
Vega Yakitori met groenten loempia's
35 minuten, 2-3 personen
Oosterse gepofte aardappel
+30 minuten, 2 personen
Gado Gado
60 minuten, 4 personen
Gevulde Ananas
25 minuten, 2 personen
Gegrilde courgette en aubergine
15 minuten, 2 personen
Rudjak
45 minuten, 4 personen
Pittig Gepofte Aardappels
30 minuten, 4 personen
Oosterse tapas
10 minuten, 2 personen
Spicy Bloemkool
35 minuten, 2 personen

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram