Inproba introduceert de 'kliekjes nasi'
Nieuws overzichtPublicatiedatum 05-10-2017

Inproba introduceert de 'kliekjes nasi'.
Op 10 oktober is het de dag van de Duurzaamheid. Als voedselproducent roepen wij iedereen op deze dag op geen voedsel meer te verspillen. Dit kan heel eenvoudig door bijvoorbeeld iedere vrijdag een ‘kliekjes nasi’ te bereiden. Ideaal om restjes uit de koelkast op te maken! Met onderstaande lijst geven we je een aantal suggesties van ingrediënten die je allemaal in je ‘kliekjes nasi’ kunt gebruiken:
- restanten vleeswaren, bijvoorbeeld ham, kipfilet, gerookt spek, ham- of spekblokjes
- allerlei soorten vlees en gevogelte, zoals hamlappen, speklappen, kip- of kalkoenfilet
- tofu (voor een vegetarische nasi)
- vele soorten groenten, zoals prei, wortel, ui, kool, sperziebonen, bleekselderij, taugé, paprika
- ei (kun je meebakken of apart een gebakken of gekookt ei erbij serveren)
- komkommer (om erbij te serveren, bijvoorbeeld komkommer op zuur)
Voeg daar een zakje Mix voor Nasi Goreng van Inproba aan toe en je bent klaar om je ‘kliekjes nasi’ te bereiden. Hier vind je een algemene bereidingswijze van een Nasi Goreng.
Blijf op de hoogte, meld je aan voor onze nieuwsbrief.