Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu


Kokos - Limoenijsje


Bereidingswijze

  1. Doe de kokosmelk, suiker en limoen in een maatbeker, vul dit aan met koud water tot 3 dl inhoud.
  2. Roer goed tot de suiker is opgelost.
  3. Schenk het mengsel in de vormpjes en sluit ze af.
  4. Roer de ijsjes na ca. 1 uur door met een roerstaafje, zodat de kokosmelk zich niet van het water afscheidt.
  5. Herhaal dit eventueel nog één of twee keer.
  6. Laat de ijslolly’s in ca. 4 uur bevriezen.

Deel dit recept via:

Print dit recept

Recepten overzicht

Aantal personen

4 stuks

Bereidingstijd

5 minuten (invriezen ca. 4 uur)

Benodigdheden

100 ml Inproba Romige Kokosmelk
50 g suiker
sap van ? limoen
extra benodigd: maatbeker, ijslolly-vormen (ca. 75 ml per stuk)

Eet smakelijk namens Inproba!

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram