Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu


Pittige Chinese tomatensoep


Bereidingswijze

  1. Verhit de wokolie in een soeppan.
  2. Fruit hierin de gember, de bosui en tomatenpuree.
  3. Voeg daarna de blokjes tomaat toe. Bak dit 2 minuten tot de tomaten zacht zijn.
  4. Voeg nu ook de bouillon toe en breng het aan de kook.
  5. Zet daarna het vuur laag zodat de soep zachtjes kookt.
  6. Schenk het ei in een dunne straal in de soep, roer intussen de soep rustig door.
  7. Voeg de sesamolie, sojasaus, gembersiroop en suiker toe aan het geheel.
  8. Voeg 1 el sriracha toe.

Deel dit recept via:

Print dit recept

Recepten overzicht

Oosterse keuken

China

Aantal personen

4 personen

Bereidingstijd

25 minuten

Benodigdheden

1 el Inproba Wok Oil
Stukje gember ca. 3 cm (geschild en fijngehakt)
1 bosui (gesneden in fijne ringetjes)
2 el tomatenpuree
3 tomaten (gesneden in blokjes)
1 blokje groentebouillon opgelost in 1 l warm water
2 eieren, los geroerd met 1 el water
1 tl sesamolie
3 tl Inproba Soja Sauce
2 el gembersiroop
2 el suiker
1 el Inproba Sriracha Sauce


Eet smakelijk namens Inproba!

Benodigde Inproba producten:

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram