Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu


Gevulde peer met geitenkaas en chilisaus


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Halveer de peren en haal met een lepel het klokhuis en de pitjes eruit.
  3. Besmeer de snijzijde met een beetje citroensap om het verkleuren tegen te gaan en leg de peren in een ovenschaal.
  4. Snijd de noten aan stukjes.
  5. Maak een mengsel van de honing en de chilisaus.
  6. Brokkel de geitenkaas in stukjes en vul hier de gehalveerde peren mee en strooi hierover de noten en het honingmengsel.
  7. Bak de peren in 10 minuten in de oven af.

Garneer de peren evt. nog met een scheutje chilisaus en de verse tijmblaadjes.

Deel dit recept via:

Print dit recept

Recepten overzicht

Aantal personen

4-8 personen

Bereidingstijd

20 minuten

Benodigdheden

4 rijpe Conference peren (niet te groot)
100 ml citroensap
10-15 noten (bijv. een mengsel van walnoten, cashewnoten en hazelnoten)
2 el honing
2 el Inproba Chilli Sauce 50% minder suiker
100 - 150 gram zachte geitenkaas
8 blaadjes verse tijm

Eet smakelijk namens Inproba!

Benodigde Inproba producten:

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram