Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Nasi en Bami mixen 100% natuurlijk

Nieuws overzicht

Publicatiedatum 31-03-2011

Na een intensieve ontwikkelingsperiode is het eindelijk zover;
de verbeterde Nasi- en Bami Goreng mixen van Inproba zijn sinds kort verkrijgbaar in de supermarkten.

Ze zijn niet alleen nóg lekkerder, maar nu ook gebaseerd op 100% natuurlijke ingrediënten! Ook zijn er geen smaakversterkers, zoals Ve-Tsin, die van origine veel gebruikt worden in de Aziatische keuken, meer aanwezig in de mixen.

Een rijke melange van kruiden en specerijen vormt de smaak van deze mixen en zorgt ervoor dat de authentieke smaak behouden blijft. Dit biedt zeker een toegevoegde waarde voor u als consument.
Consumententests hebben uitgewezen dat de smaak van beide mixen zeer positief beoordeeld wordt.

Naast de mixen voor Nasi- en Bami Goreng bevatten ook de recepturen van onze Romige Kokosmelk en de
Pinda Saté Saus Mix géén kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.
De Seroendeng en Gebakken Uitjes waren al gebaseerd op 100% natuurlijke ingrediënten,
de verpakking is hier nu ook op aangepast en is binnenkort verkrijgbaar in de aangegeven supermarkten. 

Inproba haakt hiermee in op de toenemende vraag vanuit de markt, producten zo 'natuurlijk' mogelijk samen te stellen.

Blijf op de hoogte, meld je aan voor onze nieuwsbrief.


Gebakken uitjes in duurzame mono verpakking

12-01-2023

De gebakken uitjes van Inproba zitten vanaf nu in een duurzame mono verpakking. Het gebruikte folie bestaat uit één laag in plaats van meerdere lagen. Hierdoor is het zakje 100 recycleba...

Lees verder

V-label satésaus

05-01-2023

De satésaus kant & klaar van Inproba heeft voortaan het V-label logo! V-label is het grootste vegan en vegetarische keurmerk in de wereld. Het opvallende logo op verpakkingen is een betr...

Lees verder
Thaise kokossoep
20 minuten, 4 personen
Pittige Chinese tomatensoep
25 minuten, 4 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Pittige aardappelsoep
20 minuten, 2 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Oosterse venkelsoep
30 minuten, 2 a 3 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Romanoff dessert
55 minuten (waarvan 30 minuten marineren), 4 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Gegrilde ananas met vanille ijs
20 minuten, 2 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Broodje Oriental
15 minuten, 2 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Broodje Sticky Chicken
20 minuten, 1 personen
Oosterse omelet
20 minuten, 1 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Winterse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Oosterse stamppot andijvie
35 minuten, 4 personen
Oranje Tompouce met pit
1,5 uur, 6 personen
Zomerse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Babi Pangang
45 minuten, 4 personen
Loempia's
40 minuten, 10 stuks
Islamitische Curry
15 minuten (+1,5 u kooktijd), 4 personen
Bami Goreng
40 minuten, 4 personen
Oriëntaalse Stoompasteitjes
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Babi Ketjap
30 minuten, 4 personen
Indiase gehaktballetjes
40 minuten, 4 personen
Balinese Rundersmoor
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Orëntaalse Biefstukreepjes met Groente
30 minuten (+ 90 tot 120 minuten marineertijd), 4 personen
Oosterse Quiche
20 minuten voorbereiding en 35 minuten baktijd, 4 personen
Ovenschotel zuurkool
65 minuten (incl. 30 minuten oven), 4 personen
Javaanse varkensreepjes
45 minuten, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Thaise viskoekjes
20 minuten, recept voor 25 viskoekjes
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Pittige makreel op toast
15 minuten, 4-6 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Vietnamese visreepjes
20 minuten, 4 personen
Curry Tilapia
40 minuten, 4 personen
Paksoi Thai Curry
15 minuten, 4 personen
Balinese Saté Wokschotel
30 minuten, 4 personen
Eendeborstfilet
25 minuten, 4 personen
Saté Ajam
105 minuten (incl. 1 uur wachttijd), 4 personen
Sticky BBQ chicken
? 20 minuten, 4 personen
Oriental Pilaf
20 minuten (+ 60 minuten kooktijd), 4 personen
Oosterse Kip Wraps
25 minuten, 2 - 3 personen
Nasi Goreng
15 minuten, 3-4 personen
Roergebakken Thaise Kipfilet
20 minuten, 4 personen
Kip Teriyaki Wraps
25 minuten, 2 - 3 personen
Kip Siam
25 minuten, 3-4 personen
Spicy Bloemkool
35 minuten, 2 personen
Gevulde Ananas
25 minuten, 2 personen
Vegetarische wok pannetje
15 minuten, 2 - 3 personen
Oosterse tapas
10 minuten, 2 personen
Gado Gado
60 minuten, 4 personen
Rudjak
45 minuten, 4 personen
Vega Yakitori met groenten loempia's
35 minuten, 2-3 personen
Gegrilde courgette en aubergine
15 minuten, 2 personen
Indische maiskoekjes
25 minuten, 4 personen
Quinoa salade
20 minuten, 2 personen

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram