Wij zijn genomineerd voor de Gezonde Innovatie Award
Nieuws overzichtPublicatiedatum 09-10-2023
Onze Sweet Chilli saus 50% minder suiker is genomineerd voor de Gezonde Innovatie Award 2023-2024! Deze prijs erkent producten en initiatieven die de bevordering van een gezonder eetpatroon ondersteunen.
Foodlog en FoodPersonality slaan de handen ineen om de Gezonde Innovatie Awards uit te reiken. FoodPersonality is een toonaangevend vakblad in de retail- en fast-moving consumer goods-sector (FMCG), terwijl Foodlog een onafhankelijk nieuws- en discussieplatform is dat zich richt op voedsel, gezondheid, eten & drinken, en energie.
De prijswinnaars worden op 21 november bekendgemaakt tijdens de Free From Food Expo in Amsterdam. Een opmerkelijk genomineerde in deze competitie is de Sweet Chilli saus van Inproba, die maar liefst 50% minder suiker bevat in vergelijking met soortgelijke zoet-pittige chilisauzen. Dit wordt mogelijk gemaakt door het vervangen van de helft van de suiker door Stevia-extract, een natuurlijke zoetstof van plantaardige oorsprong. Hierdoor behoudt deze smaakvolle zoet-pittige chilisaus zijn heerlijke smaak. Stevia-extract wordt gewonnen uit de bladeren van de Stevia-plant, ook bekend als 'honingkruid.'
Kortom, met 50% minder suiker blijft de smaak van deze chilisaus onverminderd 100%!
Bekijk onze nominatie en stem op ons! Gezonde Innovatie Awards.
Blijf op de hoogte, meld je aan voor onze nieuwsbrief.