Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Wij zijn genomineerd voor de Gezonde Innovatie Award

Nieuws overzicht

Publicatiedatum 09-10-2023

Onze Sweet Chilli saus 50% minder suiker is genomineerd voor de Gezonde Innovatie Award 2023-2024! Deze prijs erkent producten en initiatieven die de bevordering van een gezonder eetpatroon ondersteunen.

Foodlog en FoodPersonality slaan de handen ineen om de Gezonde Innovatie Awards uit te reiken. FoodPersonality is een toonaangevend vakblad in de retail- en fast-moving consumer goods-sector (FMCG), terwijl Foodlog een onafhankelijk nieuws- en discussieplatform is dat zich richt op voedsel, gezondheid, eten & drinken, en energie.

De prijswinnaars worden op 21 november bekendgemaakt tijdens de Free From Food Expo in Amsterdam. Een opmerkelijk genomineerde in deze competitie is de Sweet Chilli saus van Inproba, die maar liefst 50% minder suiker bevat in vergelijking met soortgelijke zoet-pittige chilisauzen. Dit wordt mogelijk gemaakt door het vervangen van de helft van de suiker door Stevia-extract, een natuurlijke zoetstof van plantaardige oorsprong. Hierdoor behoudt deze smaakvolle zoet-pittige chilisaus zijn heerlijke smaak. Stevia-extract wordt gewonnen uit de bladeren van de Stevia-plant, ook bekend als 'honingkruid.'

Kortom, met 50% minder suiker blijft de smaak van deze chilisaus onverminderd 100%!

Bekijk onze nominatie en stem op ons! Gezonde Innovatie Awards.

Blijf op de hoogte, meld je aan voor onze nieuwsbrief.


Duurzaamheid in een Nieuw Jasje: Onze Ketjap Manis en Ketjap Marinade in transparante r-PET Flessen

01-07-2024

Onze geliefde Ketjap Manis en Ketjap Marinade zal voortaan verkrijgbaar zijn in een transparante r-PET fles. Het iconische groene flesje heeft plaatsgemaakt voor deze nieuwe, duurzame verpakking. T...

Lees verder

Ontdek Onze Nieuwe MVO-brochure

18-06-2024

Onze nieuwe MVO Brochure staat online. Hierin presenteren we onze inspanningen, initiatieven en prestaties op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. De brochure biedt een overzicht van...

Lees verder
Pittige aardappelsoep
20 minuten, 2 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Pittige Chinese tomatensoep
25 minuten, 4 personen
Oosterse venkelsoep
30 minuten, 2 a 3 personen
Thaise kokossoep
20 minuten, 4 personen
Tom Ka Kai
35 minuten, 4 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Retro Romanoff dessert met pit
55 minuten (waarvan 30 minuten marineren), 4 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen
Gegrilde ananas met vanille ijs
20 minuten, 2 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Broodje Sticky Chicken
20 minuten, 1 personen
Broodje Oriental
15 minuten, 2 personen
Oosterse omelet
20 minuten, 1 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Zomerse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Oosterse stamppot andijvie
35 minuten, 4 personen
Oranje Tompouce met pit
1,5 uur, 6 personen
Winterse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Stamppot Paksoi
35 minuten, 4 personen
Balinese Rundersmoor
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Oosterse Quiche
20 minuten voorbereiding en 35 minuten baktijd, 4 personen
Indische Nasi Burger
30 minuten, 4 personen
Ovenschotel zuurkool
65 minuten (incl. 30 minuten oven), 4 personen
Gehaktrolletjes in pikante tomatensaus
60 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Stamppot Snijbonen Java
40 minuten, 4 personen
Vietnamese spareribs
40 minuten, 4 personen
Japanse Teriyaki
15 minuten, 2 - 3 personen
Groene asperges met rundvlees stew
ca. 30 minuten, 3-4 personen
Gevulde courgette uit de oven
30 minuten, 2 personen
Javaanse varkensreepjes
45 minuten, 4 personen
Oriëntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Vietnamese visreepjes
20 minuten, 4 personen
Poke Bowl Zalm
35 minuten, 2 personen
Curry Tilapia
40 minuten, 4 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
Thaise viskoekjes
20 minuten, recept voor 25 viskoekjes
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Oriental Pilaf
20 minuten (+ 60 minuten kooktijd), 4 personen
Kip Siam
25 minuten, 3-4 personen
Saté Ajam
105 minuten (incl. 1 uur wachttijd), 4 personen
Oosterse Kip Wraps
25 minuten, 2 - 3 personen
Sticky BBQ chicken
? 20 minuten, 4 personen
Japanse Cone Wraps
30 minuten, 4 personen
Paksoi Thai Curry
15 minuten, 4 personen
Loaded fries met Thaise Curry
15 minuten, 2 personen
Pittige kippendijen uit de oven
40 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Balinese Saté Wokschotel
30 minuten, 4 personen
Eendeborstfilet
25 minuten, 4 personen
Nasi Goreng
15 minuten, 3-4 personen
Spicy Bloemkool
35 minuten, 2 personen
Vegetarische wok pannetje
15 minuten, 2 - 3 personen
Rudjak
45 minuten, 4 personen
Pittig Gepofte Aardappels
30 minuten, 4 personen
Indische maiskoekjes
25 minuten, 4 personen

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram