Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Ook duurzame verpakkingen

Nieuws overzicht

Publicatiedatum 12-11-2020

Niet alleen de grondstof voor onze sambals en chilisauzen is duurzamer geworden, maar ook de verpakking!

Per 1 oktober zijn wij namelijk overgestapt naar 100% gerecyclede PET verpakkingen (r-PET). Dit geldt overigens niet alleen voor de sambals en chilisauzen, maar voor álle PET verpakkingen die wij voor Inproba gebruiken; Een hele mooie stap op duurzaamheidsgebied!

Wij werken al jaren aan verduurzaming van onze grondstoffen en verpakkingsmaterialen en zijn dan ook enorm trots op de flinke stap die we hierin hebben kunnen maken.

Ook willen wij dit jaar nog klimaatneutraal* zijn. Meer weten hierover? Lees dan het artikel dat de Baarnsche Courant onlangs publiceerde. Dit aan de hand van een interview met onze Product Manager en onze CSR & Sustainabilty consultant.

*scope 1 & 2

Blijf op de hoogte, meld je aan voor onze nieuwsbrief.


Ook duurzame verpakkingen

12-11-2020

Niet alleen de grondstof voor onze sambals en chilisauzen is duurzamer geworden, maar ook de verpakking! Per 1 oktober zijn wij namelijk overgestapt naar 100% gerecyclede PET verpakkingen (r-PET)....

Lees verder

Het verhaal achter onze duurzame sambals en chilisauzen

12-11-2020

Wilt u weten waar onze duurzame sambals en chilisauzen vandaan komen? Bekijk dan ons filmpje waarin wij u meenemen naar Thailand en laten zien wat de Rainforest Alliance certificering nu precies inhou...

Lees verder
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Pittige makreel op toast
15 minuten, 4-6 personen
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
Thaise viskoekjes
20 minuten, recept voor 25 viskoekjes
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
OriŽntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Curry Tilapia
40 minuten, 4 personen
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Vietnamese visreepjes
20 minuten, 4 personen
Gegrilde OriŽntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Eendeborstfilet
25 minuten, 4 personen
Kip Siam
25 minuten, 3-4 personen
Pittige Thaise Kippensoep
25 minuten, 4 personen
Rode Kip Curry
20 minuten, 4 personen
Kantonese Wokschotel
Ī 20 minuten, 4 personen
Roergebakken Thaise Kipfilet
20 minuten, 4 personen
Balinese Satť Wokschotel
30 minuten, 4 personen
Kip Semarang
30 minuten, 4 personen
Honey Pops
20 minuten (+30 minuten marineren), 4 personen
Oriental Pilaf
20 minuten (+ 60 minuten kooktijd), 4 personen
Satť Ajam
105 minuten (incl. 1 uur wachttijd), 4 personen
Pittige kippendijen uit de oven
40 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Rundvlees met Oestersaus
25 minuten, 4 personen
Chinese Sweet & Sour
15 minuten, 2 - 3 personen
Islamitische Curry
15 minuten (+1,5 u kooktijd), 4 personen
Groene asperges met rundvlees stew
ca. 30 minuten, 3-4 personen
Stamppot Paksoi
35 minuten, 4 personen
Varkenshaas in Sauce Aigre Doux
30 minuten, 4 personen
Japanse Teriyaki
15 minuten, 2 - 3 personen
OriŽntaalse Biefstukreepjes met Groente
30 minuten (+ 90 tot 120 minuten marineertijd), 4 personen
Javaanse varkensreepjes
45 minuten, 4 personen
Winterse stoofpot met zomerse twist
30 minuten + 2 uur stoven, 4 personen
Sweet Chili Spare Ribs
45 minuten, 4 personen
Oosterse Quiche
20 minuten voorbereiding en 35 minuten baktijd, 4 personen
Winterse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Gevulde champignons
30 minuten, 15 stuks
Sajoer Groente
15 minuten, 3 - 4 personen
Gado Gado
60 minuten, 4 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Gevulde Ananas
25 minuten, 4 personen
Pittig Gepofte Aardappels
30 minuten, 4 personen
Vegetarische wok pannetje
15 minuten, 2 - 3 personen
Zomerse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Tahoe Sajoer
45 minuten, 4 personen
Spicy Bloemkool
35 minuten, 2 personen
Ovenschotel zuurkool
65 minuten (incl. 30 minuten oven), 4 personen
OriŽntaalse Stoompasteitjes
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Loempia's
40 minuten, 10 stuks
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Indische maiskoekjes
25 minuten, 4 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Satť Gehakt Balletjes
40 minuten, 4 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Kokos - Limoenijsje
5 minuten (invriezen ca. 4 uur), 4 stuks
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Sabayon Frappť de Coco
30 minuten, 6 personen
Choco-kokos Fondue
15 minuten, 4 personen
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91
Facebook YouTube