Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Ook duurzame verpakkingen

Nieuws overzicht

Publicatiedatum 12-11-2020

Niet alleen de grondstof voor onze sambals en chilisauzen is duurzamer geworden, maar ook de verpakking!

Per 1 oktober zijn wij namelijk overgestapt naar 100% gerecyclede PET verpakkingen (r-PET). Dit geldt overigens niet alleen voor de sambals en chilisauzen, maar voor álle PET verpakkingen die wij voor Inproba gebruiken; Een hele mooie stap op duurzaamheidsgebied!

Wij werken al jaren aan verduurzaming van onze grondstoffen en verpakkingsmaterialen en zijn dan ook enorm trots op de flinke stap die we hierin hebben kunnen maken.

Ook willen wij dit jaar nog klimaatneutraal* zijn. Meer weten hierover? Lees dan het artikel dat de Baarnsche Courant onlangs publiceerde. Dit aan de hand van een interview met onze Product Manager en onze CSR & Sustainabilty consultant.

*scope 1 & 2

Blijf op de hoogte, meld je aan voor onze nieuwsbrief.


Gebakken uitjes in duurzame mono verpakking

12-01-2023

De gebakken uitjes van Inproba zitten vanaf nu in een duurzame mono verpakking. Het gebruikte folie bestaat uit één laag in plaats van meerdere lagen. Hierdoor is het zakje 100 recycleba...

Lees verder

V-label satésaus

05-01-2023

De satésaus kant & klaar van Inproba heeft voortaan het V-label logo! V-label is het grootste vegan en vegetarische keurmerk in de wereld. Het opvallende logo op verpakkingen is een betr...

Lees verder
Pittige aardappelsoep
20 minuten, 2 personen
Thaise kokossoep
20 minuten, 4 personen
Pittige Chinese tomatensoep
25 minuten, 4 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Oosterse venkelsoep
30 minuten, 2 a 3 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Gegrilde ananas met vanille ijs
20 minuten, 2 personen
Romanoff dessert
55 minuten (waarvan 30 minuten marineren), 4 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Oosterse omelet
20 minuten, 1 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Broodje Sticky Chicken
20 minuten, 1 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Broodje Oriental
15 minuten, 2 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Oranje Tompouce met pit
1,5 uur, 6 personen
Zomerse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Oosterse stamppot andijvie
35 minuten, 4 personen
Winterse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Indische Nasi Burger
30 minuten, 4 personen
Pikante Biefstuk (Nua Pad Prik)
20 minuten, 4 personen
Chinese Sweet & Sour
15 minuten, 2 - 3 personen
Balinese Rundersmoor
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Gevulde courgette uit de oven
30 minuten, 2 personen
Babi Ketjap
30 minuten, 4 personen
Sweet Chili Spare Ribs
45 minuten, 4 personen
Loempia's
40 minuten, 10 stuks
Indiase gehaktballetjes
40 minuten, 4 personen
Javaanse varkensreepjes
45 minuten, 4 personen
Stamppot Snijbonen Java
40 minuten, 4 personen
Oriëntaalse Stoompasteitjes
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Oriëntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
Curry Tilapia
40 minuten, 4 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Thaise viskoekjes
20 minuten, recept voor 25 viskoekjes
Vietnamese visreepjes
20 minuten, 4 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Kip Semarang
30 minuten, 4 personen
Tokio Style Teriyaki
ca. 40 minuten, 4 personen
Paksoi Thai Curry
15 minuten, 4 personen
Pittige kippendijen uit de oven
40 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Honey Pops
20 minuten (+30 minuten marineren), 4 personen
Poke Bowl Kip
30 minuten, 2 personen
Nasi Goreng
15 minuten, 3-4 personen
Kip Siam
25 minuten, 3-4 personen
Oosterse Kip Wraps
25 minuten, 2 - 3 personen
Kantonese Wokschotel
? 20 minuten, 4 personen
Eendeborstfilet
25 minuten, 4 personen
Saté Ajam
105 minuten (incl. 1 uur wachttijd), 4 personen
Oosterse tapas
10 minuten, 2 personen
Quinoa salade
20 minuten, 2 personen
Indische maiskoekjes
25 minuten, 4 personen
Oosterse gepofte aardappel
+30 minuten, 2 personen
Rudjak
45 minuten, 4 personen
Gegrilde courgette en aubergine
15 minuten, 2 personen
Vega Yakitori met groenten loempia's
35 minuten, 2-3 personen
Pittig Gepofte Aardappels
30 minuten, 4 personen
Vegetarische wok pannetje
15 minuten, 2 - 3 personen
Gado Gado
60 minuten, 4 personen

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram