Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Saté Ajam voor op de BBQ

Nieuws overzicht

Publicatiedatum 20-05-2020

Hemelvaartsdag wordt een prachtige dag met zomerse temperaturen.

Helaas mogen we er nog niet op uit, maar we kunnen wel zelf de BBQ aansteken. 

En wat mag er niet ontbreken bij een BBQ? Saté Ajam! Met dit recept maak je de lekkerste sateetjes. Serveer deze op Indonesische wijze met Long- tong (Samengeperste rijst die in blokjes wordt gesneden) en blokjes komkommer.

Klik hier voor het Sate Ajam recept.

Selamat Makan oftewel Eet Smakelijk!

 

 

Blijf op de hoogte, meld je aan voor onze nieuwsbrief.


Inproba deelt geheimen van glutenvrije ketjap in boeiende podcast met NCV

05-12-2023

De Nederlandse Coeliaki Vereniging (NCV) heeft onlangs contact met ons opgenomen om deel te nemen aan een boeiende podcast, en natuurlijk hebben we met plezier ingestemd. In de afgelopen week brachten...

Lees verder

Wij zijn genomineerd voor de Gezonde Innovatie Award

09-10-2023

Onze Sweet Chilli saus 50% minder suiker is genomineerd voor de Gezonde Innovatie Award 2023-2024! Deze prijs erkent producten en initiatieven die de bevordering van een gezonder eetpatroon onder...

Lees verder
Oosterse venkelsoep
30 minuten, 2 a 3 personen
Pittige Chinese tomatensoep
25 minuten, 4 personen
Pittige aardappelsoep
20 minuten, 2 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Thaise kokossoep
20 minuten, 4 personen
Tom Ka Kai
35 minuten, 4 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Retro Romanoff dessert met pit
55 minuten (waarvan 30 minuten marineren), 4 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Gegrilde ananas met vanille ijs
20 minuten, 2 personen
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Broodje Oriental
15 minuten, 2 personen
Oosterse omelet
20 minuten, 1 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Broodje Sticky Chicken
20 minuten, 1 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Oranje Tompouce met pit
1,5 uur, 6 personen
Winterse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Oosterse stamppot andijvie
35 minuten, 4 personen
Zomerse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Sweet Chili Spare Ribs
45 minuten, 4 personen
Balinese Rundersmoor
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Gevulde courgette uit de oven
30 minuten, 2 personen
Indiase gehaktballetjes
40 minuten, 4 personen
Stamppot Snijbonen Java
40 minuten, 4 personen
Japanse Teriyaki
15 minuten, 2 - 3 personen
Islamitische Curry
15 minuten (+1,5 u kooktijd), 4 personen
Stamppot Paksoi
35 minuten, 4 personen
Ovenschotel zuurkool
65 minuten (incl. 30 minuten oven), 4 personen
Rundvlees met Oestersaus
25 minuten, 4 personen
Saté Gehakt Balletjes
40 minuten, 4 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Gegrilde Oriëntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Thaise viskoekjes
20 minuten, recept voor 25 viskoekjes
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Vietnamese visreepjes
20 minuten, 4 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
Pittige makreel op toast
15 minuten, 4-6 personen
Balinese Saté Wokschotel
30 minuten, 4 personen
Kip Teriyaki Wraps
25 minuten, 2 - 3 personen
Japanse Cone Wraps
30 minuten, 4 personen
Balinese sandwich
20 minuten, 2 personen
Saté Ajam
105 minuten (incl. 1 uur wachttijd), 4 personen
Pittige Thaise Kippensoep
25 minuten, 4 personen
Pittige kippendijen uit de oven
40 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Kip Bangkok
35 minuten, 4 personen
Nasi Goreng
15 minuten, 3-4 personen
Rode Kip Curry
20 minuten, 4 personen
Tokio Style Teriyaki
ca. 40 minuten, 4 personen
Vega Yakitori met groenten loempia's
35 minuten, 2-3 personen
Pittig Gepofte Aardappels
30 minuten, 4 personen
Indische maiskoekjes
25 minuten, 4 personen
Spicy Bloemkool
35 minuten, 2 personen
Oosterse gepofte aardappel
+30 minuten, 2 personen
Oosterse tapas
10 minuten, 2 personen
Rudjak
45 minuten, 4 personen

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram