Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Winnaars duurzame consumentenactie

Nieuws overzicht

Publicatiedatum 13-04-2018

De consumentenactie in samenwerking met ICFON is ten einde gekomen. Hartelijk dank voor het delen van jullie duurzame tips met ons!

Wij hebben alle tips beoordeeld en de meest originele tip ontvingen wij van Coby Deliën:

"Maak een dubbele portie wanneer je een gerecht bereid met een lange prutteltijd (zoals rendang bijvoorbeeld). Eet de ene helft op en vries de andere helft in. Zo ga je duurzaam om met energie en tijd".

Zij wint hiermee een jaar lang gratis Inproba producten (zie actievoorwaarden). De overige winnaars hebben inmiddels een persoonlijk bericht van ons ontvangen.

Wij willen iedereen bedanken voor het meedoen aan deze actie. De totale opbrengst van de verkoop van de actieproducten is € 15.000,-! 
Dit bedrag gaat rechtstreeks naar ICFON, die dit bedrag zal investeren in het project duurzaam verbouwen van o.a. chilipepers in Nepal.

Lees meer op de ICFON pagina.

Blijf op de hoogte, meld je aan voor onze nieuwsbrief.


Gebakken uitjes in duurzame mono verpakking

12-01-2023

De gebakken uitjes van Inproba zitten vanaf nu in een duurzame mono verpakking. Het gebruikte folie bestaat uit één laag in plaats van meerdere lagen. Hierdoor is het zakje 100 recycleba...

Lees verder

V-label satťsaus

05-01-2023

De satésaus kant & klaar van Inproba heeft voortaan het V-label logo! V-label is het grootste vegan en vegetarische keurmerk in de wereld. Het opvallende logo op verpakkingen is een betr...

Lees verder
Pittige Chinese tomatensoep
25 minuten, 4 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Oosterse venkelsoep
30 minuten, 2 a 3 personen
Pittige aardappelsoep
20 minuten, 2 personen
Thaise kokossoep
20 minuten, 4 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Gegrilde ananas met vanille ijs
20 minuten, 2 personen
Romanoff dessert
55 minuten (waarvan 30 minuten marineren), 4 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Broodje Sticky Chicken
20 minuten, 1 personen
Broodje Oriental
15 minuten, 2 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Oosterse omelet
20 minuten, 1 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Oosterse stamppot andijvie
35 minuten, 4 personen
Winterse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Zomerse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Oranje Tompouce met pit
1,5 uur, 6 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Pikante Biefstuk (Nua Pad Prik)
20 minuten, 4 personen
Ovenschotel zuurkool
65 minuten (incl. 30 minuten oven), 4 personen
Balinese Rundersmoor
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Gehaktrolletjes in pikante tomatensaus
60 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Oosterse spruitjes
25 minuten, 4 personen
Japanse Teriyaki
15 minuten, 2 - 3 personen
Islamitische Curry
15 minuten (+1,5 u kooktijd), 4 personen
Varkenshaas in Sauce Aigre Doux
30 minuten, 4 personen
Vietnamese spareribs
40 minuten, 4 personen
Groene asperges met rundvlees stew
ca. 30 minuten, 3-4 personen
Babi Ketjap
30 minuten, 4 personen
Babi Pangang
45 minuten, 4 personen
Gegrilde OriŽntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Thaise viskoekjes
20 minuten, recept voor 25 viskoekjes
Vietnamese visreepjes
20 minuten, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
OriŽntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Poke Bowl Zalm
35 minuten, 2 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Roergebakken Thaise Kipfilet
20 minuten, 4 personen
Oosterse Kip Wraps
25 minuten, 2 - 3 personen
Kantonese Wokschotel
? 20 minuten, 4 personen
Nasi Goreng
15 minuten, 3-4 personen
Balinese Satť Wokschotel
30 minuten, 4 personen
Kip Bangkok
35 minuten, 4 personen
Rode Kip Curry
20 minuten, 4 personen
Pittige kippendijen uit de oven
40 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Kip Semarang
30 minuten, 4 personen
Eendeborstfilet
25 minuten, 4 personen
Paksoi Thai Curry
15 minuten, 4 personen
Oosterse tapas
10 minuten, 2 personen
Quinoa salade
20 minuten, 2 personen
Vegetarische wok pannetje
15 minuten, 2 - 3 personen
Vega Yakitori met groenten loempia's
35 minuten, 2-3 personen
Rudjak
45 minuten, 4 personen
Gegrilde courgette en aubergine
15 minuten, 2 personen
Pittig Gepofte Aardappels
30 minuten, 4 personen
Gado Gado
60 minuten, 4 personen
Oosterse gepofte aardappel
+30 minuten, 2 personen
Indische maiskoekjes
25 minuten, 4 personen

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram