Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Historie nieuws ICFON

Eerdere berichten over ICFON vindt u hier:

10-07-2017 Persoonlijk nieuws vanuit Nepal: Lees hier het verhaal van Man Kumari Khadka. Zij werd met haar gezin het meest getroffen door de aardbeving. Gelukkig kwam er hulp van ICFON. Er werd een irrigatieregeling getroffen en ISARD startte met het programma ‘commerciële groententeelt’. Man Kumari was een van de eerste acht boeren die zich aanmeldden.
16-03-2017: Persoonlijk nieuws vanuit Nepal. Lees hier het verhaal van Devi Thami. Devi is één van de vrouwen die mee heeft gedaan de 'moestuintraining'. Deze opleiding is opgezet om de Nepaleze bevolking meer te leren over landbouw en het kweken van groentegewassen, zodat de tuinen meer oogst opleveren, die kan worden verhandeld.
08-02-2017: Onze collega Yvonne Rijnders reisde in december 2016 af naar Nepal. Ook in 2015 was Yvonne in Nepal. Precies op de dag van de aardbeving stond haar terugreis naar Nederland gepland. Vanaf het vliegveld zag zij de skyline van Kathmandu letterlijk in elkaar storten. Afgelopen december keerde zij terug om te zien hoeveel schade er nog zichtbaar was in Kathmandu. Ook bezocht zij het project dat door Inproba gesponsord wordt. Lees hier haar reisverslag dat in de nieuwste editie van de Samachar (het nieuwsblad van ICFON) is geplaatst. 

Meer informatie over de verschillende projecten van ICFON leest u terug op de website van ICFON.

Inproba deelt geheimen van glutenvrije ketjap in boeiende podcast met NCV

05-12-2023

De Nederlandse Coeliaki Vereniging (NCV) heeft onlangs contact met ons opgenomen om deel te nemen aan een boeiende podcast, en natuurlijk hebben we met plezier ingestemd. In de afgelopen week brachten...

Lees verder

Wij zijn genomineerd voor de Gezonde Innovatie Award

09-10-2023

Onze Sweet Chilli saus 50% minder suiker is genomineerd voor de Gezonde Innovatie Award 2023-2024! Deze prijs erkent producten en initiatieven die de bevordering van een gezonder eetpatroon onder...

Lees verder
Tom Ka Kai
35 minuten, 4 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Pittige aardappelsoep
20 minuten, 2 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Oosterse venkelsoep
30 minuten, 2 a 3 personen
Thaise kokossoep
20 minuten, 4 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Pittige Chinese tomatensoep
25 minuten, 4 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen
Retro Romanoff dessert met pit
55 minuten (waarvan 30 minuten marineren), 4 personen
Gegrilde ananas met vanille ijs
20 minuten, 2 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Broodje Oriental
15 minuten, 2 personen
Broodje Sticky Chicken
20 minuten, 1 personen
Oosterse omelet
20 minuten, 1 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Winterse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Oranje Tompouce met pit
1,5 uur, 6 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Zomerse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Oosterse stamppot andijvie
35 minuten, 4 personen
Javaanse varkensreepjes
45 minuten, 4 personen
Oriëntaalse Stoompasteitjes
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Islamitische Curry
15 minuten (+1,5 u kooktijd), 4 personen
Babi Ketjap
30 minuten, 4 personen
Orëntaalse Biefstukreepjes met Groente
30 minuten (+ 90 tot 120 minuten marineertijd), 4 personen
Bami Goreng
40 minuten, 4 personen
Winterse stoofpot met zomerse twist
30 minuten + 2 uur stoven, 4 personen
Japanse Teriyaki
15 minuten, 2 - 3 personen
Gevulde courgette uit de oven
30 minuten, 2 personen
Groene asperges met rundvlees stew
ca. 30 minuten, 3-4 personen
Oosterse spruitjes
25 minuten, 4 personen
Balinese Rundersmoor
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Vietnamese visreepjes
20 minuten, 4 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Pittige makreel op toast
15 minuten, 4-6 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Curry Tilapia
40 minuten, 4 personen
Oriëntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Poke Bowl Zalm
35 minuten, 2 personen
Pittige kippendijen uit de oven
40 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Eendeborstfilet
25 minuten, 4 personen
Sticky BBQ chicken
? 20 minuten, 4 personen
Kip Semarang
30 minuten, 4 personen
Nasi Goreng
15 minuten, 3-4 personen
Paksoi Thai Curry
15 minuten, 4 personen
Balinese Saté Wokschotel
30 minuten, 4 personen
Kip Bangkok
35 minuten, 4 personen
Oriental Pilaf
20 minuten (+ 60 minuten kooktijd), 4 personen
Oosterse Kip Wraps
25 minuten, 2 - 3 personen
Poke Bowl Kip
30 minuten, 2 personen
Indische maiskoekjes
25 minuten, 4 personen
Gegrilde courgette en aubergine
15 minuten, 2 personen
Oosterse gepofte aardappel
+30 minuten, 2 personen
Oosterse tapas
10 minuten, 2 personen
Spicy Bloemkool
35 minuten, 2 personen
Rudjak
45 minuten, 4 personen
Vega Yakitori met groenten loempia's
35 minuten, 2-3 personen

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram