Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Historie nieuws ICFON

Eerdere berichten over ICFON vindt u hier:

10-07-2017 Persoonlijk nieuws vanuit Nepal: Lees hier het verhaal van Man Kumari Khadka. Zij werd met haar gezin het meest getroffen door de aardbeving. Gelukkig kwam er hulp van ICFON. Er werd een irrigatieregeling getroffen en ISARD startte met het programma ‘commerciële groententeelt’. Man Kumari was een van de eerste acht boeren die zich aanmeldden.
16-03-2017: Persoonlijk nieuws vanuit Nepal. Lees hier het verhaal van Devi Thami. Devi is één van de vrouwen die mee heeft gedaan de 'moestuintraining'. Deze opleiding is opgezet om de Nepaleze bevolking meer te leren over landbouw en het kweken van groentegewassen, zodat de tuinen meer oogst opleveren, die kan worden verhandeld.
08-02-2017: Onze collega Yvonne Rijnders reisde in december 2016 af naar Nepal. Ook in 2015 was Yvonne in Nepal. Precies op de dag van de aardbeving stond haar terugreis naar Nederland gepland. Vanaf het vliegveld zag zij de skyline van Kathmandu letterlijk in elkaar storten. Afgelopen december keerde zij terug om te zien hoeveel schade er nog zichtbaar was in Kathmandu. Ook bezocht zij het project dat door Inproba gesponsord wordt. Lees hier haar reisverslag dat in de nieuwste editie van de Samachar (het nieuwsblad van ICFON) is geplaatst. 

Meer informatie over de verschillende projecten van ICFON leest u terug op de website van ICFON.

Overname Inproba

07-01-2025

NEDERLANDSE INVESTERINGSMAATSCHAPPIJ VE PARTNERS NEEMT INPROBA OVER Het sinds de oprichting in Baarn gevestigde familiebedrijf Inproba heeft met investeringsmaatschappij VE Partners overeenstemming...

Lees verder

Natuurlijke smaak voorop: minder zout en suiker, meer innovatie

06-01-2025

Bij Inproba maken we verse producten die lang houdbaar zijn dankzij moderne technieken zoals pasteurisatie en sterilisatie. Hoewel deze processen soms toevoegingen zoals zout, suiker of voedingszuren...

Lees verder
Pittige Chinese tomatensoep
25 minuten, 4 personen
Oosterse venkelsoep
30 minuten, 2 a 3 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Tom Ka Kai
35 minuten, 4 personen
Thaise kokossoep
20 minuten, 4 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Pittige aardappelsoep
20 minuten, 2 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Retro Romanoff dessert met pit
55 minuten (waarvan 30 minuten marineren), 4 personen
Gegrilde ananas met vanille ijs
20 minuten, 2 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Broodje Oriental
15 minuten, 2 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Broodje Sticky Chicken
20 minuten, 1 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Oosterse omelet
20 minuten, 1 personen
Cassave Nacho snack
10 minuten, 3-4 personen
Winterse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Oranje Tompouce met pit
1,5 uur, 6 personen
Oosterse stamppot andijvie
35 minuten, 4 personen
Zomerse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Pittige gehaktballetjes
20 minuten, 4 personen
Bami Goreng
40 minuten, 4 personen
Babi Pangang
45 minuten, 4 personen
Indiase gehaktballetjes
40 minuten, 4 personen
Oosterse spruitjes
25 minuten, 4 personen
Sweet Chili Spare Ribs
45 minuten, 4 personen
Loempia's
40 minuten, 10 stuks
Orëntaalse Biefstukreepjes met Groente
30 minuten (+ 90 tot 120 minuten marineertijd), 4 personen
Saté Gehakt Balletjes
40 minuten, 4 personen
Stamppot Snijbonen Java
40 minuten, 4 personen
Gevulde champignons
30 minuten, 15 stuks
Pittige makreel op toast
15 minuten, 4-6 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Gegrilde Oriëntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Poke Bowl Zalm
35 minuten, 2 personen
Thaise viskoekjes
20 minuten, recept voor 25 viskoekjes
Kip Bangkok
35 minuten, 4 personen
Poke Bowl Kip
30 minuten, 2 personen
Japanse Cone Wraps
30 minuten, 4 personen
Kip Teriyaki Wraps
25 minuten, 2 - 3 personen
Roergebakken Thaise Kipfilet
20 minuten, 4 personen
Kip Semarang
30 minuten, 4 personen
Oosters pitabroodje
20 minuten, 2 personen
Sticky BBQ chicken
? 20 minuten, 4 personen
Kantonese Wokschotel
? 20 minuten, 4 personen
Loaded fries met Thaise Curry
15 minuten, 2 personen
Oosterse Kip Wraps
25 minuten, 2 - 3 personen
Rudjak
45 minuten, 4 personen
Oosterse gepofte aardappel
+30 minuten, 2 personen
Pittig Gepofte Aardappels
30 minuten, 4 personen
Gegrilde courgette en aubergine
15 minuten, 2 personen
Gevulde Ananas
25 minuten, 2 personen
Vegetarische wok pannetje
15 minuten, 2 - 3 personen

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram