Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu


Sticky BBQ chicken


Bereidingswijze

  1. Verwarm de barbecue.
  2. Meng in een schaaltje het paprikapoeder met een snufje peper en zout goed door elkaar, bestrooi hier de kip mee.
  3. Leg de kippenvleugels op het rooster van de BBQ. Gril de kip tot deze gaar is. Draai de kip regelmatig.
  4. Meng de chilisaus met de honing en smeer dit met een kwast gelijkmatig over de kip heen.
  5. Gril de kip nog enkele minuten op de BBQ totdat deze mooi goudbruin is.

Deel dit recept via:

Print dit recept

Recepten overzicht

Aantal personen

4 personen

Bereidingstijd

? 20 minuten

Benodigdheden

200 ml Inproba Chilli Sauce 50% minder suiker
16 stuks kippenvleugels/pootjes/boutjes
3 el honing
2 tl paprikapoeder
3 el plantaardige olie
peper en zout naar smaak

Eet smakelijk namens Inproba!

Benodigde Inproba producten:

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram