Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu


Gegrilde courgette en aubergine


Bereidingswijze

  1. Meng de olie en de groene curry pasta in een kom en meng deze goed door met een garde.
  2. Snij de courgette en aubergine in lange plakken van 1 cm dik over de lengte en plaats deze op een schaal.
  3. Neem een kwast en kwast beide zijde in van de plakken courgette en aubergine in  met het mengsel.
  4. Plaats de plakken op de grill en grill beide zijden bruin, ca 5 minuten per kant.
  5. Stapel de plakken aubergines en courgette om en om op elkaar en snij deze van de bovenzijde in vier gelijke stukken.

U kunt ook de topping gebruiken van de gepofte aardappel.

Serveer naast de gepofte aardappel als groente bij de barbecue.

 

 

Tip

Tip: Een extra lepel chilisaus over de courgette en aubergine geeft een wat zoetere smaak aan de groente. Evt. aftoppen met verse koriander

Deel dit recept via:

Print dit recept

Recepten overzicht

Aantal personen

2 personen

Bereidingstijd

15 minuten

Benodigdheden

1 courgette
1 aubergine
2 el Inproba Thaise Groene Curry (restant van oosterse gepofte aardappel)
150 ml olijfolie
Peper en zout naar smaak

Eet smakelijk namens Inproba!

Benodigde Inproba producten:

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram