Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu


Kapsalon op de bbq


Bereidingswijze

  1. Verwarm de barbecue tot ca. 240 graden.
  2. Maak een papje van de maïzena met een heel klein scheutje water en roer dit door de frietjes.
  3. Bestrooi de frietjes met de aardappel- en patatkruiden en doe ze in een spitmandje. Middels eenrotisserie gaar je de frieten in ca. 40 minuutjes gaar op de barbecue.
  4. Haal de frietjes uit het spitmandje en doe een bodempje in een skillet (dit is een gietijzeren koekenpan) of een aluminium bakje.
  5. Bedek de frieten met de shoarmareepjes en de fijngesneden sla en tomaat.
  6. Bestrooi de geraspte kaas erover en plaats de skillet op ‘indirecte wijze’ in de barbecue.
  7. Laat de kaas even smelten, neem de pan uit de barbecue en knijp er knoflook- en srirachasaus overheen!

“Ik zeg: maken die hap!”

Ralph de Kok (van het tv programma 'Ik BBQ voor jou' op SBS6) 

 

 

Deel dit recept via:

Print dit recept

Recepten overzicht

Aantal personen

3-4 personen

Bereidingstijd

50 minuten

Benodigdheden

2 el maÔzena
1 zak (oven)frietjes
2 el aardappel-patatkruiden
1 pakje plantaardige shoarma
1/8 krop ijsbergsla
1 tomaat
1 zakje geraspte kaas
Knoflooksaus
Inproba Sriracha Sauce

Eet smakelijk namens Inproba!

Benodigde Inproba producten:

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram