Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Nieuw, waterbesparend reinigingssysteem voor Inproba containers

Nieuws overzicht

Publicatiedatum 04-04-2011

Onlangs is er een compleet nieuwe reinigingsunit voor containers geïnstalleerd bij Inproba waarmee de containers met minder water gereinigd worden.
De firma D&W Process Technology heeft de unit geleverd en geïnstalleerd.

De unit verbruikt zeker 33% minder water bij de reiniging, in vergelijking met traditionele systemen. Hiermee zet Inproba op het gebied van duurzaamheid een mooie stap.

Het totale reinigingsproces wordt volautomatisch uitgevoerd. Menselijk handelen blijft beperkt tot het plaatsen van de te reinigen containers en het in werking zetten van de machine. Naast een flinke besparing levert deze investering ook een goede borging van de reiniging op!

Blijf op de hoogte, meld je aan voor onze nieuwsbrief.


Inproba expands

14-05-2025

INPROBA EXPANDS SAUCE PRODUCTION CAPACITY BY 20% Inproba B.V. commences a significant upgrade of two of its primary manufacturing lines, enabling the company to increase sauce production by 20%. Th...

Lees verder

Overname Inproba

07-01-2025

NEDERLANDSE INVESTERINGSMAATSCHAPPIJ VE PARTNERS NEEMT INPROBA OVER Het sinds de oprichting in Baarn gevestigde familiebedrijf Inproba heeft met investeringsmaatschappij VE Partners overeenstemming...

Lees verder
Pittige Chinese tomatensoep
25 minuten, 4 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Pittige aardappelsoep
20 minuten, 2 personen
Oosterse venkelsoep
30 minuten, 2 a 3 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Tom Ka Kai
35 minuten, 4 personen
Thaise kokossoep
20 minuten, 4 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Gegrilde ananas met vanille ijs
20 minuten, 2 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Retro Romanoff dessert met pit
55 minuten (waarvan 30 minuten marineren), 4 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Broodje Oriental
15 minuten, 2 personen
Oosterse omelet
20 minuten, 1 personen
Broodje Sticky Chicken
20 minuten, 1 personen
Oranje Tompouce met pit
1,5 uur, 6 personen
Oosterse stamppot andijvie
35 minuten, 4 personen
Winterse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Zomerse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Cassave Nacho snack
10 minuten, 3-4 personen
Stamppot Paksoi
35 minuten, 4 personen
Islamitische Curry
15 minuten (+1,5 u kooktijd), 4 personen
Oosters Kerst Gehaktbrood (Meatloaf)
20 minuten (+40 minuten oventijd), 4 personen
Pittige gehaktballetjes
20 minuten, 4 personen
Indiase gehaktballetjes
40 minuten, 4 personen
Oriëntaalse Stoompasteitjes
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Stamppot Snijbonen Java
40 minuten, 4 personen
Indische Nasi Burger
30 minuten, 4 personen
Winterse stoofpot met zomerse twist
30 minuten + 2 uur stoven, 4 personen
Babi Pangang
45 minuten, 4 personen
Balinese Rundersmoor
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Chinese Sweet & Sour
15 minuten, 2 - 3 personen
Oriëntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Thaise viskoekjes
20 minuten, recept voor 25 viskoekjes
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Poke Bowl Zalm
35 minuten, 2 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Gegrilde Oriëntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Sticky BBQ chicken
? 20 minuten, 4 personen
Nasi Goreng
15 minuten, 3-4 personen
Balinese Saté Wokschotel
30 minuten, 4 personen
Japanse Cone Wraps
30 minuten, 4 personen
Eendeborstfilet
25 minuten, 4 personen
Rode Kip Curry
20 minuten, 4 personen
Honey Pops
20 minuten (+30 minuten marineren), 4 personen
Oosterse Kip Wraps
25 minuten, 2 - 3 personen
Kip Bangkok
35 minuten, 4 personen
Paksoi Thai Curry
15 minuten, 4 personen
Rudjak
45 minuten, 4 personen
Spicy Bloemkool
35 minuten, 2 personen
Indische maiskoekjes
25 minuten, 4 personen
Vegetarische wok pannetje
15 minuten, 2 - 3 personen
Gevulde Ananas
25 minuten, 2 personen
Gegrilde courgette en aubergine
15 minuten, 2 personen
Pittig Gepofte Aardappels
30 minuten, 4 personen

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram