Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Kooktrends eind jaren '50

Nieuws overzicht

Publicatiedatum 12-02-2016

In het kader van ons 60-jarig bestaan nemen wij u graag terug in de tijd en blikken we maandelijks terug op de kooktrends van vroeger.

Als eerste blikken we terug op de kooktrends van eind jaren '50. Wat aten wij toen? Het eten was destijds goedkoop en simpel. De warme maaltijd bestond voornamelijk uit aardappelen, groente en (een klein beetje) vlees. Gerechten als stamppot, bruine bonensoep, watergruwel, hangop en rijstebrij waren aan de orde van de dag.

Lees hier het hele artikel Kooktrends eind jaren '50.

Blijf op de hoogte, meld je aan voor onze nieuwsbrief.


Inproba expands

14-05-2025

INPROBA EXPANDS SAUCE PRODUCTION CAPACITY BY 20% Inproba B.V. commences a significant upgrade of two of its primary manufacturing lines, enabling the company to increase sauce production by 20%. Th...

Lees verder

Overname Inproba

07-01-2025

NEDERLANDSE INVESTERINGSMAATSCHAPPIJ VE PARTNERS NEEMT INPROBA OVER Het sinds de oprichting in Baarn gevestigde familiebedrijf Inproba heeft met investeringsmaatschappij VE Partners overeenstemming...

Lees verder
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Thaise kokossoep
20 minuten, 4 personen
Tom Ka Kai
35 minuten, 4 personen
Oosterse venkelsoep
30 minuten, 2 a 3 personen
Pittige aardappelsoep
20 minuten, 2 personen
Pittige Chinese tomatensoep
25 minuten, 4 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Retro Romanoff dessert met pit
55 minuten (waarvan 30 minuten marineren), 4 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Gegrilde ananas met vanille ijs
20 minuten, 2 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Oosterse omelet
20 minuten, 1 personen
Broodje Oriental
15 minuten, 2 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Broodje Sticky Chicken
20 minuten, 1 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Zomerse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Winterse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Oosterse stamppot andijvie
35 minuten, 4 personen
Cassave Nacho snack
10 minuten, 3-4 personen
Oranje Tompouce met pit
1,5 uur, 6 personen
Stamppot Snijbonen Java
40 minuten, 4 personen
Indische Nasi Burger
30 minuten, 4 personen
Saté Gehakt Balletjes
40 minuten, 4 personen
Ovenschotel zuurkool
65 minuten (incl. 30 minuten oven), 4 personen
Gehaktrolletjes in pikante tomatensaus
60 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Gevulde courgette uit de oven
30 minuten, 2 personen
Pikante Biefstuk (Nua Pad Prik)
20 minuten, 4 personen
Stamppot Paksoi
35 minuten, 4 personen
Islamitische Curry
15 minuten (+1,5 u kooktijd), 4 personen
Orëntaalse Biefstukreepjes met Groente
30 minuten (+ 90 tot 120 minuten marineertijd), 4 personen
Babi Ketjap
30 minuten, 4 personen
Poke Bowl Zalm
35 minuten, 2 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Gegrilde Oriëntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Thaise viskoekjes
20 minuten, recept voor 25 viskoekjes
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Kip Bangkok
35 minuten, 4 personen
Oosterse Kip Wraps
25 minuten, 2 - 3 personen
Saté Ajam
105 minuten (incl. 1 uur wachttijd), 4 personen
Oriental Pilaf
20 minuten (+ 60 minuten kooktijd), 4 personen
Honey Pops
20 minuten (+30 minuten marineren), 4 personen
Tokio Style Teriyaki
ca. 40 minuten, 4 personen
Pittige kippendijen uit de oven
40 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
THAISE TOASTY SANDWICH
15 minuten, 2 personen
Rode Kip Curry
20 minuten, 4 personen
Kip Semarang
30 minuten, 4 personen
Japanse Cone Wraps
30 minuten, 4 personen
Rudjak
45 minuten, 4 personen
Oosterse gepofte aardappel
+30 minuten, 2 personen
Pittig Gepofte Aardappels
30 minuten, 4 personen
Indische maiskoekjes
25 minuten, 4 personen
Gegrilde courgette en aubergine
15 minuten, 2 personen

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram