Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Kooktrends eind jaren '50

Nieuws overzicht

Publicatiedatum 12-02-2016

In het kader van ons 60-jarig bestaan nemen wij u graag terug in de tijd en blikken we maandelijks terug op de kooktrends van vroeger.

Als eerste blikken we terug op de kooktrends van eind jaren '50. Wat aten wij toen? Het eten was destijds goedkoop en simpel. De warme maaltijd bestond voornamelijk uit aardappelen, groente en (een klein beetje) vlees. Gerechten als stamppot, bruine bonensoep, watergruwel, hangop en rijstebrij waren aan de orde van de dag.

Lees hier het hele artikel Kooktrends eind jaren '50.

Blijf op de hoogte, meld je aan voor onze nieuwsbrief.


Gebakken uitjes in duurzame mono verpakking

12-01-2023

De gebakken uitjes van Inproba zitten vanaf nu in een duurzame mono verpakking. Het gebruikte folie bestaat uit één laag in plaats van meerdere lagen. Hierdoor is het zakje 100 recycleba...

Lees verder

V-label satésaus

05-01-2023

De satésaus kant & klaar van Inproba heeft voortaan het V-label logo! V-label is het grootste vegan en vegetarische keurmerk in de wereld. Het opvallende logo op verpakkingen is een betr...

Lees verder
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Pittige Chinese tomatensoep
25 minuten, 4 personen
Thaise kokossoep
20 minuten, 4 personen
Oosterse venkelsoep
30 minuten, 2 a 3 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Pittige aardappelsoep
20 minuten, 2 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen
Romanoff dessert
55 minuten (waarvan 30 minuten marineren), 4 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Gegrilde ananas met vanille ijs
20 minuten, 2 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Broodje Sticky Chicken
20 minuten, 1 personen
Broodje Oriental
15 minuten, 2 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Oosterse omelet
20 minuten, 1 personen
Zomerse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Oosterse stamppot andijvie
35 minuten, 4 personen
Oranje Tompouce met pit
1,5 uur, 6 personen
Winterse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Stamppot Paksoi
35 minuten, 4 personen
Sweet Chili Spare Ribs
45 minuten, 4 personen
Vietnamese spareribs
40 minuten, 4 personen
Babi Ketjap
30 minuten, 4 personen
Japanse Teriyaki
15 minuten, 2 - 3 personen
Pikante Biefstuk (Nua Pad Prik)
20 minuten, 4 personen
Varkenshaas in Sauce Aigre Doux
30 minuten, 4 personen
Loempia's
40 minuten, 10 stuks
Stamppot Snijbonen Java
40 minuten, 4 personen
Chinese Sweet & Sour
15 minuten, 2 - 3 personen
Bami Goreng
40 minuten, 4 personen
Oosterse Quiche
20 minuten voorbereiding en 35 minuten baktijd, 4 personen
Oriëntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Pittige makreel op toast
15 minuten, 4-6 personen
Thaise viskoekjes
20 minuten, recept voor 25 viskoekjes
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Curry Tilapia
40 minuten, 4 personen
Gegrilde Oriëntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Poke Bowl Zalm
35 minuten, 2 personen
Roergebakken Thaise Kipfilet
20 minuten, 4 personen
Kip Siam
25 minuten, 3-4 personen
Paksoi Thai Curry
15 minuten, 4 personen
Kantonese Wokschotel
? 20 minuten, 4 personen
Poke Bowl Kip
30 minuten, 2 personen
Pittige kippendijen uit de oven
40 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Rode Kip Curry
20 minuten, 4 personen
Saté Ajam
105 minuten (incl. 1 uur wachttijd), 4 personen
Kip Semarang
30 minuten, 4 personen
Kip Teriyaki Wraps
25 minuten, 2 - 3 personen
Eendeborstfilet
25 minuten, 4 personen
Nasi Goreng
15 minuten, 3-4 personen
Oosterse tapas
10 minuten, 2 personen
Quinoa salade
20 minuten, 2 personen
Vegetarische wok pannetje
15 minuten, 2 - 3 personen
Gado Gado
60 minuten, 4 personen
Gegrilde courgette en aubergine
15 minuten, 2 personen
Oosterse gepofte aardappel
+30 minuten, 2 personen
Pittig Gepofte Aardappels
30 minuten, 4 personen
Spicy Bloemkool
35 minuten, 2 personen
Rudjak
45 minuten, 4 personen
Indische maiskoekjes
25 minuten, 4 personen

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram