Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Tips en recepten bij boemboes en woksauzen

Nieuws overzicht

Publicatiedatum 04-02-2014

Met onze nieuwe boemboes en woksauzen kunt u eindeloos variëren met verschillende soorten groente, vlees, vis en vleesvervangers. Om u een idee te geven van de vele mogelijkheden, plaatsten wij een aantal variatietips op onze website. Deze tips staan u onderaan het recept dat wij bij ieder product vermelden. Bent u al nieuwsgierig geworden? Hierbij alvast wat kleine tips bij de Indiase Masala woksaus: vervangt u hierbij bijvoorbeeld het vlees eens door grote garnalen en de peultjes door paksoi. Zo serveert u weer een compleet ander gerecht met dezelfde saus!

Uiteraard kunt u er ook uw eigen twist aan geven. Zo zet u in een handomdraai iedere dag weer een heerlijke en gezonde maaltijd op tafel met een oriëntaals tintje!

Recept en variatietips bij de Indiase Masala woksaus
Recept en variatietips bij de Sweet & Sour Woksaus
Recept en variatietips bij de Japanse Teriyaki Woksaus
Recept en variatietips bij de Boemboe Bami Goreng
Recept en variatietips bij de Boemboe Nasi Goreng
Recept en variatietips bij de Boemboe Ayam Curry
Recept en variatietips bij de Boemboe Sajoer Groente

Blijf op de hoogte, meld je aan voor onze nieuwsbrief.


Inproba deelt geheimen van glutenvrije ketjap in boeiende podcast met NCV

05-12-2023

De Nederlandse Coeliaki Vereniging (NCV) heeft onlangs contact met ons opgenomen om deel te nemen aan een boeiende podcast, en natuurlijk hebben we met plezier ingestemd. In de afgelopen week brachten...

Lees verder

Wij zijn genomineerd voor de Gezonde Innovatie Award

09-10-2023

Onze Sweet Chilli saus 50% minder suiker is genomineerd voor de Gezonde Innovatie Award 2023-2024! Deze prijs erkent producten en initiatieven die de bevordering van een gezonder eetpatroon onder...

Lees verder
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Pittige Chinese tomatensoep
25 minuten, 4 personen
Oosterse venkelsoep
30 minuten, 2 a 3 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Pittige aardappelsoep
20 minuten, 2 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Thaise kokossoep
20 minuten, 4 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Retro Romanoff dessert met pit
55 minuten (waarvan 30 minuten marineren), 4 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Gegrilde ananas met vanille ijs
20 minuten, 2 personen
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Broodje Sticky Chicken
20 minuten, 1 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Broodje Oriental
15 minuten, 2 personen
Oosterse omelet
20 minuten, 1 personen
Oranje Tompouce met pit
1,5 uur, 6 personen
Winterse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Oosterse stamppot andijvie
35 minuten, 4 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Zomerse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Bami Goreng
40 minuten, 4 personen
Babi Pangang
45 minuten, 4 personen
Varkenshaas in Sauce Aigre Doux
30 minuten, 4 personen
Javaanse varkensreepjes
45 minuten, 4 personen
Stamppot Snijbonen Java
40 minuten, 4 personen
Oosters Kerst Gehaktbrood (Meatloaf)
20 minuten (+40 minuten oventijd), 4 personen
Rundvlees met Oestersaus
25 minuten, 4 personen
Loempia's
40 minuten, 10 stuks
Groene asperges met rundvlees stew
ca. 30 minuten, 3-4 personen
OriŽntaalse Stoompasteitjes
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Oosterse spruitjes
25 minuten, 4 personen
Oosterse Quiche
20 minuten voorbereiding en 35 minuten baktijd, 4 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Poke Bowl Zalm
35 minuten, 2 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Pittige makreel op toast
15 minuten, 4-6 personen
Curry Tilapia
40 minuten, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Vietnamese visreepjes
20 minuten, 4 personen
Tokio Style Teriyaki
ca. 40 minuten, 4 personen
Kip Teriyaki Wraps
25 minuten, 2 - 3 personen
Oosterse Kip Wraps
25 minuten, 2 - 3 personen
Honey Pops
20 minuten (+30 minuten marineren), 4 personen
Kantonese Wokschotel
? 20 minuten, 4 personen
Eendeborstfilet
25 minuten, 4 personen
Paksoi Thai Curry
15 minuten, 4 personen
Nasi Goreng
15 minuten, 3-4 personen
Kip Siam
25 minuten, 3-4 personen
Sticky BBQ chicken
? 20 minuten, 4 personen
Roergebakken Thaise Kipfilet
20 minuten, 4 personen
Gevulde Ananas
25 minuten, 2 personen
Rudjak
45 minuten, 4 personen
Oosterse gepofte aardappel
+30 minuten, 2 personen
Oosterse tapas
10 minuten, 2 personen
Indische maiskoekjes
25 minuten, 4 personen
Gegrilde courgette en aubergine
15 minuten, 2 personen
Pittig Gepofte Aardappels
30 minuten, 4 personen
Vegetarische wok pannetje
15 minuten, 2 - 3 personen

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram