Tips en recepten bij boemboes en woksauzen
Nieuws overzichtPublicatiedatum 04-02-2014
Met onze nieuwe boemboes en woksauzen kunt u eindeloos variëren met verschillende soorten groente, vlees, vis en vleesvervangers. Om u een idee te geven van de vele mogelijkheden, plaatsten wij een aantal variatietips op onze website. Deze tips staan u onderaan het recept dat wij bij ieder product vermelden. Bent u al nieuwsgierig geworden? Hierbij alvast wat kleine tips bij de Indiase Masala woksaus: vervangt u hierbij bijvoorbeeld het vlees eens door grote garnalen en de peultjes door paksoi. Zo serveert u weer een compleet ander gerecht met dezelfde saus!
Uiteraard kunt u er ook uw eigen twist aan geven. Zo zet u in een handomdraai iedere dag weer een heerlijke en gezonde maaltijd op tafel met een oriëntaals tintje!
Recept en variatietips bij de Indiase Masala woksaus
Recept en variatietips bij de Sweet & Sour Woksaus
Recept en variatietips bij de Japanse Teriyaki Woksaus
Recept en variatietips bij de Boemboe Bami Goreng
Recept en variatietips bij de Boemboe Nasi Goreng
Recept en variatietips bij de Boemboe Ayam Curry
Recept en variatietips bij de Boemboe Sajoer Groente