Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Tips en recepten bij boemboes en woksauzen

Nieuws overzicht

Publicatiedatum 04-02-2014

Met onze nieuwe boemboes en woksauzen kunt u eindeloos variëren met verschillende soorten groente, vlees, vis en vleesvervangers. Om u een idee te geven van de vele mogelijkheden, plaatsten wij een aantal variatietips op onze website. Deze tips staan u onderaan het recept dat wij bij ieder product vermelden. Bent u al nieuwsgierig geworden? Hierbij alvast wat kleine tips bij de Indiase Masala woksaus: vervangt u hierbij bijvoorbeeld het vlees eens door grote garnalen en de peultjes door paksoi. Zo serveert u weer een compleet ander gerecht met dezelfde saus!

Uiteraard kunt u er ook uw eigen twist aan geven. Zo zet u in een handomdraai iedere dag weer een heerlijke en gezonde maaltijd op tafel met een oriëntaals tintje!

Recept en variatietips bij de Indiase Masala woksaus
Recept en variatietips bij de Sweet & Sour Woksaus
Recept en variatietips bij de Japanse Teriyaki Woksaus
Recept en variatietips bij de Boemboe Bami Goreng
Recept en variatietips bij de Boemboe Nasi Goreng
Recept en variatietips bij de Boemboe Ayam Curry
Recept en variatietips bij de Boemboe Sajoer Groente

Blijf op de hoogte, meld je aan voor onze nieuwsbrief.


Nieuwe Aanwinst: Woksaus Oester Soja

22-07-2024

Wij hebben een nieuwe woksaus aan ons assortiment toegevoegd! Naast Wok Sweet & Sour en Teriyaki kun je nu genieten van Woksaus Oester Soja. Deze saus heeft een rijke, hartige smaak met een subtie...

Lees verder

Duurzaamheid in een Nieuw Jasje: Onze Ketjap Manis en Ketjap Marinade in transparante r-PET Flessen

01-07-2024

Onze geliefde Ketjap Manis en Ketjap Marinade zal voortaan verkrijgbaar zijn in een transparante r-PET fles. Het iconische groene flesje heeft plaatsgemaakt voor deze nieuwe, duurzame verpakking. T...

Lees verder
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Pittige aardappelsoep
20 minuten, 2 personen
Thaise kokossoep
20 minuten, 4 personen
Tom Ka Kai
35 minuten, 4 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Pittige Chinese tomatensoep
25 minuten, 4 personen
Oosterse venkelsoep
30 minuten, 2 a 3 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Gegrilde ananas met vanille ijs
20 minuten, 2 personen
Retro Romanoff dessert met pit
55 minuten (waarvan 30 minuten marineren), 4 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Broodje Oriental
15 minuten, 2 personen
Broodje Sticky Chicken
20 minuten, 1 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Oosterse omelet
20 minuten, 1 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Winterse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Zomerse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Oosterse stamppot andijvie
35 minuten, 4 personen
Oranje Tompouce met pit
1,5 uur, 6 personen
Cassave Nacho snack
10 minuten, 3-4 personen
Indische Nasi Burger
30 minuten, 4 personen
Oriëntaalse Stoompasteitjes
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Babi Pangang
45 minuten, 4 personen
Sweet Chili Spare Ribs
45 minuten, 4 personen
Oosterse spruitjes
25 minuten, 4 personen
Stamppot Paksoi
35 minuten, 4 personen
Bami Goreng
40 minuten, 4 personen
Winterse stoofpot met zomerse twist
30 minuten + 2 uur stoven, 4 personen
Orëntaalse Biefstukreepjes met Groente
30 minuten (+ 90 tot 120 minuten marineertijd), 4 personen
Varkenshaas in Sauce Aigre Doux
30 minuten, 4 personen
Gevulde champignons
30 minuten, 15 stuks
Ovenschotel zuurkool
65 minuten (incl. 30 minuten oven), 4 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Gegrilde Oriëntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Thaise viskoekjes
20 minuten, recept voor 25 viskoekjes
Vietnamese visreepjes
20 minuten, 4 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Poke Bowl Zalm
35 minuten, 2 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Kip Semarang
30 minuten, 4 personen
THAISE TOASTY SANDWICH
15 minuten, 2 personen
Balinese sandwich
20 minuten, 2 personen
Pittige Thaise Kippensoep
25 minuten, 4 personen
Sticky BBQ chicken
? 20 minuten, 4 personen
Honey Pops
20 minuten (+30 minuten marineren), 4 personen
Pittige kippendijen uit de oven
40 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Kip Siam
25 minuten, 3-4 personen
Kip Bangkok
35 minuten, 4 personen
Kantonese Wokschotel
? 20 minuten, 4 personen
Balinese Saté Wokschotel
30 minuten, 4 personen
Vegetarische wok pannetje
15 minuten, 2 - 3 personen
Oosterse gepofte aardappel
+30 minuten, 2 personen
Gevulde Ananas
25 minuten, 2 personen
Oosterse tapas
10 minuten, 2 personen
Gegrilde courgette en aubergine
15 minuten, 2 personen

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram