Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu


Nasi Goreng


Bereidingswijze

  1. Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Verhit de olie in een wok en bak het vlees bruin en gaar.
  3. Voeg de groente toe en roerbak ca. 2 minuten mee.
  4. Voeg vervolgens de Boemboe Nasi Goreng en 50 ml water toe.
  5. Voeg de gekookte rijst toe en roerbak het geheel ca. 1 minuut mee.

Tip

1. Vervang de kipfilet door varkensvlees.
2. Serveer met gebakken ei, atjar tjampoer, sambal, gebakken uitjes en/of seroendeng.

Variatietips:
1. Voeg i.p.v. 300 g kipfilet eens 100 g spekreepjes en 200 g kipfilet toe. Vervang de groente door 150 g doperwten, 150 g wortel en 100 g bamboescheuten.
2. Voor een vegetarische variant vervangt u het vlees door 1 courgette (in blokjes), 1 aubergine (in blokjes), 1 paksoi en 1 sweet pepper. Voeg vervolgens aan het einde 5 gesneden gemberbolletjes toe.

Print dit recept

Recepten overzicht

Oosterse keuken

IndonesiŽ

Aantal personen

3-4 personen

Bereidingstijd

15 minuten

Benodigdheden

350 g witte rijst
300 g kipfilet (in reepjes gesneden)
300-400 g gemengde groente (bijv. wortel, ui, prei, taugť, witte kool etc.)
2 el Inproba Wok Oil of plantaardige olie
100 g Inproba Boemboe Nasi Goreng
50 ml water

Eet smakelijk namens Inproba!

Benodigde Inproba producten:

Onze nieuwsbrief

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91
Facebook YouTube