Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu


Japanse Teriyaki


Bereidingswijze

  1. Verhit de olie een wok(pan).
  2. Wok het vlees op hoog vuur gaar.
  3. Wok de verse groente ca. 2 minuten mee.
  4. Voeg de saus toe (1/2 flesje) en laat het geheel nog enkele minuten doorsudderen tot de groente beetgaar is.

Lekker met rijst, mie of mihoen.

Tip

1. Vervang de biefstuk door kip, vis of een vleesvervanger (in reepjes gesneden).
2. Bestrooi het gerecht met licht geroosterde sesamzaadjes en een in ringetjes gesneden lente-uitje.

Variatietips:
1. Gebruik i.p.v. de standaard groente 100 g peultjes, 100 g shiitake, 1 sweet pepper en 100 g mini asperges.
2. Voeg 40 g gemberbolletjes (gezoet en in reepjes) en ťťn lente-ui toe.

Print dit recept

Recepten overzicht

Oosterse keuken

Japan

Aantal personen

2 - 3 personen

Bereidingstijd

15 minuten

Benodigdheden

3 el Inproba Wok Oil
250 - 300 g biefstuk (in reepjes gesneden)
400 g fijngesneden groente (bijv. peultjes, champignons, wortel, prei, ui, taugť). Of een zak Oosterse groentemix
1/2 flesje Inproba Teriyaki Woksaus

Eet smakelijk namens Inproba!

Benodigde Inproba producten:

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91
Facebook YouTube