Natuurlijke smaak voorop: minder zout en suiker, meer innovatie
Nieuws overzichtPublicatiedatum 06-01-2025
Bij Inproba maken we verse producten die lang houdbaar zijn dankzij moderne technieken zoals pasteurisatie en sterilisatie. Hoewel deze processen soms toevoegingen zoals zout, suiker of voedingszuren vereisen voor kwaliteit en houdbaarheid, zetten we ons in om deze tot een minimum te beperken. We zijn ons namelijk bewust van de gezondheidsrisico's bij overmatige consumptie van zout en suiker.
Onze passie voor smaak vertaalt zich in innovatieve oplossingen. Een prachtig voorbeeld is onze Sweet Chili saus met 50% minder suiker, waarin we natuurlijke stevia gebruiken om de karakteristieke zoete smaak te behouden. Ook hebben we een versie met 30% minder suiker van onze iconische Ketjap Manis. Ook hier is de suiker vervangen met stevia en is de rijke, zoete sojasmaak zelfs nog intenser geworden. Deze successen hebben ons geïnspireerd om ook in andere producten het zout- en suikergehalte significant te verlagen, zonder in te leveren op smaak.
Dat deze producten bijzonder goed worden gewaardeerd, blijkt uit het feit dat beide bekroond zijn met de Innova Klassiek. De Sweet Chili saus van 2018 tot en met 2022 en de Ketjap Manis 30% Minder Suiker van 2020 tot en met 2024.
Bij Inproba geloven we dat lekker eten en bewuste keuzes hand in hand gaan. We blijven innoveren om u te verrassen met verantwoorde, smaakvolle producten die passen bij een gezonde levensstijl.
Blijf op de hoogte, meld je aan voor onze nieuwsbrief.