Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Ontdek de vernieuwde kick van smaak én duurzaamheid!

Nieuws overzicht

Publicatiedatum 01-08-2023

Onze heerlijk pittige Sriracha heeft vanaf nu een papieren etiket. Deze kleine aanpassing stelt ons in staat om minder plastic te gebruiken, waardoor we bijdragen aan een beter milieu. Het nieuwe etiket is gedrukt op FSC gecertificeerd papier. Dit internationale keurmerk staat ervoor garant dat de vezels waarvan het papier gemaakt is, volledig afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen. 

Ons product onderscheidt zich nog meer op duurzaamheidsgebied: sinds oktober 2020 zijn we overgeschakeld naar het gebruik van 100% gerecyclede PET-verpakkingen voor alle Inproba producten. Een hele mooie stap op het gebied van duurzaamheid, waar wij best trots op zijn!

De gerecyclede PET verpakkingen zijn te herkennen aan een subtiele, lichtblauwe tint. Met het nieuwe papieren etiket wordt ons product nog beter recyclebaar. En laten we eerlijk zijn, het ziet er ook nog eens prachtig uit. Uiteraard blijft de smaak onveranderd, zoals je van ons gewend bent: de meest smaakvolle optie, en dat alles voor een uitstekende prijs.

Voor informatie over de ingrediënten en voedingswaarde, klik hier.

Blijf op de hoogte, meld je aan voor onze nieuwsbrief.


Duurzaamheid in een Nieuw Jasje: Onze Ketjap Manis en Ketjap Marinade in transparante r-PET Flessen

01-07-2024

Onze geliefde Ketjap Manis en Ketjap Marinade zal voortaan verkrijgbaar zijn in een transparante r-PET fles. Het iconische groene flesje heeft plaatsgemaakt voor deze nieuwe, duurzame verpakking. T...

Lees verder

Ontdek Onze Nieuwe MVO-brochure

18-06-2024

Onze nieuwe MVO Brochure staat online. Hierin presenteren we onze inspanningen, initiatieven en prestaties op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. De brochure biedt een overzicht van...

Lees verder
Pittige Chinese tomatensoep
25 minuten, 4 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Thaise kokossoep
20 minuten, 4 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Tom Ka Kai
35 minuten, 4 personen
Oosterse venkelsoep
30 minuten, 2 a 3 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Pittige aardappelsoep
20 minuten, 2 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Gegrilde ananas met vanille ijs
20 minuten, 2 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen
Retro Romanoff dessert met pit
55 minuten (waarvan 30 minuten marineren), 4 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Broodje Oriental
15 minuten, 2 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Oosterse omelet
20 minuten, 1 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Broodje Sticky Chicken
20 minuten, 1 personen
Oranje Tompouce met pit
1,5 uur, 6 personen
Zomerse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Winterse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Oosterse stamppot andijvie
35 minuten, 4 personen
Stamppot Paksoi
35 minuten, 4 personen
Rundvlees met Oestersaus
25 minuten, 4 personen
Groene asperges met rundvlees stew
ca. 30 minuten, 3-4 personen
Balinese Rundersmoor
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Indiase gehaktballetjes
40 minuten, 4 personen
Oosterse Quiche
20 minuten voorbereiding en 35 minuten baktijd, 4 personen
Bami Goreng
40 minuten, 4 personen
Babi Pangang
45 minuten, 4 personen
Islamitische Curry
15 minuten (+1,5 u kooktijd), 4 personen
Winterse stoofpot met zomerse twist
30 minuten + 2 uur stoven, 4 personen
Pikante Biefstuk (Nua Pad Prik)
20 minuten, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Vietnamese visreepjes
20 minuten, 4 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
Gegrilde Oriëntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Oriëntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Oriental Pilaf
20 minuten (+ 60 minuten kooktijd), 4 personen
Rode Kip Curry
20 minuten, 4 personen
Saté Ajam
105 minuten (incl. 1 uur wachttijd), 4 personen
Honey Pops
20 minuten (+30 minuten marineren), 4 personen
Kip Siam
25 minuten, 3-4 personen
Roergebakken Thaise Kipfilet
20 minuten, 4 personen
Tokio Style Teriyaki
ca. 40 minuten, 4 personen
Balinese sandwich
20 minuten, 2 personen
Japanse Cone Wraps
30 minuten, 4 personen
Nasi Goreng
15 minuten, 3-4 personen
Oosterse Kip Wraps
25 minuten, 2 - 3 personen
Balinese Saté Wokschotel
30 minuten, 4 personen
Rudjak
45 minuten, 4 personen
Indische maiskoekjes
25 minuten, 4 personen
Gegrilde courgette en aubergine
15 minuten, 2 personen
Vega Yakitori met groenten loempia's
35 minuten, 2-3 personen
Vegetarische wok pannetje
15 minuten, 2 - 3 personen
Oosterse gepofte aardappel
+30 minuten, 2 personen

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram