Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

V-label satésaus

Nieuws overzicht

Publicatiedatum 05-01-2023

De satésaus kant & klaar van Inproba heeft voortaan het V-label logo!

V-label is het grootste vegan en vegetarische keurmerk in de wereld. Het opvallende logo op verpakkingen is een betrouwbaar symbool om te zien dat producten vegetarisch of veganistisch zijn en een grondige controle hebben doorstaan.

De consumptie van veganistische en vegetarische voeding neemt enorm toe, omdat consumenten steeds meer begaan zijn met het milieu, dierenwelzijn en hun eigen gezondheid.

Onze satésaus is heerlijk romig en geschikt voor veganisten, vegetariërs, flexitariërs.

Wanneer je een product of een dienst met het V-Label koopt, kunt je er zeker van zijn dat:

  • Als een product of dienst het “vegan” keurmerk heeft, in geen enkel stadium van de productie ingrediënten van dierlijke oorsprong zijn gebruikt. Ook additieven (E-nummers) en aroma’s zijn in de criteria meegenomen. De controles gaan verder dan alleen de ingrediëntenlijst en hebben zelfs betrekking op stoffen die niet hoeven te worden vermeld op het etiket, zoals biotechnologische kweekmedia en technische hulpstoffen. U kunt er dus zeker van zijn dat het appelsap of de wijn niet is geklaard met gelatine, de suiker niet is behandeld met beendermeel en het brood niet is behandeld met cysteïne die is gemaakt van varkenshaar.
  • Als een product of dienst het “vegetarisch” keurmerk heeft, zijn melk, biest, vrijeuitloopeieren, bijenwas en wolvet toegestaan in de productie en het eindproduct.
  • Alle productiestadia zo ontworpen moeten worden dat onbedoelde sporen van niet-veganistische of niet-vegetarische stoffen in het eindproduct tot een minimum worden beperkt.
  • Het eindproduct dierproefvrij is en dat ook voor afzonderlijke ingrediënten, hulpstoffen en andere stoffen die in de verwerking zijn gebruikt en voor het eindproduct zijn ontwikkeld, geen dierproeven zijn uitgevoerd.
Blijf op de hoogte, meld je aan voor onze nieuwsbrief.


Inproba expands

14-05-2025

INPROBA EXPANDS SAUCE PRODUCTION CAPACITY BY 20% Inproba B.V. commences a significant upgrade of two of its primary manufacturing lines, enabling the company to increase sauce production by 20%. Th...

Lees verder

Overname Inproba

07-01-2025

NEDERLANDSE INVESTERINGSMAATSCHAPPIJ VE PARTNERS NEEMT INPROBA OVER Het sinds de oprichting in Baarn gevestigde familiebedrijf Inproba heeft met investeringsmaatschappij VE Partners overeenstemming...

Lees verder
Pittige aardappelsoep
20 minuten, 2 personen
Pittige Chinese tomatensoep
25 minuten, 4 personen
Oosterse venkelsoep
30 minuten, 2 a 3 personen
Thaise kokossoep
20 minuten, 4 personen
Tom Ka Kai
35 minuten, 4 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Retro Romanoff dessert met pit
55 minuten (waarvan 30 minuten marineren), 4 personen
Gegrilde ananas met vanille ijs
20 minuten, 2 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Broodje Oriental
15 minuten, 2 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Oosterse omelet
20 minuten, 1 personen
Broodje Sticky Chicken
20 minuten, 1 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Zomerse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Winterse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Oranje Tompouce met pit
1,5 uur, 6 personen
Oosterse stamppot andijvie
35 minuten, 4 personen
Cassave Nacho snack
10 minuten, 3-4 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Islamitische Curry
15 minuten (+1,5 u kooktijd), 4 personen
Orëntaalse Biefstukreepjes met Groente
30 minuten (+ 90 tot 120 minuten marineertijd), 4 personen
Varkenshaas in Sauce Aigre Doux
30 minuten, 4 personen
Pittige gehaktballetjes
20 minuten, 4 personen
Ovenschotel zuurkool
65 minuten (incl. 30 minuten oven), 4 personen
Rundvlees met Oestersaus
25 minuten, 4 personen
Groene asperges met rundvlees stew
ca. 30 minuten, 3-4 personen
Japanse Teriyaki
15 minuten, 2 - 3 personen
Stamppot Paksoi
35 minuten, 4 personen
Sweet Chili Spare Ribs
45 minuten, 4 personen
Oosters Kerst Gehaktbrood (Meatloaf)
20 minuten (+40 minuten oventijd), 4 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Vietnamese visreepjes
20 minuten, 4 personen
Pittige makreel op toast
15 minuten, 4-6 personen
Oriëntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Thaise viskoekjes
20 minuten, recept voor 25 viskoekjes
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
Poke Bowl Zalm
35 minuten, 2 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Oriental Pilaf
20 minuten (+ 60 minuten kooktijd), 4 personen
Japanse Cone Wraps
30 minuten, 4 personen
Nasi Goreng
15 minuten, 3-4 personen
Kantonese Wokschotel
? 20 minuten, 4 personen
Kip Teriyaki Wraps
25 minuten, 2 - 3 personen
Honey Pops
20 minuten (+30 minuten marineren), 4 personen
Pittige Thaise Kippensoep
25 minuten, 4 personen
Kip Bangkok
35 minuten, 4 personen
Eendeborstfilet
25 minuten, 4 personen
Pittige kippendijen uit de oven
40 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
THAISE TOASTY SANDWICH
15 minuten, 2 personen
Vegetarische wok pannetje
15 minuten, 2 - 3 personen
Gegrilde courgette en aubergine
15 minuten, 2 personen
Vega Yakitori met groenten loempia's
35 minuten, 2-3 personen
Gevulde Ananas
25 minuten, 2 personen
Indische maiskoekjes
25 minuten, 4 personen

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram