Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

V-label satťsaus

Nieuws overzicht

Publicatiedatum 05-01-2023

De satésaus kant & klaar van Inproba heeft voortaan het V-label logo!

V-label is het grootste vegan en vegetarische keurmerk in de wereld. Het opvallende logo op verpakkingen is een betrouwbaar symbool om te zien dat producten vegetarisch of veganistisch zijn en een grondige controle hebben doorstaan.

De consumptie van veganistische en vegetarische voeding neemt enorm toe, omdat consumenten steeds meer begaan zijn met het milieu, dierenwelzijn en hun eigen gezondheid.

Onze satésaus is heerlijk romig en geschikt voor veganisten, vegetariërs, flexitariërs.

Wanneer je een product of een dienst met het V-Label koopt, kunt je er zeker van zijn dat:

  • Als een product of dienst het “vegan” keurmerk heeft, in geen enkel stadium van de productie ingrediënten van dierlijke oorsprong zijn gebruikt. Ook additieven (E-nummers) en aroma’s zijn in de criteria meegenomen. De controles gaan verder dan alleen de ingrediëntenlijst en hebben zelfs betrekking op stoffen die niet hoeven te worden vermeld op het etiket, zoals biotechnologische kweekmedia en technische hulpstoffen. U kunt er dus zeker van zijn dat het appelsap of de wijn niet is geklaard met gelatine, de suiker niet is behandeld met beendermeel en het brood niet is behandeld met cysteïne die is gemaakt van varkenshaar.
  • Als een product of dienst het “vegetarisch” keurmerk heeft, zijn melk, biest, vrijeuitloopeieren, bijenwas en wolvet toegestaan in de productie en het eindproduct.
  • Alle productiestadia zo ontworpen moeten worden dat onbedoelde sporen van niet-veganistische of niet-vegetarische stoffen in het eindproduct tot een minimum worden beperkt.
  • Het eindproduct dierproefvrij is en dat ook voor afzonderlijke ingrediënten, hulpstoffen en andere stoffen die in de verwerking zijn gebruikt en voor het eindproduct zijn ontwikkeld, geen dierproeven zijn uitgevoerd.
Blijf op de hoogte, meld je aan voor onze nieuwsbrief.


Inproba deelt geheimen van glutenvrije ketjap in boeiende podcast met NCV

05-12-2023

De Nederlandse Coeliaki Vereniging (NCV) heeft onlangs contact met ons opgenomen om deel te nemen aan een boeiende podcast, en natuurlijk hebben we met plezier ingestemd. In de afgelopen week brachten...

Lees verder

Wij zijn genomineerd voor de Gezonde Innovatie Award

09-10-2023

Onze Sweet Chilli saus 50% minder suiker is genomineerd voor de Gezonde Innovatie Award 2023-2024! Deze prijs erkent producten en initiatieven die de bevordering van een gezonder eetpatroon onder...

Lees verder
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Thaise kokossoep
20 minuten, 4 personen
Oosterse venkelsoep
30 minuten, 2 a 3 personen
Pittige Chinese tomatensoep
25 minuten, 4 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Pittige aardappelsoep
20 minuten, 2 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Gegrilde ananas met vanille ijs
20 minuten, 2 personen
Retro Romanoff dessert met pit
55 minuten (waarvan 30 minuten marineren), 4 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Broodje Sticky Chicken
20 minuten, 1 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Broodje Oriental
15 minuten, 2 personen
Oosterse omelet
20 minuten, 1 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Oosterse stamppot andijvie
35 minuten, 4 personen
Oranje Tompouce met pit
1,5 uur, 6 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Winterse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Zomerse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Gehaktrolletjes in pikante tomatensaus
60 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Bami Goreng
40 minuten, 4 personen
Winterse stoofpot met zomerse twist
30 minuten + 2 uur stoven, 4 personen
Pittige gehaktballetjes
20 minuten, 4 personen
Babi Pangang
45 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Stoompasteitjes
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Stamppot Paksoi
35 minuten, 4 personen
Groene asperges met rundvlees stew
ca. 30 minuten, 3-4 personen
Babi Ketjap
30 minuten, 4 personen
Rundvlees met Oestersaus
25 minuten, 4 personen
Varkenshaas in Sauce Aigre Doux
30 minuten, 4 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
Pittige makreel op toast
15 minuten, 4-6 personen
Gegrilde OriŽntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Vietnamese visreepjes
20 minuten, 4 personen
Curry Tilapia
40 minuten, 4 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Poke Bowl Zalm
35 minuten, 2 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Oriental Pilaf
20 minuten (+ 60 minuten kooktijd), 4 personen
Honey Pops
20 minuten (+30 minuten marineren), 4 personen
Pittige Thaise Kippensoep
25 minuten, 4 personen
Kip Bangkok
35 minuten, 4 personen
Pittige kippendijen uit de oven
40 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Oosterse Kip Wraps
25 minuten, 2 - 3 personen
Tokio Style Teriyaki
ca. 40 minuten, 4 personen
Satť Ajam
105 minuten (incl. 1 uur wachttijd), 4 personen
Poke Bowl Kip
30 minuten, 2 personen
Balinese sandwich
20 minuten, 2 personen
Kantonese Wokschotel
? 20 minuten, 4 personen
Indische maiskoekjes
25 minuten, 4 personen
Vega Yakitori met groenten loempia's
35 minuten, 2-3 personen
Vegetarische wok pannetje
15 minuten, 2 - 3 personen
Oosterse gepofte aardappel
+30 minuten, 2 personen
Oosterse tapas
10 minuten, 2 personen
Gevulde Ananas
25 minuten, 2 personen

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram