Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Inproba investeert in bosherstel Indonesië

Nieuws overzicht

Publicatiedatum 01-06-2021

Afgelopen vrijdag werden de handtekeningen gezet. Inproba gaat de komende drie jaar investeren in bosherstel in Indonesië. Inproba is de eerste partij die gebruik maakt van de samenwerking tussen FSC Nederland en The Borneo Initiative om bosherstel, herbebossing en behoud van biodiversiteit te vergroten in Indonesië. Dit doen ze door gezamenlijk partijen als Inproba te koppelen aan bosprojecten. 

Inproba werkt al langer met FSC samen op het gebied van FSC-gecertificeerd papier en karton en de promotie daarvan. Drie jaar geleden werd besloten om al het binnen het bedrijf gebruikte papier en karton over te zetten naar FSC-gecertificeerd. Om haar positieve impact op klimaat en bosbehoud verder te vergroten, is een nieuw partnerschap tussen Inproba en FSC Nederland gestart binnen het programma ‘Investeer in bos’. 

Dankzij deze samenwerking opereert Inproba klimaatneutraal op scope 1&2. Hier zijn wij uiteraard erg trots op.

“Nationale Coördinator SDG Nederland Sandra Pellegrom roemt Inproba voor haar vooruitstrevende manier hoe het familiebedrijf duurzaamheid en de SDG’s in praktijk brengt” – lees hier meer.

De partijen na ondertekening, vlnr. Arjan Alkema, Adjunct Directeur FSC - Sacha Steinfeldt, CSR & Sustainability Consultant voor Inproba - Jesse Kuijper, Executive Director The Borneo Initiative ©FSC Nederland.

Lees hier het nieuws artikel van FSC Nederland.

 

Blijf op de hoogte, meld je aan voor onze nieuwsbrief.


Duurzaamheid in een Nieuw Jasje: Onze Ketjap Manis en Ketjap Marinade in transparante r-PET Flessen

01-07-2024

Onze geliefde Ketjap Manis en Ketjap Marinade zal voortaan verkrijgbaar zijn in een transparante r-PET fles. Het iconische groene flesje heeft plaatsgemaakt voor deze nieuwe, duurzame verpakking. T...

Lees verder

Ontdek Onze Nieuwe MVO-brochure

18-06-2024

Onze nieuwe MVO Brochure staat online. Hierin presenteren we onze inspanningen, initiatieven en prestaties op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. De brochure biedt een overzicht van...

Lees verder
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Tom Ka Kai
35 minuten, 4 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Oosterse venkelsoep
30 minuten, 2 a 3 personen
Pittige aardappelsoep
20 minuten, 2 personen
Pittige Chinese tomatensoep
25 minuten, 4 personen
Thaise kokossoep
20 minuten, 4 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Retro Romanoff dessert met pit
55 minuten (waarvan 30 minuten marineren), 4 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen
Gegrilde ananas met vanille ijs
20 minuten, 2 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Broodje Sticky Chicken
20 minuten, 1 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Broodje Oriental
15 minuten, 2 personen
Oosterse omelet
20 minuten, 1 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Oosterse stamppot andijvie
35 minuten, 4 personen
Zomerse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Winterse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Oranje Tompouce met pit
1,5 uur, 6 personen
Babi Pangang
45 minuten, 4 personen
Pikante Biefstuk (Nua Pad Prik)
20 minuten, 4 personen
Japanse Teriyaki
15 minuten, 2 - 3 personen
Babi Ketjap
30 minuten, 4 personen
Indische Nasi Burger
30 minuten, 4 personen
Stamppot Paksoi
35 minuten, 4 personen
Vietnamese spareribs
40 minuten, 4 personen
Gehaktrolletjes in pikante tomatensaus
60 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Winterse stoofpot met zomerse twist
30 minuten + 2 uur stoven, 4 personen
Oosterse Quiche
20 minuten voorbereiding en 35 minuten baktijd, 4 personen
Loempia's
40 minuten, 10 stuks
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Pittige makreel op toast
15 minuten, 4-6 personen
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Thaise viskoekjes
20 minuten, recept voor 25 viskoekjes
Gegrilde Oriëntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Poke Bowl Zalm
35 minuten, 2 personen
Oosterse Kip Wraps
25 minuten, 2 - 3 personen
Kip Bangkok
35 minuten, 4 personen
Rode Kip Curry
20 minuten, 4 personen
Eendeborstfilet
25 minuten, 4 personen
Kantonese Wokschotel
? 20 minuten, 4 personen
Saté Ajam
105 minuten (incl. 1 uur wachttijd), 4 personen
Pittige kippendijen uit de oven
40 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Balinese Saté Wokschotel
30 minuten, 4 personen
Kip Semarang
30 minuten, 4 personen
Nasi Goreng
15 minuten, 3-4 personen
Sticky BBQ chicken
? 20 minuten, 4 personen
Kip Siam
25 minuten, 3-4 personen
Spicy Bloemkool
35 minuten, 2 personen
Gevulde Ananas
25 minuten, 2 personen
Vegetarische wok pannetje
15 minuten, 2 - 3 personen
Vega Yakitori met groenten loempia's
35 minuten, 2-3 personen
Oosterse gepofte aardappel
+30 minuten, 2 personen
Rudjak
45 minuten, 4 personen

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram