Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Inproba investeert in bosherstel IndonesiŽ

Nieuws overzicht

Publicatiedatum 01-06-2021

Afgelopen vrijdag werden de handtekeningen gezet. Inproba gaat de komende drie jaar investeren in bosherstel in Indonesië. Inproba is de eerste partij die gebruik maakt van de samenwerking tussen FSC Nederland en The Borneo Initiative om bosherstel, herbebossing en behoud van biodiversiteit te vergroten in Indonesië. Dit doen ze door gezamenlijk partijen als Inproba te koppelen aan bosprojecten. 

Inproba werkt al langer met FSC samen op het gebied van FSC-gecertificeerd papier en karton en de promotie daarvan. Drie jaar geleden werd besloten om al het binnen het bedrijf gebruikte papier en karton over te zetten naar FSC-gecertificeerd. Om haar positieve impact op klimaat en bosbehoud verder te vergroten, is een nieuw partnerschap tussen Inproba en FSC Nederland gestart binnen het programma ‘Investeer in bos’. 

Dankzij deze samenwerking opereert Inproba klimaatneutraal op scope 1&2. Hier zijn wij uiteraard erg trots op.

De partijen na ondertekening, vlnr. Arjan Alkema, Adjunct Directeur FSC - Sacha Steinfeldt, CSR & Sustainability Consultant voor Inproba - Jesse Kuijper, Executive Director The Borneo Initiative ©FSC Nederland.

Lees hier het nieuws artikel van FSC Nederland.

 

Blijf op de hoogte, meld je aan voor onze nieuwsbrief.


Inproba in Scoupy BBQ-Picnick Box

25-06-2021

Wees er snel bij en bestel de Scoupy BBQ - Picnick Box met daarin onze Chilli Sauce 50% minder suiker. Deze chilisaus is net zo lekker als de gewone chilisaus maar dan met de helft minder suiker! D...

Lees verder

Aflevering 6 van 'Ik BBQ voor jou'

07-06-2021

In aflevering 6 van 'Ik BBQ voor jou' bereidde Ralph een lekker stuk buikspek op de barbecue met een lak saus. Voor die lak saus gebruikte hij onze Chilli Lemongrass woksaus voor een extra ste...

Lees verder
Pittige makreel op toast
15 minuten, 4-6 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Thaise viskoekjes
20 minuten, recept voor 25 viskoekjes
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Gegrilde OriŽntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Vietnamese visreepjes
20 minuten, 4 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
Rode Kip Curry
20 minuten, 4 personen
Honey Pops
20 minuten (+30 minuten marineren), 4 personen
Kip Semarang
30 minuten, 4 personen
Roergebakken Thaise Kipfilet
20 minuten, 4 personen
Sticky BBQ chicken
Ī 20 minuten, 4 personen
Eendeborstfilet
25 minuten, 4 personen
Pittige Thaise Kippensoep
25 minuten, 4 personen
Satť Ajam
105 minuten (incl. 1 uur wachttijd), 4 personen
Nasi Goreng
15 minuten, 3-4 personen
Oriental Pilaf
20 minuten (+ 60 minuten kooktijd), 4 personen
Balinese Satť Wokschotel
30 minuten, 4 personen
Kip Siam
25 minuten, 3-4 personen
Indische Nasi Burger
30 minuten, 4 personen
Broodje OriŽntaals
10 minuten, 4 personen
Babi Ketjap
30 minuten, 4 personen
Balinese Rundersmoor
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Varkenshaas in Sauce Aigre Doux
30 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Biefstukreepjes met Groente
30 minuten (+ 90 tot 120 minuten marineertijd), 4 personen
Islamitische Curry
15 minuten (+1,5 u kooktijd), 4 personen
Bami Goreng
40 minuten, 4 personen
Winterse stoofpot met zomerse twist
30 minuten + 2 uur stoven, 4 personen
Bami Goreng (met boemboe)
15 minuten, 3 - 4 personen
Oosterse Quiche
20 minuten voorbereiding en 35 minuten baktijd, 4 personen
Vietnamese spareribs
Ī 40 minuten, 4 personen
Spare ribs 3-2-1
Ī 3 uur, 3 a 4 personen
Kapsalon op de bbq
50 minuten, 3-4 personen
Chicken Wings met dipsaus
75 minuten, 4 personen
Hele forel in bananenblad
75 minuten, 4 personen
Buikspek
Ī 3 uur, 4
Sticky Rib Fingers
2,5 - 3 uur, 4 personen
Fingerfood van de BBQ
1 uur, 4 personen
Loempia's
40 minuten, 10 stuks
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Satť Gehakt Balletjes
40 minuten, 4 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
OriŽntaalse Stoompasteitjes
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Indische maiskoekjes
25 minuten, 4 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Oosterse venkelsoep
30 minuten, 2 a 3 personen
Sabayon Frappť de Coco
30 minuten, 6 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen
Choco-kokos Fondue
15 minuten, 4 personen
Kokos - Limoenijsje
5 minuten (invriezen ca. 4 uur), 4 stuks
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Gado Gado
60 minuten, 4 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Gevulde Ananas
25 minuten, 4 personen
Pittig Gepofte Aardappels
30 minuten, 4 personen
Tahoe Sajoer
45 minuten, 4 personen
Zomerse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Winterse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Spicy Bloemkool
35 minuten, 2 personen
Prei met Romige Kokosmelk
25 minuten, 4 personen
Stamppot Snijbonen Java
40 minuten, 4 personen
Licht Pikante Chili Salade
60 minuten, 4 personen

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram