Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Gezien op tv in 'Ik BBQ voor jou'

Nieuws overzicht

Publicatiedatum 03-05-2021

Inproba was zaterdag 1 mei te zien in de eerste aflevering van het seizoen van het tv programma 'Ik BBQ voor jou', op SBS6. Ralph de Kok, presentator van dit programma en de enige echte grillmeester van Nederland, gebruikte onze producten daarbij.

De komende 6 weken maakt Ralph de Kok iedere week iets lekkers met onze producten, dus  stay tuned: elke zaterdag om 16:30 op SBS6. Het programma wordt herhaald op zondag en zaterdag en is 24 uur per dag online terug te kijken op het YouTube kanaal van Ik BBQ voor jou.

Ralph maakte in deze eerste aflevering van dit seizoen 'Sticky Rib Fingers' op de BBQ en gebruikte onze sojasaus en ketjap voor de marinade.

Uitzending gemist, maar je wilt deze Sticky Rib Fingers wel zelf maken? Ga dan snel naar het ‘Sticky Rib Fingers’ recept of bekijk de aflevering alsnog.

De komende 6 weken maakt Ralph de Kok iedere week iets lekkers met onze producten, dus  stay tuned: elke zaterdag om 16:30 op SBS6. Het programma wordt herhaald op zondag en zaterdag en is 24 uur per dag online terug te kijken op het YouTube kanaal van Ik BBQ voor jou.

De maandag na iedere uitzending plaatsen wij direct het recept van die aflevering online bij de ‘Ik BBQ voor jou’ recepten.

Blijf op de hoogte, meld je aan voor onze nieuwsbrief.


Inproba deelt geheimen van glutenvrije ketjap in boeiende podcast met NCV

05-12-2023

De Nederlandse Coeliaki Vereniging (NCV) heeft onlangs contact met ons opgenomen om deel te nemen aan een boeiende podcast, en natuurlijk hebben we met plezier ingestemd. In de afgelopen week brachten...

Lees verder

Wij zijn genomineerd voor de Gezonde Innovatie Award

09-10-2023

Onze Sweet Chilli saus 50% minder suiker is genomineerd voor de Gezonde Innovatie Award 2023-2024! Deze prijs erkent producten en initiatieven die de bevordering van een gezonder eetpatroon onder...

Lees verder
Thaise kokossoep
20 minuten, 4 personen
Pittige Chinese tomatensoep
25 minuten, 4 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Oosterse venkelsoep
30 minuten, 2 a 3 personen
Pittige aardappelsoep
20 minuten, 2 personen
Tom Ka Kai
35 minuten, 4 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Gegrilde ananas met vanille ijs
20 minuten, 2 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Retro Romanoff dessert met pit
55 minuten (waarvan 30 minuten marineren), 4 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Oosterse omelet
20 minuten, 1 personen
Broodje Oriental
15 minuten, 2 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Broodje Sticky Chicken
20 minuten, 1 personen
Winterse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Zomerse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Oosterse stamppot andijvie
35 minuten, 4 personen
Oranje Tompouce met pit
1,5 uur, 6 personen
Varkenshaas in Sauce Aigre Doux
30 minuten, 4 personen
Sweet Chili Spare Ribs
45 minuten, 4 personen
Oosters Kerst Gehaktbrood (Meatloaf)
20 minuten (+40 minuten oventijd), 4 personen
Pittige gehaktballetjes
20 minuten, 4 personen
Gevulde courgette uit de oven
30 minuten, 2 personen
Saté Gehakt Balletjes
40 minuten, 4 personen
Orëntaalse Biefstukreepjes met Groente
30 minuten (+ 90 tot 120 minuten marineertijd), 4 personen
Gevulde champignons
30 minuten, 15 stuks
Chinese Sweet & Sour
15 minuten, 2 - 3 personen
Stamppot Snijbonen Java
40 minuten, 4 personen
Oriëntaalse Stoompasteitjes
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Poke Bowl Zalm
35 minuten, 2 personen
Pittige makreel op toast
15 minuten, 4-6 personen
Oriëntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Curry Tilapia
40 minuten, 4 personen
Vietnamese visreepjes
20 minuten, 4 personen
Thaise viskoekjes
20 minuten, recept voor 25 viskoekjes
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Kip Teriyaki Wraps
25 minuten, 2 - 3 personen
Pittige Thaise Kippensoep
25 minuten, 4 personen
Poke Bowl Kip
30 minuten, 2 personen
Tokio Style Teriyaki
ca. 40 minuten, 4 personen
Oriental Pilaf
20 minuten (+ 60 minuten kooktijd), 4 personen
Nasi Goreng
15 minuten, 3-4 personen
Honey Pops
20 minuten (+30 minuten marineren), 4 personen
Kantonese Wokschotel
? 20 minuten, 4 personen
Kip Semarang
30 minuten, 4 personen
Kip Siam
25 minuten, 3-4 personen
Pittige kippendijen uit de oven
40 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Indische maiskoekjes
25 minuten, 4 personen
Vega Yakitori met groenten loempia's
35 minuten, 2-3 personen
Vegetarische wok pannetje
15 minuten, 2 - 3 personen
Gevulde Ananas
25 minuten, 2 personen
Pittig Gepofte Aardappels
30 minuten, 4 personen
Oosterse gepofte aardappel
+30 minuten, 2 personen
Gegrilde courgette en aubergine
15 minuten, 2 personen
Spicy Bloemkool
35 minuten, 2 personen

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram