Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Gezien op tv in 'Ik BBQ voor jou'

Nieuws overzicht

Publicatiedatum 03-05-2021

Inproba was zaterdag 1 mei te zien in de eerste aflevering van het seizoen van het tv programma 'Ik BBQ voor jou', op SBS6. Ralph de Kok, presentator van dit programma en de enige echte grillmeester van Nederland, gebruikte onze producten daarbij.

De komende 6 weken maakt Ralph de Kok iedere week iets lekkers met onze producten, dus  stay tuned: elke zaterdag om 16:30 op SBS6. Het programma wordt herhaald op zondag en zaterdag en is 24 uur per dag online terug te kijken op het YouTube kanaal van Ik BBQ voor jou.

Ralph maakte in deze eerste aflevering van dit seizoen 'Sticky Rib Fingers' op de BBQ en gebruikte onze sojasaus en ketjap voor de marinade.

Uitzending gemist, maar je wilt deze Sticky Rib Fingers wel zelf maken? Ga dan snel naar het ‘Sticky Rib Fingers’ recept of bekijk de aflevering alsnog.

De komende 6 weken maakt Ralph de Kok iedere week iets lekkers met onze producten, dus  stay tuned: elke zaterdag om 16:30 op SBS6. Het programma wordt herhaald op zondag en zaterdag en is 24 uur per dag online terug te kijken op het YouTube kanaal van Ik BBQ voor jou.

De maandag na iedere uitzending plaatsen wij direct het recept van die aflevering online bij de ‘Ik BBQ voor jou’ recepten.

Blijf op de hoogte, meld je aan voor onze nieuwsbrief.


Aflevering 2 van 'Ik BBQ voor jou'

10-05-2021

In aflevering twee liet Ralp de Kok zien hoe je forel in bananenblad gaar stoomt op de BBQ. Als smaakmaker gebruikte hij onze Thaise groene currypasta. Smullen maar! Op de Kamado Joe BBQ bereidde h...

Lees verder

Gezien op tv in 'Ik BBQ voor jou'

03-05-2021

Inproba was zaterdag 1 mei te zien in de eerste aflevering van het seizoen van het tv programma 'Ik BBQ voor jou', op SBS6. Ralph de Kok, presentator van dit programma en de enige echte g...

Lees verder
Curry Tilapia
40 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Gegrilde OriŽntaalse Zalm
20 minuten, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Thaise viskoekjes
20 minuten, recept voor 25 viskoekjes
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Vietnamese visreepjes
20 minuten, 4 personen
Kip Bangkok
35 minuten, 4 personen
Tokio Style Teriyaki
Ī 40 minuten, 4 personen
Oriental Pilaf
20 minuten (+ 60 minuten kooktijd), 4 personen
Kantonese Wokschotel
Ī 20 minuten, 4 personen
Kip Semarang
30 minuten, 4 personen
Satť Ajam
105 minuten (incl. 1 uur wachttijd), 4 personen
Pittige kippendijen uit de oven
40 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Pittige Thaise Kippensoep
25 minuten, 4 personen
Roulleaux van kip ŗ la Bogor
120 minuten (incl. 60 minuten afkoelen), 4 personen
Paksoi Thai Curry
15 minuten, 4 personen
Sticky BBQ chicken
Ī 20 minuten, 4 personen
Honey Pops
20 minuten (+30 minuten marineren), 4 personen
Pittige gehaktballetjes
Ī 20 minuten, 4 personen
Bami Goreng (met boemboe)
15 minuten, 3 - 4 personen
Varkenshaas in Sauce Aigre Doux
30 minuten, 4 personen
Broodje OriŽntaals
10 minuten, 4 personen
Islamitische Curry
15 minuten (+1,5 u kooktijd), 4 personen
Javaanse varkensreepjes
45 minuten, 4 personen
Sweet Chili Spare Ribs
45 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Biefstukreepjes met Groente
30 minuten (+ 90 tot 120 minuten marineertijd), 4 personen
Balinese Rundersmoor
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Oosterse Quiche
20 minuten voorbereiding en 35 minuten baktijd, 4 personen
Pikante Biefstuk (Nua Pad Prik)
20 minuten, 4 personen
Vietnamese spareribs
Ī 40 minuten, 4 personen
Hele forel in bananenblad
75 minuten, 4 personen
Sticky Rib Fingers
2,5 - 3 uur, 4 personen
OriŽntaalse Stoompasteitjes
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Satť Gehakt Balletjes
40 minuten, 4 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Indische maiskoekjes
25 minuten, 4 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Loempia's
40 minuten, 10 stuks
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Choco-kokos Fondue
15 minuten, 4 personen
Sabayon Frappť de Coco
30 minuten, 6 personen
Kokos - Limoenijsje
5 minuten (invriezen ca. 4 uur), 4 stuks
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Ovenschotel zuurkool
65 minuten (incl. 30 minuten oven), 4 personen
Licht Pikante Chili Salade
60 minuten, 4 personen
Oosterse spruitjes
Ī 25 minuten, 4 personen
Gevulde champignons
30 minuten, 15 stuks
Gado Gado
60 minuten, 4 personen
Rudjak
45 minuten, 4 personen
Broodje Oriental
15 minuten, 2 personen
Zomerse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Stamppot Snijbonen Java
40 minuten, 4 personen
Gevulde Ananas
25 minuten, 4 personen
Winterse borreltafel
varieert, 4-6 personen

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram