Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Inproba breidt sambals in PET verpakking verder uit

Nieuws overzicht

Publicatiedatum 11-08-2011

Na de succesvolle omzetting van de 200 grams verpakking Sambal Oelek van glas naar PET, hebben wij nu ook de Sambal Badjak en Manis omgezet naar deze zeer gebruiksvriendelijke verpakking. Deze sambals bevatten geen smaakversterkers en zijn voorzien van een handige doseerdop. Daarnaast introduceren wij in deze lijn de Spicy Sambal Sauce, een smaakvolle, kruidige saus, op basis van sambal.

Hieronder een korte omschrijving van de producten:

  • Sambal Manis: mild gekruid met een aromatische pikante smaak, lekker bij nasi of bami maar ook bij een blokje kaas;
  • Sambal Badjak: pikant en kruidig van smaak, lekker bij nasi of bami maar ook heerlijk als smaakmaker;
  • Spicy Sambal Sauce: een pikante saus op basis van chilipepers en heeft een uitgesproken pittige en gekruide smaak.

Lekker als dipsaus voor gegrild vlees of als topping op een broodje kaas of Turkse pizza.

 

De nieuwe verpakkingen zijn vanaf half augustus verkrijgbaar (klik voor de verkooppunten op de link van het product).

Blijf op de hoogte, meld je aan voor onze nieuwsbrief.


Duurzaamheid in een Nieuw Jasje: Onze Ketjap Manis en Ketjap Marinade in transparante r-PET Flessen

01-07-2024

Onze geliefde Ketjap Manis en Ketjap Marinade zal voortaan verkrijgbaar zijn in een transparante r-PET fles. Het iconische groene flesje heeft plaatsgemaakt voor deze nieuwe, duurzame verpakking. T...

Lees verder

Ontdek Onze Nieuwe MVO-brochure

18-06-2024

Onze nieuwe MVO Brochure staat online. Hierin presenteren we onze inspanningen, initiatieven en prestaties op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. De brochure biedt een overzicht van...

Lees verder
Tom Ka Kai
35 minuten, 4 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Thaise kokossoep
20 minuten, 4 personen
Pittige Chinese tomatensoep
25 minuten, 4 personen
Oosterse venkelsoep
30 minuten, 2 a 3 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Pittige aardappelsoep
20 minuten, 2 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Retro Romanoff dessert met pit
55 minuten (waarvan 30 minuten marineren), 4 personen
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Gegrilde ananas met vanille ijs
20 minuten, 2 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Broodje Sticky Chicken
20 minuten, 1 personen
Oosterse omelet
20 minuten, 1 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Broodje Oriental
15 minuten, 2 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Oranje Tompouce met pit
1,5 uur, 6 personen
Zomerse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Winterse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Oosterse stamppot andijvie
35 minuten, 4 personen
Loempia's
40 minuten, 10 stuks
Gevulde courgette uit de oven
30 minuten, 2 personen
Indiase gehaktballetjes
40 minuten, 4 personen
Stamppot Paksoi
35 minuten, 4 personen
Varkenshaas in Sauce Aigre Doux
30 minuten, 4 personen
Oosterse Quiche
20 minuten voorbereiding en 35 minuten baktijd, 4 personen
Oriëntaalse Stoompasteitjes
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Winterse stoofpot met zomerse twist
30 minuten + 2 uur stoven, 4 personen
Vietnamese spareribs
40 minuten, 4 personen
Gehaktrolletjes in pikante tomatensaus
60 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Pittige gehaktballetjes
20 minuten, 4 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Pittige makreel op toast
15 minuten, 4-6 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Thaise viskoekjes
20 minuten, recept voor 25 viskoekjes
Curry Tilapia
40 minuten, 4 personen
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
Loaded fries met Thaise Curry
15 minuten, 2 personen
Paksoi Thai Curry
15 minuten, 4 personen
Japanse Cone Wraps
30 minuten, 4 personen
Tokio Style Teriyaki
ca. 40 minuten, 4 personen
Nasi Goreng
15 minuten, 3-4 personen
Pittige Thaise Kippensoep
25 minuten, 4 personen
Balinese sandwich
20 minuten, 2 personen
Kantonese Wokschotel
? 20 minuten, 4 personen
Balinese Saté Wokschotel
30 minuten, 4 personen
Rode Kip Curry
20 minuten, 4 personen
Kip Semarang
30 minuten, 4 personen
Roergebakken Thaise Kipfilet
20 minuten, 4 personen
Indische maiskoekjes
25 minuten, 4 personen
Gevulde Ananas
25 minuten, 2 personen
Rudjak
45 minuten, 4 personen

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram