Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Recepten

Lekker en makkelijk met een Oriëntaals tintje!
Met onderstaande tips en recepten laten wij u een kijkje nemen in verschillende Oosterse keukens. De bekendste zijn de Chinese, Indonesische, Japanse, Thaise en Indiase keuken. De recepten zijn goed van smaak, vaak gezond en eenvoudig te bereiden en passen op deze manier helemaal bij onze Nederlandse wensen. Bij de recepten wordt er aangegeven welke Oosterse ingrediënten en Inproba producten u nodig heeft voor de bereiding ervan. Wij wensen u heel veel plezier met de bereiding van deze recepten en het proeven ervan!

Inproba in Scoupy BBQ Boost Box

01-07-2020

BBQ liefhebbers opgelet! Scoupy heeft nu een stoere BBQ Boost Box waarin je o.a. onze Chilli Sauce Sweet 50% minder suiker aantreft. Krijg jij ook zo'n boost van dat knisperende vuurtje onder j...

Lees verder

Satťsaustest Consumentenbond

01-07-2020

De Consumentenbond publiceerde onlangs de uitslagen van een kant-en-klare satésaustest. Hoe gezond of ongezond zijn deze nu eigenlijk? 17 satésauzen werden beoordeeld op o.a. hoeveelheid...

Lees verder
Curry Tilapia
40 minuten, 4 personen
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Mihoen Hanoi met garnalen
20 minuten, 4 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Vietnamese visreepjes
20 minuten, 4 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Vis
35 minuten, 4 personen
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Thaise viskoekjes
20 minuten, recept voor 25 viskoekjes
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
Pittige Thaise Kippensoep
25 minuten, 4 personen
Paksoi Thai Curry
15 minuten, 4 personen
Kip Siam
25 minuten, 3-4 personen
Nasi Goreng
15 minuten, 3-4 personen
Satť Ajam
105 minuten (incl. 1 uur wachttijd), 4 personen
Kantonese Wokschotel
Ī 20 minuten, 4 personen
Roulleaux van kip ŗ la Bogor
120 minuten (incl. 60 minuten afkoelen), 4 personen
Honey Pops
20 minuten (+30 minuten marineren), 4 personen
Rode Kip Curry
20 minuten, 4 personen
Oriental Pilaf
20 minuten (+ 60 minuten kooktijd), 4 personen
Eendeborstfilet
25 minuten, 4 personen
Pittige kippendijen uit de oven
40 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Chinese Sweet & Sour
15 minuten, 2 - 3 personen
Islamitische Curry
15 minuten (+1,5 u kooktijd), 4 personen
Stamppot Paksoi
35 minuten, 4 personen
Varkenshaas in Sauce Aigre Doux
30 minuten, 4 personen
Indische Nasi Burger
30 minuten, 4 personen
Broodje OriŽntaals
10 minuten, 4 personen
Bami Goreng (met boemboe)
15 minuten, 3 - 4 personen
Groene asperges met rundvlees stew
ca. 30 minuten, 3-4 personen
Winterse stoofpot met zomerse twist
30 minuten + 2 uur stoven, 4 personen
Pittige gehaktballetjes
Ī 20 minuten, 4 personen
Rundvlees met Oestersaus
25 minuten, 4 personen
Japanse Teriyaki
15 minuten, 2 - 3 personen
Vegetarische wok pannetje
15 minuten, 2 - 3 personen
Spicy Bloemkool
35 minuten, 2 personen
Ovenschotel zuurkool
65 minuten (incl. 30 minuten oven), 4 personen
Licht Pikante Chili Salade
60 minuten, 4 personen
Rudjak
45 minuten, 4 personen
Oosterse stamppot andijvie
Ī 35 minuten, 4 personen
Oosterse spruitjes
Ī 25 minuten, 4 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Gevulde champignons
30 minuten, 15 stuks
Zomerse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Prei met Romige Kokosmelk
25 minuten, 4 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Satť Gehakt Balletjes
40 minuten, 4 personen
Indische maiskoekjes
25 minuten, 4 personen
OriŽntaalse Stoompasteitjes
1 uur en 15 minuten, 4 personen
Loempia's
40 minuten, 10 stuks
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Kokos - Limoenijsje
5 minuten (invriezen ca. 4 uur), 4 stuks
Choco-kokos Fondue
15 minuten, 4 personen
Sabayon Frappť de Coco
30 minuten, 6 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Facebook YouTube