Bereidingswijze
- Verwarm in een steelpan met dikke bodem zachtjes de kokosmelk (niet laten koken!)
- Breek de chocolade erboven in stukjes en laat het op een heel laag vuur al roerend smelten in de warme kokosmelk.
- Rooster intussen in een droge koekenpan met anti-aanbaklaag de gemalen kokos in 1 tot 2 min. lichtbruin. Laat het daarna in een kom afkoelen.
- Roer de Piña Colada door de chocoladefondue.
- Doe de chocoladefondue over in een schaal en zet het op een rechaud op tafel.
Dip de hapjes in de chocolade en wentel het vervolgens door de geroosterde kokos.
Aantal personen
4 personen
Bereidingstijd
15 minuten
Benodigdheden
200 ml Inproba Romige Kokosmelk
300 g melkchocolade
50 g gemalen kokos (schaafsel)
2 el Pina Colada
Voorbeelden te gebruiken diphapjes;
- in partjes gesneden fruit zoals; mandarijn, appel, peer, banaan, mango, kiwi,
- marshmallows, lange vingers, cashewnoten, cake, slagroomsoesjes.