Naar boven
Eerlijk Oosters
Menu

Inproba introduceert nieuwe mixen!

Nieuws overzicht

Publicatiedatum 19-03-2009

Inproba introduceert twee nieuwe mixen; Pinda Satésaus en Saté Marinade Mix.

Beide producten zijn zeer gemakkelijk te bereiden; de marinade is zeer geschikt voor het marineren van varkensvlees en kip, maar ook voor vis zoals zalm of gamba's en geeft deze een heerlijke Oosterse smaak.

In combinatie met de Pinda Satésaus zet u in een handomdraai een echte Indonesische saté op tafel.
De pindastukjes in de sausmix geven die echte authentieke smaak die zo eigen is aan de Indonesische keuken, ook heerlijk bij de nasi en bami goreng, frites, barbecue en snacks.

De mixen zijn inmiddels door een groot aantal retailers opgenomen in het assortiment en stromen vanaf week 13 (vanaf 23 maart) de winkels in.

Blijf op de hoogte, meld je aan voor onze nieuwsbrief.


Inproba deelt geheimen van glutenvrije ketjap in boeiende podcast met NCV

05-12-2023

De Nederlandse Coeliaki Vereniging (NCV) heeft onlangs contact met ons opgenomen om deel te nemen aan een boeiende podcast, en natuurlijk hebben we met plezier ingestemd. In de afgelopen week brachten...

Lees verder

Wij zijn genomineerd voor de Gezonde Innovatie Award

09-10-2023

Onze Sweet Chilli saus 50% minder suiker is genomineerd voor de Gezonde Innovatie Award 2023-2024! Deze prijs erkent producten en initiatieven die de bevordering van een gezonder eetpatroon onder...

Lees verder
Pittige Chinese tomatensoep
25 minuten, 4 personen
Pittige aardappelsoep
20 minuten, 2 personen
Oosterse pompoensoep
50 minuten, 4 personen
Thaise kokossoep
20 minuten, 4 personen
Oosterse venkelsoep
30 minuten, 2 a 3 personen
Soto Ajam
60 minuten, 4 personen
Pittige Oosterse Vissoep
20 minuten, 4 personen
Pisang Goreng
15 minuten, 4 personen
Oosterse eierbal
30 minuten, 10 personen
Oosterse Kokos Quiche
55 minuten, 6 personen
Gegrilde ananas met vanille ijs
20 minuten, 2 personen
Smoothie
10 minuten, 4 personen
Retro Romanoff dessert met pit
55 minuten (waarvan 30 minuten marineren), 4 personen
Aardbeien Smoothie
10 minuten, 4 personen
Fruity yoghurt met een 'bite'
15 minuten, 4-6 personen
Spekkoek
90 tot 120 minuten, 4 personen
Frisse chili dip
10 minuten, 4-6 personen
Thaise roerbaksaus
5 minuten, 4 personen
Japanse dip
5 minuten, 4 personen
Gooische dip
10 minuten, 4-6 personen
Oosterse Barbecue Marinade
10 minuten , 10 personen
Oosterse Kokosmarinade
10 minuten + 2 uur marineertijd, 10 personen
Broodje Oriental
15 minuten, 2 personen
Pikante Tosti
10 minuten, 4 personen
Omelet Nasi Goreng
15 minuten, 3 personen
Oosterse omelet
20 minuten, 1 personen
Broodje Sticky Chicken
20 minuten, 1 personen
Oranje Tompouce met pit
1,5 uur, 6 personen
Kaasfondue
25 minuten, 4 personen
Zomerse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Winterse borreltafel
varieert, 4-6 personen
Oosterse stamppot andijvie
35 minuten, 4 personen
Babi Ketjap
30 minuten, 4 personen
Indiase gehaktballetjes
40 minuten, 4 personen
Javaanse varkensreepjes
45 minuten, 4 personen
Stamppot Snijbonen Java
40 minuten, 4 personen
Chinese Sweet & Sour
15 minuten, 2 - 3 personen
Groene asperges met rundvlees stew
ca. 30 minuten, 3-4 personen
Japanse Teriyaki
15 minuten, 2 - 3 personen
Winterse stoofpot met zomerse twist
30 minuten + 2 uur stoven, 4 personen
Pittige gehaktballetjes
20 minuten, 4 personen
Babi Pangang
45 minuten, 4 personen
Satť Gehakt Balletjes
40 minuten, 4 personen
Gevulde champignons
30 minuten, 15 stuks
Vietnamese visreepjes
20 minuten, 4 personen
Stoombroodjes uit Shanghai
60 minuten, 4 personen
Garnalen in Kokoscurry
10 minuten, 4 personen
Pittige makreel op toast
15 minuten, 4-6 personen
Chili Garnalen Bitterbal
60 minuten (+ 1 dag opstijven in koeling) , 10 personen
Thaise Tilapia
30 minuten (+ 30 minuten marinadetijd), 4 personen
Groene Vis-Curry
20 minuten, 4 personen
Geroosterde Aardappels met Sardines
25 minuten, 4 personen
Kokos Tilapia
20 minuten, 4 personen
Visspiesjes in Kokosmarinade
10 minuten + 3 uur marineertijd, 4 personen
Poke Bowl Zalm
35 minuten, 2 personen
Duivelse Garnalen
ca. 25 minuten, 4 personen
Sticky BBQ chicken
? 20 minuten, 4 personen
Kip Bangkok
35 minuten, 4 personen
Roergebakken Thaise Kipfilet
20 minuten, 4 personen
Balinese Satť Wokschotel
30 minuten, 4 personen
Pittige kippendijen uit de oven
40 minuten (incl. 30 minuten oventijd), 4 personen
Honey Pops
20 minuten (+30 minuten marineren), 4 personen
Paksoi Thai Curry
15 minuten, 4 personen
Oriental Pilaf
20 minuten (+ 60 minuten kooktijd), 4 personen
Tokio Style Teriyaki
ca. 40 minuten, 4 personen
Balinese sandwich
20 minuten, 2 personen
Kip Teriyaki Wraps
25 minuten, 2 - 3 personen
Pittige Thaise Kippensoep
25 minuten, 4 personen
Oosterse gepofte aardappel
+30 minuten, 2 personen
Rudjak
45 minuten, 4 personen
Oosterse tapas
10 minuten, 2 personen
Pittig Gepofte Aardappels
30 minuten, 4 personen
Spicy Bloemkool
35 minuten, 2 personen

Contact

Inproba B.V. Consumentenservice
Postbus 38
3740 AA Baarn

consumentenservice@inproba.nl
T: 035 - 54 299 22
F: 035 - 54 216 91

Volg ons op

Facebook YouTube Instagram